Προς το περιεχόμενο

ASUS X551CA-SX029H (299 euro)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Notebook 15,6" • Επεξεργαστής: Intel® Celeron® Processor 1007U 1.50 GHz • Γραφικά: Intel® HD • RAM: 4 GB DDR3 1600 MHz • Ανάλυση: 1366 x 768 pixels

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-X551CA-SX029H,99452,397551,1165809.html?et_cid=202&et_lid=1123&et_sub=[Homepage]-TVC-Asus-1134711

για απλη χρηση,ιντερνετ,ταινιες ,office

φαινετε μια χαρα

Δημοσ.

τι εννοεις???θα αργει να κανει καποιος browsing,να βλεπει ταινιες και να τρεχει προγραμματακια στυλ office??? 

εγω ειμαι με pentium P6100 απο το 2011 και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα

Δημοσ.

Εννοω,ότι ενα tablet σου κανέι πιο καλά και εύκολα αυτή τη δουλειά, πλεον εν έτη 2014 στα 300€ και με περισσότερες δυνατότητες.

Επίσης με εκνευρίζει : 1 χρονο εγγύηση του φορητου απο τους γερμανους ενω απο το 2011 ισχυει

http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/guarantees/index_el.htm

Ας βγάλουν κάτι σε Intel® Core™ i3 +... στα 299€ και εγώ θα συμφωνήσω μαζι σου , αλλά μάλλον εδώ στο ελλαντα μας θεωρούν για @#!

Άστο καλυτερα για κάτι καλυτερο στο μέλλον!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω netbook με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα απο περυσι. Τρεχει τα παντα χωρις κανενα προβλημα με win 8.1.

Ενταξει μη περιμενεις να παιξεις παιχνιδια αλλα ολα τα βασικα τα κανει ανετοτατα,

Δημοσ.

Για μένα πάρε αυτό σ αυτά λεφτά http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=140212b9bzb4a564hoqcu01h7u&o=1278500

Καλύτερο για το:Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών!

ΑΛΛΑ δεν πάει να είναι μοντέλο το οποίο είναι για την αγορά της ΗΡ  στο ανατολικό μπλοκ με όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν!(ένα google search και βλέπεις βουλγάρικα,ρωσικα...)

Όπως δεν είναι παράξενο ότι το εισάγει μόνο το e-shop! To συνηθίζει τελευταία (πχ. BLAUPUNKT κτλ).

Μία ερώτηση στην ΗΡ ελλάς σέρβις δεν κάνει κακό.

Δημοσ.

Γραμμή παραγωγής....

όπως?

γραμμη παραγωγής...προδιαγραφές...ποιοτητα.κτλ

Επίσης στο mediamarkt.de μπείτε να δείτε αν τα εισάγουν τα συγκεκριμένα 2 μοντέλα (βορεια- κεντρικη αγορα)

???????γιατί;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Τον αγόρασα χθες (ASUS X551CA από MediaMarkt). Τον δούλεψα για 2.5 περίπου ώρες (δηλαδή μέχρι να σβήσει μετά την πρώτη φόρτιση). Εντυπώσεις:

Μέτρια ποιότητα κατασκευής

"Κλειστός" γύρω γύρω, ούτε μπαταρία, ούτε μνήμες, ούτε δίσκος είναι προσβάσιμα αν δεν "ξηλωθεί" το πίσω καπάκι (και δεν ξέρω πόσο εύκολο/δύσκολο είναι)

Καλή οθόνη.

Μέτριος προς κακός ήχος (αν και η ASUS μιλάει για κάποια "εκπληκτική απόδοση ήχου"..... παραμύθια. Θέλει οπωσδήποτε εξωτερικό ηχείο για να ακούσεις αξιοπρεπώς μουσική (ή και ταινία) - ευτυχώς έχω κρεμαστό Logitech για laptop)

Μεγάλο μείον τα μόλις 2 USB ports (ένα 2.0 και ένα 3.0). Δεδομένου ότι το ένα το καταλαμβάνει το στικάκι του ποντικιού ..... είναι απαραίτητο hub.

Δεν έχει Bluetooth.

Στη χρήση τώρα .... τον περισσότερο χρόνο πάλευα με τα Windows 8, που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Δεν είμαι αντίθετος, νομίζω ότι έχουν κάποια καλά σημεία, αλλά θέλουν πολύ εξοικίωση, πολύ "διάβασμα".

Πάντως το λαπτοπάκι είναι καλό, αν δεν έχεις απαιτήσεις. Εγώ που το θέλω ΜΟΝΟ για Internet, e-mail, μουσική (streaming), άντε και καμιά ταινιούλα (και ΤΙΠΟΤΕ άλλο) ..... μια χαρά είναι. Μέχρι και ... γρήγορο μου φάνηκε (και μη γελάσουν οι γνώστες .... μετά από netbook  με Atom ..... υπερηχητικές μου φάνηκαν οι ταχύτητές του!)

Νομίζω ότι είναι μια πολύ τίμια επιλογή στα 299 ευρώ. Αν δε τον πάρεις και σε 24 άτοκες .... έρχεται κάτι παραπάνω από ..... 40 λεπτά την ημέρα! Ελεος........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...