KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Αν ο τιτλος ειναι καπως περιεργος συγνωμη αλλα δεν ηξερα τι ακριβως να γραψω. Ξεκινησα μελισσοκομεια και οταν με το καλο βγαλω το μελακι μου θα μπουνε σε βαζακια και θελω οπως ολα να εχει μια ετικετα απο εξω οπως ολα. Ειτε καποια φωτογραφια η κατι δικο μου σε σχεδιαση. Η ερωτηση ειναι η εξης. Που ακριβως πρεπει να απευθυνθω για την συγκεκριμενη δουλεια? Ποιος το αναλαμβανει? Γραφιστα? Γινονται με καποιο ειδικο προγραμμα πχ 3ds max κτλ κτλ? Ευχαριστω.
Silok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Αν ο τιτλος ειναι καπως περιεργος συγνωμη αλλα δεν ηξερα τι ακριβως να γραψω. Ξεκινησα μελισσοκομεια και οταν με το καλο βγαλω το μελακι μου θα μπουνε σε βαζακια και θελω οπως ολα να εχει μια ετικετα απο εξω οπως ολα. Ειτε καποια φωτογραφια η κατι δικο μου σε σχεδιαση. Η ερωτηση ειναι η εξης. Που ακριβως πρεπει να απευθυνθω για την συγκεκριμενη δουλεια? Ποιος το αναλαμβανει? Γραφιστα? Γινονται με καποιο ειδικο προγραμμα πχ 3ds max κτλ κτλ? Ευχαριστω. Σε γραφίστα σίγουρα και ακόμη καλύτερα ο γραφίστας να συνργάζεται με κάποιον τυπογράφο ή ψηφιακές εκτυπώσεις οπότε να τα πάρεις έτοιμα.Τώρα όσο αφορά τα προγράμματα ποικίλουν ανάλογα το γραφίστα,corel draw,illustrator,photoshop
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αχα καταλαβα. Σευχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα