Προς το περιεχόμενο

Penny Dreadful (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Βγήκε αυτό; Χαμπάρι δεν το πήρα. Δηλαδή αν θεωρούμε την πρώτη τριλογία άψογη να μείνουμε μακριά; 

Αν ρωτάς εμένα, ναι.

Έχω ένα μαζοχισμό και δεν παρατάω σειρά, οπότε το συνεχίζω (βγήκε το 6ο προχτές), αλλά την περισσότερη ώρα χαζεύω στο κινητό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ξεκίνησα και εγώ μετά από πάρα πολύ καιρό που το είχα στο view list. Αναφέρομαι στο original των 3 σεζόν. Μέχρι στιγμής αν και έχω δει τα πρώτα 4 επεισόδια δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί 

Δημοσ.

Πρίν απο λίγες ημέρες τελείωσα την original σειρά των 3 σεζόν βλέποντας όλα τα επεισόδια μέσα σε 2 εβδομάδες.Η σειρά ξεκίνησε με πολύ ενδιαφέρον. Άψογα σκηνικά,κουστούμια,χαρακτήρες,καλές ερμηνείες προσεγμένη πλοκή. Δυστυχώς, απο το 2ο κύκλο άρχισε να κάνει νερά και ο 3ος παρακολουθήθηκε μόνο απο προσωπικό μαζοχισμό να τελειώνω οτι έχω αρχίσει να βλέπω. Δεν ξέρω αν έφταιξε το Netflix που κάποια στιγμή άρχισε να ανακατεύεται αλλά πραγματικά, ειδικά ο 3ος κύκλος, ήταν για γέλια.Αναγκαστήκαν να κλείσουν όπως-όπως τη σειρά αφήνοντας εκκρεμείς διάφορες ιστορίες και χαρακτήρες και σκοτώνοντας άλλους χωρίς ουσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...