NexusZac Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Microsoft - XBOX 360 Play and Charge kit Ξερει κανεις αν ειναι συμβατο για το gamepad που εχω στο pc?.για να το φορτιζω δηλαδη το gamepad που εχω ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html
ChrisAce Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί να μην είναι; Το φορτίζει κανονικά αν εννοείς αυτό. EDIT Έγραψες μετά το για να το φορτιζω δηλαδη οπότε η απάντηση είναι ναι το φορτίζει κανονικά.
Greygore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εφ'όσον έχεις το συγκεκριμένο controller, το Play & Charge Kit θα πρέπει να δουλέψει απροβλημάτιστα (το χρησιμοποιώ και εγώ, μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα). Το controller που έχεις είναι στην πραγματικότητα Wireless X360 controller, απλά το πακέτο "For Windows" προσθέτει και USB adaptor για να μπορείς να το συνδέσεις με PC.
NexusZac Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 χμμ μαλιστα απλα και στα ον λινε μαγαζια που εψαξα δεν ανεφερται πουθενα αμα ειναι συμαβατο με pc μονο για x-box360 εγραφε το συνδεεω στο pc και φορτιζει κανονικα ετσι?ποσες ωρες κανει?
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 η δική μου ερώτηση είναιhttp://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Microsoft-XBOX360-Wir-Ess-Controller-Windows-Black-JR9-00007.htmαυτό εδώ έχει και τον receiver; Γιατί έχω 1 ασύρματο στο pc..Τώρα μπορώ να πάρω απλώς ένα δεύτερο μόνο του χωρίς τον πομπό σωστά;
NexusZac Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 η δική μου ερώτηση είναι http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Microsoft-XBOX360-Wir-Ess-Controller-Windows-Black-JR9-00007.htm αυτό εδώ έχει και τον receiver; Γιατί έχω 1 ασύρματο στο pc..Τώρα μπορώ να πάρω απλώς ένα δεύτερο μόνο του χωρίς τον πομπό σωστά; και ο πομπος μεσα στη συσκευσια ειναι,τλχν αυτο που πηρα εγω απο public ετσι ηταν!απλα δεν ξερω για να δουλεψουν και τα 2 μαζι (gamepads) θελει εναν πομπο η 2...αν ξερεις καποις ας απαντησει
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και ο πομπος μεσα στη συσκευσια ειναι,τλχν αυτο που πηρα εγω απο public ετσι ηταν!απλα δεν ξερω για να δουλεψουν και τα 2 μαζι (gamepads) θελει εναν πομπο η 2...αν ξερεις καποις ας απαντησει Ναι από το eshop που είχα πάρει τον Σεπτέμβριο,ήταν μέσα,αλλά νομίζω το έλεγε,και ήτα πιο ακριβό από αυτό..οπότε έλεγα μήπως αυτό εδώ είναι μόνο του,σκέτο.. ναι και γω αυτό ρωτάω,αν θέλουμε 2 πομπούς για να δουλέψουν..Σε 1 πομπό μπένουν 4 gamepads ή όχι;
rofl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σε 1 πομπό μπένουν 4 gamepads ή όχι; ναι 4 παντως δεν νομιζω οτι συμφερει οτι συμφερει η εκδοση χωρις το receiver ,και αυτη στα 30 παιζει κρατα τον για ανταλλακτικο /πουλημα
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ναι 4 παντως δεν νομιζω οτι συμφερει οτι συμφερει η εκδοση χωρις το receiver ,και αυτη στα 30 παιζει κρατα τον για ανταλλακτικο /πουλημα Ωραιά! αα..τί παίζει να χαλάσει τόσο εύκολα;
rofl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 oχι ,αλλα αμα χαλασει σε 2 -3 χρονια μετα για να τον αγορασεις μονο του θα κανει πολυ παραπανω απο 2-3 ευρω, ελλαδα μεμονωμενα δεν πωλειται καν
NexusZac Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και κατι ακομα το gamepad πως απενεργοποιείται?οταν εχεις ανοιχτο το pc και δεν παιζεις καποιο game...αυτο ειναι ανοιχτο η καταναλωνει καθολου ενεργεια?? ιδεα δεν εχω
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 και κατι ακομα το gamepad πως απενεργοποιείται?οταν εχεις ανοιχτο το pc και δεν παιζεις καποιο game...αυτο ειναι ανοιχτο η καταναλωνει καθολου ενεργεια?? ιδεα δεν εχω κλειστό είναι,αν δεν πατήσεις και κρατήσεις πατημένο το μεσαίο κουμπί..και κλείνει μόνο του,μετά από λιγο αν δεν το πειράξεις oχι ,αλλα αμα χαλασει σε 2 -3 χρονια μετα για να τον αγορασεις μονο του θα κανει πολυ παραπανω απο 2-3 ευρω, ελλαδα μεμονωμενα δεν πωλειται καν ναι δεν έχεις άδικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα