dtt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα. Αν παρω ενα κλειδωμενο iPhone απο αγγλια, θα λειτουργει στην ελλαδα;
kataramenos32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Οχι εφοσον δεν ειναι unlocked δεν θα δουλευει πουθενα αλλου εκτος απο τον προκαθορισμενο παροχο
Johny Q Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να το ξεκλειδώσεις όμως, ανάλογα βεβαια τον πάροχο που είναι κλειδωμένο
kamposgiwrgos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Χρειάζομαι κ εγώ αυτή την πληροφορία .. το πως κ τι πρέπει να κάνω !! είναι για iphone 4s στην Ο2 Αγγλίας
Johny Q Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Χρειάζομαι κ εγώ αυτή την πληροφορία .. το πως κ τι πρέπει να κάνω !! είναι για iphone 4s στην Ο2 Αγγλίας Πως; τι πρεπει να κανω; Ο φίλος με το Ο2 ας επικοινωνήσει με αυτόν τον πωλητή στο Ebay. Είναι αξιόπιστος. Dtt, ψάξε αντίστοιχο πωλητή στο ebay για τον πάροχό σου 1
Varva7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή μου έδωσαν και εμένα ένα Iphone από Αγγλία της Orange,θα πρέπει να επικοινωνήσει ο Κύριος κάτοχος του κινητού μαζί τους και να ζητήσει να το ξεκλειδώσουν επειδή για παράδειγμα θέλει να το χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και αυτοί θα το ξεκλειδώσουν και όλα κομπλέ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα