Προς το περιεχόμενο

Forthnet internet 24mbps 15€/μηνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

fast path

πλεονεκτημα μεγαλυτερη ταχυτητα συγχρονισμου.

μειονεκτημα μπορει σε χαλια γραμμη να σου κανει αποσυνδεσεις.αν σου κανει βεβαια απλα σου αλλαζουν Profile και σε βαζουν περιπου εκει που παιζουν και οι αλλοι παροχοι.οποτε δεν χανεις κατι παραπανω με σχεση τους αλλους παροχους.απλα μονο κερδιζεις οτι αμα εχεις κανονικη γραμμη θα συγχρονισεις παραπανω.και το κακο ειναι οτι οι αλλοι παροχοι δεν δινουν 6 πχ Hol,οτενετ.

Εγω τους επέλεξα γιατι ειναι τα μισά λεφτα στο μήνα. Πάντως ακομα δεν μου έχουν στείλει ρουτερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω τους επέλεξα γιατι ειναι τα μισά λεφτα στο μήνα. Πάντως ακομα δεν μου έχουν στείλει ρουτερ

αν ειναι νεα γραμμη λογικα θα στο φερει ο τεχνικος οταν ερθει για την ενεργοποιηση και μεικτονομιση της γραμμης.αν ειναι υφισταμενη γραμμη που εσενα ειναι υφισταμενη τοτε κανονικα θα πρεπε να στο ειχαν δωσει οταν εκανες την αιτηση στο forthnet shop.εκτος αν την εκανες τιποτα τηλεφωνικα οποτε εκει ισως ερθει με courrier>σε καθε περιπτωση προληπτικα παρε ενα τηλεφωνο ειτε την forthnet ειτε πηγαινε σε ενα forthnet shop ή και σε αυτο που εκανες την αιτηση για να σου πουν τι γινεται με τον εξοπλισμο.Μηπως και στον δωσουν απευθειας εκεινη την στιγμη.Μηπως δεν στον εδωσαν οταν εκανες την ενεργοποιηση επειδη δεν ειχαν και σου ειπαν τιποτα να ξαναπερασεις?

αν ειναι νεα γραμμη λογικα θα στο φερει ο τεχνικος οταν ερθει για την ενεργοποιηση και μεικτονομιση της γραμμης.αν ειναι υφισταμενη γραμμη που εσενα ειναι υφισταμενη τοτε κανονικα θα πρεπε να στο ειχαν δωσει οταν εκανες την αιτηση στο forthnet shop.εκτος αν την εκανες τιποτα τηλεφωνικα οποτε εκει ισως ερθει με courrier>σε καθε περιπτωση προληπτικα παρε ενα τηλεφωνο ειτε την forthnet ειτε πηγαινε σε ενα forthnet shop ή και σε αυτο που εκανες την αιτηση για να σου πουν τι γινεται με τον εξοπλισμο.Μηπως και στον δωσουν απευθειας εκεινη την στιγμη.Μηπως δεν στον εδωσαν οταν εκανες την ενεργοποιηση επειδη δεν ειχαν και σου ειπαν τιποτα να ξαναπερασεις?

τηλεφωνικα την εκανα πηρα στα κεντρικα μοτ εστειλαν τα συμβολαια υπεγραψα και τα εστειλα πισω 

αν περασεις απο το shop της περιοχης σου ρωτα αλλιως η στειλε email η παρε τηλεφωνο να δεις τι γινεται.μην ηρθε κανα courrier δεν σε βρηκε και εφυγε και δεν αφησε χαρτακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρουτερ ειναι στα κεντρικά του ΕΛΤΑ Αθήνας απο της 28-2 ενω αυριο θα εχω ιντερνετ απο forthnet.

ειναι φυσιολογικο να κανει τοσο καιρο τα ΕΛΤΑ για ενα δεμα ?

Επεξ/σία από speedman_26

Tα νεα στατς της συνδεσης μετά απο επικοινωνια

SNR Margin:4.0           7.1 db
Line Attenuation:21.5         10.6 db
Data Rate:13556          1020 kbps

Πως τα βλέπετε? Περιμένω απαντήσεις ,με παραξενευει το 4αρι στο snr margin

καλα μπορει να ετυχε το 4 margin.Θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη.εκτος αν χανεις λογω καλωδιωσης δικης σου αλλα θελει δοκιμη σε κατανεμητη για να δεις.

ευχαριστα νεα απο 15 πηγα 19 pnjaWQa.png

επειδη εχω το linksys ακομα στην γραμμη θελει κατι να αλλαξω στις ρυθμισης ?

Pppoe/llc vpi 8 vci 35.και keep alive.Οτι εχει σχεση με firewall και block anonymous requests Κατι τετοια εγω τα εκλεινα.

επισης αν εχεις ορεεξη να πειραματιστης υπαρχουν και custom firmware (open wag).

Σημερα σύνδεσα το ρουτερ της forthnet ενα ZTE και βλεπω οτι κλειδώνει στα 18.500 ενω πριν με το linksys wag200g στα 19.000

λογικο.ποιο σου ειπε οτι το Linksys wag200 επεειδη ειναι παλιο οτι δεν ειναι καλο?πολυ καλυτερ σε ολα απο τo zte.απλα καλο ειναι να του εχεις το τελευταιο firmware 1.01.09.

Μονο στην zte αμα βρεις η στον παροχο που οσο ξερω δεν υπαρχει.δεν βρισκω λογο να μην χρησιμοποιησεις το linksys και δεν βρισκω ουτε ενα λογο για να χρησικμοποιησεις το zte.η μονη του χρηση θα μπορουσε να ηταν διακοσμητικη η για να ακουμπας πανω τον καφε.ή για να λες στα παιδια σου παιδια μου αυτο  ειναι ενα κακο ρουτερ:P.αν δεν ειστε καλα παιδια θα σας δωσω στην zte.

• Like 1

<p>Μονο στην zte αμα βρεις η στον παροχο που οσο ξερω δεν υπαρχει.δεν βρισκω λογο να μην χρησιμοποιησεις το linksys και δεν βρισκω ουτε ενα λογο για να χρησικμοποιησεις το zte.η μονη του χρηση θα μπορουσε να ηταν διακοσμητικη η για να ακουμπας πανω τον καφε.ή για να λες στα παιδια σου παιδια μου αυτο ειναι ενα κακο ρουτερ:P.αν δεν ειστε καλα παιδια θα σας δωσω στην zte.</p>

Μου φαίνεται πιο εύκολο το μενού του. Αλλα θα σε ακούσω αμα ειναι και θα το αλλάξω.

αν και σου απαντησε ο poulinos, νομιζω και εγω οτι θα μπορουσες πολυ πιο πανω. εγω με 6 snr και 23 attenuation κλειδωνω απο 17 μεχρι 18.

Μου φαίνεται πιο εύκολο το μενού του. Αλλα θα σε ακούσω αμα ειναι και θα το αλλάξω.

το Linksys εχει απο τα πιο ευκολα μενου.δυσκολο πχ εχει το Thomson/technicolor/speedtouch.αλλα το Linksys εχει παρα πολυ ευκολο και οπως σου ειπα και πιστευω συμφωνουν και αλλοι το Linksys ειναι Ferrari και τo zte ειναι fiat.μερα με την νυχτα.μην κοιτας την ευκολια του μενου.

αν και σου απαντησε ο poulinos, νομιζω και εγω οτι θα μπορουσες πολυ πιο πανω. εγω με 6 snr και 23 attenuation κλειδωνω απο 17 μεχρι 18.

θελει αρκετες δοκιμες και αμα δεν πιανουν τα χερια του να δοκιμασει κατανεμητη/κεντρικο πριζακι τοτε .....

το μονο που σιγουρα μπορει να κανει ειναι να βγαλει τα παντα απο πανω και να αφησει το ρουτερ(και αμα εχει συναγερμο να φωναξει τον τεχνικο του να βαλει φιλτρο αμα δεν εχει)

Downstream Upstream

SNR Margin:6.0 7.2 db

Line Attenuation:21.5 10.6 db

Data Rate:13662 1020 kbps

Όταν με πήραν ,τους είπα να με βαλουν στο 6 snr και τους ρώτησα γιατί έχω τόσο χαμηλή .Μου είπαν ότι φταίει επειδή έχω παλαιού τύπου πριζες με 2 πόλους και όχι τις κλασσικές του τηλεφώνου ... που μου ακουγεται λογικό .Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι φοιτητης 

και το νοικιάζω δεν νομίζω να μπορώ να αλλάξω τις πριζες χωρίς άδεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...