Federacion Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ λοιπόν, θα γίνει. Δεν έχω ζητήσει fast path γιατί υποτίθεται ότι θα χάσω λίγο από ταχύτητα, αλλά θα κερδίσω σε Ping, αν έχω καταλάβει σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ λοιπόν, θα γίνει. Δεν έχω ζητήσει fast path γιατί υποτίθεται ότι θα χάσω λίγο από ταχύτητα, αλλά θα κερδίσω σε Ping, αν έχω καταλάβει σωστά.. σωστα.αν δεν παιζεις games δεν εχει νοημα.καλυτερα να κερδισεις σε ταχυτητα απο το margin. ειδικα σε Hol επειδη δινουν 11 με fast εχει αρκετη διαφορα απο το 9 σε interleave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Παίζω ένα παιχνιδάκι μουλτι αλλά δεν είχα ποτε θέματα lag ή κάτι τέτοιο. (πάω να μάθω τι είναι το Interleave τώρα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 αφου δεν εχεις θεματα lag οκ.Η ψαξε στην wikipedia Να δεις τι ειναι το ενα τι ειναι το αλλο αλλα αν το θες με μια γρηγορη χαζη απαντηση.το interleave κανει πιο πολλους ελεγχους στα data που μεταδιδονται οποτε ναι μεν εχεις καλυτερο συγχρονισμο ναι μεν εχεις λιγοτερα disconnects αλλα εχεις μεγαλυτερο Ping.το Fast path τα περναει πιο χυμα οποτε ναι μεν καλυτερο Ping αλλα μικροτερο συγχρονισμο.το ειπα με οσο πιο απλα χαζα λογια γινετε αν δεν θες να μπλεξεις με ορολογιες.απο εκει και περα στην wiki θα το δεις ακριβως και με παραδειγμα. και ετοιμο θεμα σε αλλο forum http://www.adslgr.com/forum/threads/45837-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Fast-Path-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Interleave 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σούπερ Γκούφι είσαι σούπερ! Ανέβηκα από 9 στα 12.2 mbps!!! Respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Σούπερ Γκούφι είσαι σούπερ! Ανέβηκα από 9 στα 12.2 mbps!!! Respect! μια χαρα.3,2 mbit Πανω.που να επαιζε η Hol με 6 margin.Θα φτανες τα 14 ισως καιι 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγω περιμένω την ενεργοποίηση γραμμής απο την forthnet μέχρι 10 Μαρτίου τώρα με ΟΤΕ πιάνω ταχύτητες μέχρι 1,7 MB/s με την forthnet θα πιάνω ίδια η χειρότερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγω περιμένω την ενεργοποίηση γραμμής απο την forthnet μέχρι 10 Μαρτίου τώρα με ΟΤΕ πιάνω ταχύτητες μέχρι 1,7 MB/s με την forthnet θα πιάνω ίδια η χειρότερα ; λογω 6 snr κανονικα θα πρεπει να παιξεις παραπανω.οταν ενεργοποιηθεις δες τα χαρακτηριστικα και πες μας να τα δουμε μηπως φορας κανα Profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 λογω 6 snr κανονικα θα πρεπει να παιξεις παραπανω.οταν ενεργοποιηθεις δες τα χαρακτηριστικα και πες μας να τα δουμε μηπως φορας κανα Profile Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τα ping. Έχω Cyta 4mbit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγω περιμένω την ενεργοποίηση γραμμής απο την forthnet μέχρι 10 Μαρτίου τώρα με ΟΤΕ πιάνω ταχύτητες μέχρι 1,7 MB/s με την forthnet θα πιάνω ίδια η χειρότερα ; λογω 6 snr κανονικα θα πρεπει να παιξεις παραπανω.οταν ενεργοποιηθεις δες τα χαρακτηριστικα και πες μας να τα δουμε μηπως φορας κανα Profile μου έχουν στείλει μηνυμα οτι η γραμμή θα ενεργοποιήθει στις 10 Μαρτίου. Αυτο το χαμηλό snr τι πλεονέκτημα εχει και τι μειονέκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τα ping. Έχω Cyta 4mbit... fast path μου έχουν στείλει μηνυμα οτι η γραμμή θα ενεργοποιήθει στις 10 Μαρτίου. Αυτο το χαμηλό snr τι πλεονέκτημα εχει και τι μειονέκτημα πλεονεκτημα μεγαλυτερη ταχυτητα συγχρονισμου. μειονεκτημα μπορει σε χαλια γραμμη να σου κανει αποσυνδεσεις.αν σου κανει βεβαια απλα σου αλλαζουν Profile και σε βαζουν περιπου εκει που παιζουν και οι αλλοι παροχοι.οποτε δεν χανεις κατι παραπανω με σχεση τους αλλους παροχους.απλα μονο κερδιζεις οτι αμα εχεις κανονικη γραμμη θα συγχρονισεις παραπανω.και το κακο ειναι οτι οι αλλοι παροχοι δεν δινουν 6 πχ Hol,οτενετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εγω με hol συγχρονιζω στα 12 MB/S ,με 11 dB margin, αν το πανε 9 το margin θα τα περνω τα 15? θα ειναι σταθερο οπως τωρα? γιατι τωρα ουτε αποσυνδεσεις εχω, αυξομειωσεις δε γινονται, παντα σταθερα στα 12 παιζει. επισης το προφιλ μου ειναι Interleaved Path, καλο αυτο η κακο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agism Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Tα στατς με forthnet μολις μπήκε ,θα περιμένω για νεότερα Περίμενα βέβαια snr margin 6 .Μήπως να πάρω την forthnet να τους το ζητησω? Downstream Upstream SNR Margin:14.7 9.6 db Line Attenuation:20.6 10.6 db Data Rate:8453 983 kbps Λοιπον πριν με cyta είχα http://oi57.tinypic.com/vp7ne0.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 στείλε ένα mail στη forthnet και ζήτα να σου κάνουν 6αρι το margin . Μόνο αν το ζητήσεις σου κατεβάζουν το margin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 εγω με hol συγχρονιζω στα 12 MB/S ,με 11 dB margin, αν το πανε 9 το margin θα τα περνω τα 15? θα ειναι σταθερο οπως τωρα? γιατι τωρα ουτε αποσυνδεσεις εχω, αυξομειωσεις δε γινονται, παντα σταθερα στα 12 παιζει. επισης το προφιλ μου ειναι Interleaved Path, καλο αυτο η κακο? λογικα δεν θα περασεις τα 15 αλλα θα πας κοντα στα 14.ναι εφοσον παιζεις οκ δεν θα εχεις προβλημα.αν μια στο εκατομμυριο εχεις απλα ξαναζητας 11 αρι.αν δεν παιζεις Games και δεν σε πειραζει τυχον Lag ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τοτε το αφηνεις Interleave.διοτι αν ζητησεις fast ναι μεν θα εχεις καλυτερο Ping αλλα δεν θα σου βαλουν 9 Profile οποτε δεν θα ανεβεις σε ταχυτητα.αντιθετα λογω του fast θα χασεις και κανα Megabit. εκτος αν η Hol αλλαξε στρατηγικη και πλεον δινει 9αρι Profile με fast path που δεν το νομιζω.επισης το fast path ειναι λιγοτερο σταθερο απο το Interleave χωρις να σημαινει οτι θα εχεις αποσυνδεσεις. Tα στατς με forthnet μολις μπήκε ,θα περιμένω για νεότερα Περίμενα βέβαια snr margin 6 .Μήπως να πάρω την forthnet να τους το ζητησω? Downstream Upstream SNR Margin:14.7 9.6 db Line Attenuation:20.6 10.6 db Data Rate:8453 983 kbps οπως ειπε και ο φιλος απο κατω για καποιο λογο εισαι σε 15 αρι Profile>ζητα να σε βαλουν σε Free profile>αν πεφτεις σε alcatel ζητα free no rfi profile. απλα ισως ειχε ξεμεινει το profile πανω στο port οποτε τωρα που πηρες το Port αυτο ειχε το 15.δεν ειναι κατι.ειτε στειλε email ειτε παρε τηλ.απο το ρουτερ οσο ξερω (zte) δεν βλεπεις αν εισαι σε alcatel οπως με τα πιο παλια thomson. και θα ξεπερασεις τα 10 που εiχες με την cyta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα