Captain Nemo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Χρονογράφος Nautica BFC Women's A28003LΚΩΔ. 236264 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 47 359,00 €189,00 € Απομένει 1 τεμάχιο στο απόθεμα ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ Ρολόι χειρός Marc Ecko The Masterpiece E20001G2ΚΩΔ. 225559 Marc Ecko E20001G2 ρολόι , με μπρασελέ και κούμπωμα ασφαλείας. Με Quartz μηχανισμό και εγγύηση δύο χρόνια εγγύηση από την επίσημη… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 73 360,00 €97,17 € Απομένουν 2 τεμάχια στο απόθεμα ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ Ρολόι χειρός Marc Ecko The Cam E12521G1ΚΩΔ. 236272 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 60 199,00 €79,00 € Απομένει 1 τεμάχιο στο απόθεμα ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 2
takjar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλή τιμή το Nautica. Και πολύ όμορφο. Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι ανέβασαν την τιμή μόνο στο ρολόι που σχολίασες ότι είναι όμορφο 2
orck Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλή τιμή το Nautica. Και πολύ όμορφο. 190 ευρω για ενα ρολοι; Χμ... δεν νομιζω.
xouzel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι ανέβασαν την τιμή μόνο στο ρολόι που σχολίασες ότι είναι όμορφο Κανένα σχόλιο εκ μέρους μου στο εξής. Ασταδιάλα πια !!!! :-D 190 ευρω για ενα ρολοι; Χμ... δεν νομιζω. Κάποιοι επενδύουν εκατομμύρια (ναι, εκατομμύρια) σε ρολόγια. Σε μικρότερη κλίμακα το κάνω κι εγώ, που συλλέγω ρολόγια 23 χρόνια τώρα. Αντ' αυτών, θα μπορούσα να είμαι ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας..........
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι ανέβασαν την τιμή μόνο στο ρολόι που σχολίασες ότι είναι όμορφο Τωρα παντως εχει την ιδια, σιγουρα μιλας για το ιδιο ρολοι; Για το πρωτο από τα 3 που εδωσε ο TS;
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Είναι τουλάχιστον αστείο το ότι ανέβασαν την τιμή μόνο στο ρολόι που σχολίασες ότι είναι όμορφο Εμένα δεν μου αρέσει το βρίσκω χοντροκομμένο γούστα ειναι αυτα.. Άς την κατεβάσουν τώρα..επιςης ειναι γυναικείο.. Κανένα σχόλιο εκ μέρους μου στο εξής. Ασταδιάλα πια !!!! :-D Κάποιοι επενδύουν εκατομμύρια (ναι, εκατομμύρια) σε ρολόγια. Σε μικρότερη κλίμακα το κάνω κι εγώ, που συλλέγω ρολόγια 23 χρόνια τώρα. Αντ' αυτών, θα μπορούσα να είμαι ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας.......... Καλα ποσά χιλιαρικα εχεις σκάσει πια; Ειναι ωραια φάση να συλλεγεις ρολόγια πάντως.
fatals Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 190 ευρω για ενα ρολοι; Χμ... δεν νομιζω. 190€ για fashion watch.. χμμμ δε νομίζω. Για seiko, citizen άνετα.. 2
mikegad Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια το nautica είναι γυναικείο... *edit μόλις είδα ότι το ανέφερε και άλλο παιδί πριν
Zandim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κανένα σχόλιο εκ μέρους μου στο εξής. Ασταδιάλα πια !!!! :-D Κάποιοι επενδύουν εκατομμύρια (ναι, εκατομμύρια) σε ρολόγια. Σε μικρότερη κλίμακα το κάνω κι εγώ, που συλλέγω ρολόγια 23 χρόνια τώρα. Αντ' αυτών, θα μπορούσα να είμαι ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας.......... αν δεν εχεις ηδη μονοκατοικια νομιζω πως εχεις κανει καποιο μικρο λαθακι... 2
xouzel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα δεν μου αρέσει το βρίσκω χοντροκομμένο γούστα ειναι αυτα.. Άς την κατεβάσουν τώρα..επιςης ειναι γυναικείο.. Καλα ποσά χιλιαρικα εχεις σκάσει πια; Ειναι ωραια φάση να συλλεγεις ρολόγια πάντως. Πολλά χιλιάρικα. Ακριβώς επειδή είναι εθισμός. αν δεν εχεις ηδη μονοκατοικια νομιζω πως εχεις κανει καποιο μικρο λαθακι... Έχω...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα