Προς το περιεχόμενο

Forthnet internet 24mbps 15€/μηνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Πέφτει το internet στον υπολογιστή αλλά δε φταίει το rooter γιατί στο κινητό συνεχίζει να τραβάει κανονικά από το wifi. Κάνω disable και  enable τον adapter από το network  and sharing center και διορθώνεται.Έκανα επανεγκατάσταση των drivers αλλά τα ίδια.. Ο υπολογιστής είναι της υπογραφής

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα 15 ευρώ τον μήνα ισχύουν για προπληρωμένα πακέτα μόνο απ' ότι βλέπω. Δίνει δυνατότητα για άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ.

Τα 15 ευρώ τον μήνα ισχύουν για προπληρωμένα πακέτα μόνο απ' ότι βλέπω. Δίνει δυνατότητα για άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ.

Ναι,η τιμη ισχυει για προπληρωμη 12 μηνων.Σου δινει την δυνατοτητα εως 10 δοσεων μεσω πιστωτικης καρτας.Ειδαλλως εφαπαξ πληρωμη του ποσου του προπληρωμενου με μετρητα.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Πέφτει το internet στον υπολογιστή αλλά δε φταίει το rooter γιατί στο κινητό συνεχίζει να τραβάει κανονικά από το wifi. Κάνω disable και  enable τον adapter από το network  and sharing center και διορθώνεται.Έκανα επανεγκατάσταση των drivers αλλά τα ίδια.. Ο υπολογιστής είναι της υπογραφής

νεους drivers για την καρτα.και firmware update για τον ρουτερ.

poulinos μιας και βλέπω ότι είσαι πρόθυμος και απαντάς σε πολλές ερωτήσεις να σου κάνω και γώ μία ? έβαλα πρόσφατα Forthnet snr έχω 6,1 ;opote είναι κομπλέ λογικά μπορώ να ζητήσω να το μειώσουν κι άλλο ?, line attenuation παίζω γύρω στο 40 και κάτι και το router συγχρονίζει στα 6800 με 7200 , fast path δεν έχω ιδέα τι είναι πρώτη φορά το ακούω, για τα υπόλοιπα γνωρίζω, θα βελτιώσει τίποτα αν το ζητήσω ?

επίσης επειδή και πολύ παλιά είχα forthnet και είχα πάλι πρόβλημα με το port forwarding με τα ρουτερ της ενώ στην hol δεν είχα θέμα. Κάνει κάτι forthnet στα router της και δεν ανοίγει πόρτες επιτηδες? στο firmware της forthnetπου έχει στον ρούτερ ΖΤΕ ZXHN H108L δεν μπορώ να βρώ με τίποτα τις ρυθμίσεις!!!

Πραγματικό download πάντως πιάνω γύρω στο 1 mbps κάτω από το ονομαστικό που συγχρονίζω με βάση τις μετρήσεις ενός προγράμματος που έχω για να συνδυάζω την ταχύτητα από 2 γραμμές παρακάπτωντας  το bootleg λόγο DHCP.

Εdit: τώρα μόλις είδα τί είναι το fast path, δεν ξέρω αν έχω όμως η όχι φαίνεται πουθενά στo στατus του ρουτερ ? Γενικά είμαι ευχαριστημένος εκτός από κάποιες ώρες της ημέρας που ψιλό σέρνεται μερικές φορές στις σελίδες και σε μια εφαρμογή online poker του pokerstars που δεν είναι απαιτητική σαν data αλλα μερικές φορές χάνει για λίγα δευτερόλεπτα το δίκτυο. Φαντάζομαι πιο πολύ αυτό οφείλεται στο traffic αυτές τις ώρες η έχω θέμα με τα ping?

poulinos μιας και βλέπω ότι είσαι πρόθυμος και απαντάς σε πολλές ερωτήσεις να σου κάνω και γώ μία ? έβαλα πρόσφατα Forthnet snr έχω 6,1 ;opote είναι κομπλέ λογικά μπορώ να ζητήσω να το μειώσουν κι άλλο ?, line attenuation παίζω γύρω στο 40 και κάτι και το router συγχρονίζει στα 6800 με 7200 , fast path δεν έχω ιδέα τι είναι πρώτη φορά το ακούω, για τα υπόλοιπα γνωρίζω, θα βελτιώσει τίποτα αν το ζητήσω ?

επίσης επειδή και πολύ παλιά είχα forthnet και είχα πάλι πρόβλημα με το port forwarding με τα ρουτερ της ενώ στην hol δεν είχα θέμα. Κάνει κάτι forthnet στα router της και δεν ανοίγει πόρτες επιτηδες? στο firmware της forthnetπου έχει στον ρούτερ ΖΤΕ ZXHN H108L δεν μπορώ να βρώ με τίποτα τις ρυθμίσεις!!!

Πραγματικό download πάντως πιάνω γύρω στο 1 mbps κάτω από το ονομαστικό που συγχρονίζω με βάση τις μετρήσεις ενός προγράμματος που έχω για να συνδυάζω την ταχύτητα από 2 γραμμές παρακάπτωντας  το bootleg λόγο DHCP.

Εdit: τώρα μόλις είδα τί είναι το fast path, δεν ξέρω αν έχω όμως η όχι φαίνεται πουθενά στo στατus του ρουτερ ? Γενικά είμαι ευχαριστημένος εκτός από κάποιες ώρες της ημέρας που ψιλό σέρνεται μερικές φορές στις σελίδες και σε μια εφαρμογή online poker του pokerstars που δεν είναι απαιτητική σαν data αλλα μερικές φορές χάνει για λίγα δευτερόλεπτα το δίκτυο. Φαντάζομαι πιο πολύ αυτό οφείλεται στο traffic αυτές τις ώρες η έχω θέμα με τα ping?

αν εισαι σε alcatel ισως μπορεσεις να ανεβεις πολυ λιγο ακομα.το fast path θα σου δωσει καλυτερο Ping αλλα θα σου κοψει λιγο την ταχυτητα συν οτι θα κανει και λιγο πιο ευαισθητη την γραμμη στις αποσυνδεσεις.κατι κερδιζεις κατι χανεις.απλα το zte γενικοτερα δεν ειναι οτι καλυτερο σαν ρουτερ οποτε μπορει με καποιο αλλο να παιζεις καλυτερα και να συγχρονιζεις περισσοτερο.δεν ξερω αν εχεις κανα αλλο ρουτερ για δοκιμη.δεν κοβει τιποτα η forthnet στα ports.εγγυημενο αυτο διοτι οτι ρουτερ και να εχω βαλει εχω κανει κανονικα Port forward.συνηθως το port forward Τα περισσοτερα ρουτερ το αναφερουν ειτε σαν port forward ειτε σαν virtual server.δεν θυμαμαι στο zte πως το αναφερει αλλα ειτε μπορεις να ρωτησεις την forthnet ειτε σηκωσε κανα print screen tou router να δουμε.1 mbps πιανεις  ή 1 mbyte.αν εισαι 1 mbyte τοτε εισαι μια χαρα.αν εεισαι 1 mbps τοτε κατι φταιει.μηπως εισαι με wireless και γινεται αυτο?δοκιμασε με ethernet απο καποιον ftp server ή απο καποιο καλο site Πχ nvidia,apple.ati.ελαχιστα ρουτερ πραγματι στο status γραφουν αν εισαι με fast path η μe interlave.απο default εισαι με interleave.Μετα φαινεται και απο το ping που εχεις πχ προς τον dns.επισης το τεστ θα γινει χωρις να συνδυαζεις τις γραμμες.το να κανεις bonding δυο γραμμες η load balancing Κτλ ειναι αλλη ιστορια και μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην παιζει σωστα.οποτε το τεστ γινεται για καθε μια γραμμη ξεχωριστα.

επισης και οι δοκιμες στο site χωρις να ενωνεις γραμμες και με ethernet Να δεις αν στο κανει.μπορει να μην ειναι προβλημα παροχου αλλα να ειναι κολληματα ειτε του ρουτερ ειτε λογω wireless.θελει δοκιμες για να αποκλεισεις τι δεν φταιει ωστε να μεινει αυτο που φταιει.σιγουρα καποιες ωρες μπορει να υπαρχει μεγαλυτερο traffic αλλα δεν ειναι οτι παιζεις κανα wow και το Lag να φανει  απευθειας.

είμαι με το ZTE 108L το βρήκα το port forwarding στο ΝΑΤ στο virtual server αλλά το άτιμο δεν παίζει με τίποτα. θέλει απλά starting port ending port και και compute ip δοκίμασα με τον random port και μετά από 1 μέχρι 65000 και κάτι και πάλι τζίφος. ιp κλασσικά 192.168.1.2 και τσέκαρα και με ip config για σιγουρία. Όσον αφορά τον συγχρονισμό και το download εννοούσα ότι κατεβάζει με 1 mbps πιο κάτω από την ονομαστική του συγχρονισμού όχι ότι πιάνω 1 mbps στο download :)

• 1 χρόνο αργότερα...

α.η forthnet δινει 6 margin απο default.

αν θες fast path το ζητας.

β.το router κατα 99 τις 100 το κρατας πισω.

ειναι κλειδωμενο αλλα  αλλαζεις firmware με ευκολο τροπο και το ξεκλειδωνεις.

ρε παιδιά επειδή είμαι αρχάριος εμένα μέσα στο router μου γράφει 

Downstream Upstream      
SNR Margin
:
6.1 6.2 db    
Line Attenuation
:
43.4 29.9 db    
Data Rate
:
3551 961 kbps

και πιάνω το πολύ 3 mpbs !!!

• 5 χρόνια αργότερα...

με συγχωρείτε αλλά πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα ρε φίλε.......... 24αρα με 500kbps upload είναι σκέτη άδεια έχω forthnet εδώ και 5 χρόνια και όταν παίζω παιχνίδια έχω 200ms σταθερά δλδ τι να κάνω ότι νανε  πραγματικά δεν αξίζει......     Χαλκιδική μένω και δεν προτείνω σε ΚΑΝΈΝΑΝ ΝΑ ΤΙ ΠΆΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΆΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!! 

IMG_20201221_220400.jpg

17 λεπτά πριν, simosksds είπε

με συγχωρείτε αλλά πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα ρε φίλε.......... 24αρα με 500kbps upload είναι σκέτη άδεια έχω forthnet εδώ και 5 χρόνια και όταν παίζω παιχνίδια έχω 200ms σταθερά δλδ τι να κάνω ότι νανε  πραγματικά δεν αξίζει......     Χαλκιδική μένω και δεν προτείνω σε ΚΑΝΈΝΑΝ ΝΑ ΤΙ ΠΆΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΆΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!! 

IMG_20201221_220400.jpg

Αρχικά η μέτρηση που έχεις βάλει είναι μέσω Wifi.
Βάλε για αρχή τα στατιστικά του Router για να δούμε την ταχύτητα που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...