Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν έχω παίξει ποτέ doom...

Ban και αυριο με τον κηδεμονα σου.

Επι του θεματος, στην Αrs το βλεπουν λιγο διαφορετικα το θεμα και ισως να μην εχουν και αδικο.

Μάλλον φταίει ότι είμαι 19 και δεν το πρόλαβα το παιχνίδι...
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραιο το doom αλλα εκεινη την εποχη υπηρχαν και αλλα καλα παιχνιδια ομως... οπως το heretic ,duke nukem 3d ,το rise of the triad... οι παλαιοι θα θυμουνται...

άμα δεν είσαι doomas αυτά λες. Ωραίος και ο Duke δεν λέω, αλλα doom είναι άλλη φάση τελείως, πιο dark πιο απομονωμένο πιο σοβαρό πιο χέσιμο, πιο γαμάτο. Εδώ πάντως μιλάμε για doom είσαι off topic. Πηγαίντε και ανοίξτε ένα topic στο forum. "Υπάρχουν και αλλα καλά παιχνίδια πέρα από το doom"
Πάμε μια τώρα και στο doom 4 αν και για μένα κάθε doom δεν έχει νούμερο είναι DØØM. Δες πω φαίνεται. Όπως και με κάθε γκόμενα έχεις τους φόβους σου μεστή χαρά σου πως θα σου βγει, όπως και με κάθε πράγμα που αγαπάς, έτσι και με το doom. Που ξέρω εγώ τι θα μου πλασάρουν τώρα. Ξαφνικά βγαίνει το demo, έχει φύγει ο John Carmak από την id όπως και ο άλλος συνιδρυτής. BETHESDA ακούω(αυτό μπορεί να βγει και σε καλο και σε κακό) Έχουν το "DNA" να βγάλουν κάτι που να είναι doom και όχι κάτι που μοιάζει με το doom γιατί έχει το τίτλο στου κουτί του. Έχουνε φαντασία και πέρα από αυτό θα μας indrigaroune καθόλου θα δούμε τίποτα καινούργιο αν και δεν θα απογοητευτώ απαραίτητα άμα δεν έχει κάτι πρωτοποριακό αρκεί να ζήσω ότι έχω ζήσει κάτι βραδια τρελα με τις μουσικές τις σοκαρίστηκες με σβηστά τα φώτα. Σιγούρα όλοι δεν συμφωνούν μαζί μου όπως καίγω δεν μπορώ να συμφωνήσω με όλους για το ΑΡΜΑ 3 ας πούμε αλλα απλά λέω. Κάντε το σταυρο σας να βγει καλο, γιατί στο επόμενο doom thsaste 40 peace.
Δημοσ.

Doomara kaι στο σκατο στην καλτσα.

Ακομα το θυμάμαι το σκηνικό με τον ξάδερφο ναι παίζει και εγω διπλα 7-8χρονων να κοιτάω με τρόμο και να μην μπορώ να κοιμηθώ μετα

Δημοσ.

ωραιο το doom αλλα εκεινη την εποχη υπηρχαν και αλλα καλα παιχνιδια ομως... οπως το heretic ,duke nukem 3d ,το rise of the triad... οι παλαιοι θα θυμουνται...

Και το Strife.

Δημοσ.

voodoo banshee και έτρεχε το opengl νεράκι ......! το κουτί το έχω ακόμη..

αλλες εποχές .. τα παιχνίδια σε μάγευαν κυριολεκτικά. ή μεγαλώσαμε η βγάζουν πλέον μαλακίες.

attachicon.gifbanshee.jpeg

Πόσο δίκαιο έχεις ...!!! Εχει χαθεί η μαγεία... Τώρα έχουμε 4/8 και δεν συμαζεύεται cores και είναι λίγα για να τρέξουμε .......games.

Απο το 80 έως το 90 βασανιζόμασταν με τα 8 και τα 16 Bit τις hercules /cga /ega    ..... voodoo i /ii  .... RIVA TNT και δεν συμμαζεύεται και το χαιρόμασταν... 

Δημοσ.

To OpenGL πάντα είχε άλλο feel το άτιμο. Το direct3d είναι για μένα 3bit σοκολάτα, το OpenGL κορμός σοκολάτα από Παρλιάρο.

Μονο που στη παρουσα φαση, το D3D ειναι τεχνικα ανωτερο απο το OG.

Δημοσ.

voodoo banshee και έτρεχε το opengl νεράκι ......! το κουτί το έχω ακόμη..

αλλες εποχές .. τα παιχνίδια σε μάγευαν κυριολεκτικά. ή μεγαλώσαμε η βγάζουν πλέον μαλακίες.

attachicon.gifbanshee.jpeg

Sorry Filoc

Diamond Viper V330 Riva 128

ft-001rm.gif

...και μετά εξαγορά και byebye Voodoo

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο δίκαιο έχεις ...!!! Εχει χαθεί η μαγεία... Τώρα έχουμε 4/8 και δεν συμαζεύεται cores και είναι λίγα για να τρέξουμε .......games.

Απο το 80 έως το 90 βασανιζόμασταν με τα 8 και τα 16 Bit τις hercules /cga /ega    ..... voodoo i /ii  .... RIVA TNT και δεν συμμαζεύεται και το χαιρόμασταν... 

θυμάμαι οταν το 2001 τότε που υπήρχαν δραχμές και ευρώ, είχα μαζέψει 18,500 δρχ = 50 ευρώ και αγόρασα την nvidia riva TNT2 M64 32mb και έτρεξα το quake 3 τίγκα γραφικά 1024x768x32 ανάλυση super ουάο χαχα

ενταξει δεν περιμενα να βρω τετοιο σχολιο..

το exhumed (ή powerslave!) ειναι απλα το καλυτερο fps για εμενα. το εχω 1000τερματισει (το εχω μεσα στο psp αυτον τον καιρο και το ξαναπαιζω).

ποικιλια σε πιστες, ατμοσφαιρικοτατη μουσικη, το οτι παιρνεις δυναμεις και τις χρησιμοποιεις σε προηγουμενες πιστες.. (τα κομματια του πομπου μου εφαγαν καμποσους μηνες αλλα οι team dolls μου εφαγαν ενα χρονο.. δεν ηταν και το internet διαδεδομενο τοτε!)

να δεις και την εκδοση στους υπολογιστες.. δεν εχει καμια σχεση με τις κονσολες. (στο saturn ειναι η καλυτερη εκδοση παρεπιπτοντως)

αν το dreamcast δεν σταματουσε πρόωρα, θα ειχαμε και powerslave 2.

στο pc είχα παίξει το power slave και ήταν demo από ένθετο περιοδικού :[ το έχω κατεβασμένο σε .iso αλλά βαριέμαι να το παίξω τώρα πια

Δημοσ.

Με vga Viper 3D 330 4 mb επαιξα το πρωτο 3d survival horror,Resident Evil. Αυτο και αν ηταν ατμοσφαιρικο παιχνιδι για εκεινη την εποχη. Ειδικα σε κατι σκηνες που παρπατουσες στον διαδρομο της επαυλης και ξαφνικα εσπαγε το παραθυρο και εμπαινε ο Nemesis για να σε κυνηγησει.  :-D

Δημοσ.

Απειρο καψιμο στο 3(τα αλλα 2 δεν τα εχω παιξει).Ηταν το πρωτο παιχνιδι που ειχα βαλει στο πρωτο μου pc με athlon 3000+ και την xfx6600.Το κλασσικο σπασιμο που δεν ειχαν φακο τα οπλα και επρεπε να φωτιζεις μεχι να σου σκασει ο διαμονας και να ψαχνεις χεσμενος το οπλο να του την μπουμπουνησεις.χαχα

Να το βγαλουν αρκει να μην χαλασουν το καλο ονομα της σειρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...