Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox 360 Play and Charge Kit Black συμβατότητα με PC;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι;  :-)

Το φορτίζει κανονικά αν εννοείς αυτό. 

EDIT

Έγραψες μετά το 

για να το φορτιζω δηλαδη

οπότε η απάντηση είναι ναι το φορτίζει κανονικά.

Δημοσ.

Εφ'όσον έχεις το συγκεκριμένο controller, το Play & Charge Kit θα πρέπει να δουλέψει απροβλημάτιστα (το χρησιμοποιώ και εγώ, μέχρι τώρα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα). Το controller που έχεις είναι στην πραγματικότητα Wireless X360 controller, απλά το πακέτο "For Windows" προσθέτει και USB adaptor για να μπορείς να το συνδέσεις με PC. 

Δημοσ.

χμμ μαλιστα απλα και στα ον λινε μαγαζια που εψαξα δεν ανεφερται πουθενα αμα ειναι συμαβατο με pc μονο για x-box360 εγραφε

το συνδεεω στο pc και φορτιζει κανονικα ετσι?ποσες ωρες κανει?

Δημοσ.

η δική μου ερώτηση είναι
http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Microsoft-XBOX360-Wir-Ess-Controller-Windows-Black-JR9-00007.htm
αυτό εδώ έχει και τον receiver;

Γιατί έχω 1 ασύρματο στο pc..Τώρα μπορώ να πάρω απλώς ένα δεύτερο μόνο του χωρίς τον πομπό σωστά;

Δημοσ.

η δική μου ερώτηση είναι

http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Microsoft-XBOX360-Wir-Ess-Controller-Windows-Black-JR9-00007.htm

αυτό εδώ έχει και τον receiver;

Γιατί έχω 1 ασύρματο στο pc..Τώρα μπορώ να πάρω απλώς ένα δεύτερο μόνο του χωρίς τον πομπό σωστά;

και ο πομπος μεσα στη συσκευσια ειναι,τλχν αυτο που πηρα εγω απο public ετσι ηταν!απλα δεν ξερω για να δουλεψουν και τα 2 μαζι (gamepads) θελει εναν πομπο η 2...αν ξερεις καποις ας απαντησει

Δημοσ.

και ο πομπος μεσα στη συσκευσια ειναι,τλχν αυτο που πηρα εγω απο public ετσι ηταν!απλα δεν ξερω για να δουλεψουν και τα 2 μαζι (gamepads) θελει εναν πομπο η 2...αν ξερεις καποις ας απαντησει

Ναι από το eshop που είχα πάρει τον Σεπτέμβριο,ήταν μέσα,αλλά νομίζω το έλεγε,και ήτα πιο ακριβό από αυτό..οπότε έλεγα μήπως αυτό εδώ είναι μόνο του,σκέτο..

ναι και γω αυτό ρωτάω,αν θέλουμε 2 πομπούς για να δουλέψουν..Σε 1 πομπό μπένουν 4 gamepads ή όχι;

Δημοσ.

Σε 1 πομπό μπένουν 4 gamepads ή όχι;

ναι 4

παντως δεν νομιζω οτι συμφερει οτι συμφερει η εκδοση χωρις το receiver ,και αυτη στα 30 παιζει

κρατα τον για ανταλλακτικο /πουλημα

Δημοσ.

ναι 4

παντως δεν νομιζω οτι συμφερει οτι συμφερει η εκδοση χωρις το receiver ,και αυτη στα 30 παιζει

κρατα τον για ανταλλακτικο /πουλημα

Ωραιά!

αα..τί παίζει να χαλάσει τόσο εύκολα;

Δημοσ.

oχι ,αλλα αμα χαλασει  σε 2 -3 χρονια μετα  για να τον αγορασεις μονο του θα κανει πολυ παραπανω απο 2-3 ευρω,

ελλαδα μεμονωμενα δεν πωλειται καν

Δημοσ.

και κατι ακομα το gamepad πως απενεργοποιείται?οταν εχεις ανοιχτο το pc και δεν παιζεις καποιο game...αυτο ειναι ανοιχτο η καταναλωνει καθολου ενεργεια?? ιδεα δεν εχω :wacko:

Δημοσ.

και κατι ακομα το gamepad πως απενεργοποιείται?οταν εχεις ανοιχτο το pc και δεν παιζεις καποιο game...αυτο ειναι ανοιχτο η καταναλωνει καθολου ενεργεια?? ιδεα δεν εχω :wacko:

κλειστό είναι,αν δεν πατήσεις και κρατήσεις πατημένο το μεσαίο κουμπί..και κλείνει μόνο του,μετά από λιγο αν δεν το πειράξεις

oχι ,αλλα αμα χαλασει  σε 2 -3 χρονια μετα  για να τον αγορασεις μονο του θα κανει πολυ παραπανω απο 2-3 ευρω,

ελλαδα μεμονωμενα δεν πωλειται καν

ναι δεν έχεις άδικο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...