Προς το περιεχόμενο

Forthnet internet 24mbps 15€/μηνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας !

Είμαι καινούριος για αυτο συγχωρέστε με αν το βάζω σε λάθος ενότητα :D

Έκανα πρόσφατα μια αίτηση για forthnet internet 15€/μηνα με προυπάρχουσα γραμμή απο cyta και μου ζήτησαν 34.90€ για να γίνει η σύνδεση και ότι θα γίνει ενεργοποίηση σε 10-15 ημερολογιακές ημέρες.

Το θέμα είναι αν το 34.90 είναι για το ρούτερ ή είναι το κλασσικό που πρέπει να δώσω ανεξάρτητα της συνδεσης/ρουτερ ,ενα στανταρακι για την νέα σύνδεση? 

+Αναρωτίεμαι αν το 10-15 μέρες είναι πολλές για προυπάρχουσα γραμμη ,αφού στην ουσία θα γίνει φορητότητα αριθμου.

Πριν την cyta μου είχε μεταφέρει ένας φιλος μου τσαμπε forthnet και επιανα κοντά 15 - 16mbps ,μετά εβαλα cyta και έπιανα 10 - 11 ,γυρισαμε forthnet λοιπον και για τα λεφτά και για τις ταχύτητες.

Ισχύει κάτι τέτοιο ,παίζει ρόλο η γραμμή που θα δημιουργήσει ο ΟΤΕ εκτός απο την απόσταση ?

A ναι και τώρα απο cyta router έχω το thomson v8 και απο forthnet μου έδωσαν το zte zxhn h108l .Ποιο απο τα 2 με συμφέρει να κρατήσω? 

Thanks in advance ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα 35€ είναι το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης της γραμμής. Ο εξοπλισμός προς το παρόν είναι δωρεάν.

Η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ των παρόχων είναι στο ότι η Forthnet δίνει χαμηλό SNR (6), οπότε σε καλές και σταθερές γραμμές κερδίζεις ταχύτητα.

Όσον αφορά το router, είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κρατήσεις την συσκευή της Cyta. Νομίζω είναι με χρησιδάνειο και με τη λήξη της σύμβασης επιστρέφεται.

αν δεν είναι με χρησιδάνειο το ρούτερ της cyta το κρατάς και βάζεις όποιο από τα δύο σε βολεύει εσένα . όσο για την ταχύτητα θα έχεις πολύ πιο γρήγορη από cyta και αν παίζεις και παιχνίδια θα πάνε καλύτερα με forthnet αφού θα έχεις χαμηλά pings

Thanks για την γρηγορη απαντηση

Κατι είχα ακούσει για το snr margin της forthnet ,αλλά δεν ισχύει ότι γενικά αμα τους πεις ότι υπάρχει πρόβλημα με τις ταχύτητες να στο μειώσουν?Εχω την εντύπωση ότι είναι 9 ή 11 σε cyta ,wind κ.ο.κ ?

Νομίζω μπορώ να το κρατήσω της cyta ,δεν μου έχει γίνει καμία αναφορά για επιστροφή.

Ισχύει ότι μπορώ να τους πω να μου ενεργοποιήσουν το fastpath ή κάτι τέτοιο? :D

Thanks για την γρηγορη απαντηση

Κατι είχα ακούσει για το snr margin της forthnet ,αλλά δεν ισχύει ότι γενικά αμα τους πεις ότι υπάρχει πρόβλημα με τις ταχύτητες να στο μειώσουν?Εχω την εντύπωση ότι είναι 9 ή 11 σε cyta ,wind κ.ο.κ ?

Νομίζω μπορώ να το κρατήσω της cyta ,δεν μου έχει γίνει καμία αναφορά για επιστροφή.

Ισχύει ότι μπορώ να τους πω να μου ενεργοποιήσουν το fastpath ή κάτι τέτοιο? :D

ρώτα αν πρέπει να το επιστρέψεις το ρούτερ γιατί αν είναι με χρησιδάνειο και δεν το επιστρέψεις θα το πληρώσεις σε μετρητά κανά 80  άρι  ευρώ . Μπορεί να σου ενεργοποιήσει fastpath η forthnet . 

Τι να το κάνεις το ρούτερ της cyta και να το κρατήσεις;Είναι κλειδωμένο και παραμετροποιημένο από την εταιρία για το δίκτυό της.Επικοινώνησε με τη cyta και επέστρεψέ το.

α.η forthnet δινει 6 margin απο default.

αν θες fast path το ζητας.

β.το router κατα 99 τις 100 το κρατας πισω.

ειναι κλειδωμενο αλλα  αλλαζεις firmware με ευκολο τροπο και το ξεκλειδωνεις.

Για Χανιά ποια είναι η πιο γρήγορη εταιρια, ξέρει κανείς?

λαθος ερωτηση.η ταχυτητα συγχρονισμου εξαρτατε απο target noise margin και αποσταση.αν εννοεις απο αυτο που συγχρονιζεις ποσο θα κατεβαζεις στην πραξη εκει πρεπει να δεις απο αλλα ατομα που παιρνουν απο το ιδιο dslam αν εχουν θεμα (πχ πιτα dslam).Η wind ειχε γενικοτερα θεματα με πιτα dslam.η Hol εχει το κακο του 11 margin που ευτυχως μπορεις να παρεις τηλεφωνο και να στο ριξουν στο 9

H cyta μου πε οτι είναι με χρησιδανειο το ρουτερ αλλά υποθέτω ,ότι και αν τους ελεγαν, το ίδιο θα ελεγαν ...

Δηλαδή πρέπει να το επιστρέψω μολις τελειώσει η συνδεση μου.

Και ένα τελευταίο επειδή 2-3 μέρες πριν την ενεργοποιηση θα λείπω για εξωτερικό ,πρέπει να ενημερώσω την forthnet 

για την αποστολή των κωδικών σε sms? Μην χρεωθώ και απο πάνω... :D 

Βtw μόλις μπει η forthnet ,θα ποστάρω τα στοιχεία και των 2 συνδέσεων για όποιον ενδιαφέρεται ;)

H cyta μου πε οτι είναι με χρησιδανειο το ρουτερ αλλά υποθέτω ,ότι και αν τους ελεγαν, το ίδιο θα ελεγαν ...

Δηλαδή πρέπει να το επιστρέψω μολις τελειώσει η συνδεση μου.

Και ένα τελευταίο επειδή 2-3 μέρες πριν την ενεργοποιηση θα λείπω για εξωτερικό ,πρέπει να ενημερώσω την forthnet 

για την αποστολή των κωδικών σε sms? Μην χρεωθώ και απο πάνω... :D

Βtw μόλις μπει η forthnet ,θα ποστάρω τα στοιχεία και των 2 συνδέσεων για όποιον ενδιαφέρεται ;)

η cyta Λογω voip χρησιμοποιει υποχρεωτικα λιγο πιο ακριβα ρουτερ οποτε ειναι ολα με χρησιδανειο και ναι πρεπει να το γυρισει πισω αλλιως μετα μπορει να του το χρεωσυν.η forthnet οταν γινει η ενεργοποιηση θα σου στειλει με μυνημα τους κωδικους.οτι εισαι εξωτερικο δεν υπαρχει θεμα.δεν χρεωνεσαι εσυ.

Σούπερ γκουφη είπες πριν ότι καλό είναι αν έχεις χολ να σου ρίξουν το margin στο 9. Έχω χολ 24 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να το ζητήσω αυτό που λες;

Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App

Σούπερ γκουφη είπες πριν ότι καλό είναι αν έχεις χολ να σου ρίξουν το margin στο 9. Έχω χολ 24 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να το ζητήσω αυτό που λες;

yes.θα κερδισεις και εσυ σε ταχυτητα.και οσο πιο καλα παιζεις τοσο πιο μεγαλη διαφορα θα δεις στην ταχυτητα.

Ευχαριστώ. Θα τους πάρω τη δευτέρα. Τι να τους πω ακριβώς;

Υγ. Θα ήθελα να σ ευχαριστήσω άλλη μια φορά για όλες τις φορές που με έχεις βοηθήσει με τις πολύ καίριες και σωστές τοποθετήσεις σου.

Ευχαριστώ. Θα τους πάρω τη δευτέρα. Τι να τους πω ακριβώς;

Υγ. Θα ήθελα να σ ευχαριστήσω άλλη μια φορά για όλες τις φορές που με έχεις βοηθήσει με τις πολύ καίριες και σωστές τοποθετήσεις σου.

μην με ευχαριστεις .χαρα μου που μπορω να βοηθησω.τους παιρνεις τηλεφωνο και τους λες να σου ριξουν το Margin απο 11 σε 9.τιποτε αλλο.η τους το στελνεις με email.εκτος αν εισαι ηδη στο 9 που αυτο θα τα δεις απο το downstream margin μεσα στο ρουτερ σου.παντως αμα δεν εχεις ζητησει 9 αρι margin τοτε να στο εβαλαν απο την αρχη το θεωρω δυσκολο.αν εχεις ζητησει fast path τοτε ισως να μην σου βαλουν 9 Margin για διαφορους δικους τους λογους.βλακειες λογους αλλα οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...