dalan2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς από το δεύτερο επεισόδιο τους είπαν (μάλλον) ότι κόβεται η σειρά..με αποτέλεσμα να ξενερώνουν οι ηθοποιοί(έτσι δείχνει το παίξιμο τους) και να κλείσει στα γρήγορα...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Αν ισχύει αυτό είναι κρίμα καθώς η σειρά είναι απλά τρομερή γι αυτό που είναι. Ως βετεράνος ταινιών τρόμου/θρίλερ/creature feature το Penny είναι σίγουρα μέσα στα καλύτερα και καλύτερα σκηνοθετημένα αριστουργήματα. Απλά δυστυχώς χάθηκε από ότι κατάλαβα στη θάλασσα των σειρών. Δεν είναι σειρά που θα μπορούσε να πάει πολύ μακριά αλλά καμιά πέντε-έξι σεσόν άνετα τις είχε πριν ρίξει τίτλους τέλους. Σε κάθε περίπτωση όμως η γνώμη μου είναι αυτή που είπα. Αξίζει η θέαση της ακόμα και για τις πρώτες δυο σεσόν.
dalan2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 δες το και πες μου.θα χαρω να μαθω την αποψη σου.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τέλος η σειρά και από μένα. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι και αυτή είναι τελικά εξαιρετική παρά το γεγονός ότι πράγματι φαίνεται ότι βιαζονται να την τελειώσουν. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά. Είναι στεναχωρο γιατί έκανε μπαμ ότι πήγαιναν να ανοίξουν μέτωπα για περισσότερες σεζόν αλλά δεν τους βγήκε. Πραγματικά κρίμα, η σειρά για εμένα μπαίνει στις τοπ γι αυτό που είναι. Καραξιζει με τα χίλια. Χαλαστηκα που άλλες πολύ χειρότερες σειρές του είδους τη φάγανε αλλά αυτή είναι η κατάρα του να είσαι ανώτερο προϊόν. 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Death isn’t always the finale. Penny Dreadful returns TO Showtime with Penny Dreadful: City of Angels. Set in 1938 Los Angeles, this next chapter will explore a mix of the supernatural within a genuine historical backdrop infused with Mexican-American folklore. OMG 4
Wayward Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Nice nice... https://io9.gizmodo.com/the-first-look-at-penny-dreadful-city-of-angels-teases-1840508406 3
Wayward Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Παίζει και ο Nathan Lane, τώρα το πήρα χαμπάρι. 2
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) H Tyrell δε μου αρεσει καθολου tbh, κριμα που δεν εχει Evara Green φαινεται ψιλο καλο ομως, αλλα οχι τοσο ιδιαιτερο οσο το 1ο που ειναι απλα απιστευτο για μενα Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από najinblue3 1
Wayward Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Dormer δε με χαλάει γενικά, ο Lane μου αρέσει πολύ αλλά προφανώς έχει διαφορετική ατμόσφαιρα (spin off είναι εξάλλου). Αν είναι καλογραμμένο και well acted μια χαρά. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Wayward
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Εντελώς διαφορετικό το πνεύμα και η παρουσίαση. Αν έχει καλό γράψιμο όμως τότε μπορεί να γίνει διαμάντι. Μπορεί να γίνει το "αδερφάκι" σε σειρά ταινιών του στυλ Angel Heart όπου είναι σίγουρα μεγάλη προσδοκία. Αμφιβάλλω ότι θα δούμε επίπεδο ηθοποιίας και σκηνοθεσίας όπως τις πρώτες τρεις αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Εχει πολλά να αποδείξει το συγκεκριμένο. 1
KilliK Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο . Μπορεί να γίνει το "αδερφάκι" σε σειρά ταινιών του στυλ Angel Heart Gabriel Knight σε σειρα, το φωναζω τοσα χρονια. το οποιο GK, το πρωτο παιχνιδι, εχει εμπνευστει παρα πολυ απο το Angel Heart. αν ειναι να μοιαζει το νεο Penny σε AH/GK, Ι am all for it. Στις 17/1/2020 στις 1:29 ΜΜ, najinblue3 είπε H Tyrell δε μου αρεσει καθολου tbh, κριμα που δεν εχει Evara Green φαινεται ψιλο καλο ομως, αλλα οχι τοσο ιδιαιτερο οσο το 1ο που ειναι απλα απιστευτο για μενα το θεμα ειναι να δειχνει τιποτα στη σειρα, οπως εκανε η γαλλιδα. δεν θελω ντροπες. 1
tsabasid Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα με τρομάζει λίγο η "αμερικανοποίηση" της σειράς. Οι Βρετανοί πάντα κάνουν ποιοτικότερα και πιο προσεγμένα πράγματα. Η ορίτζιναλ σειρά αν και δεν τη θεωρώ essential viewing, είναι κάτι διαφορετικό που στους βετεράνους των σειρών που έχουν χορτάσει την πεπατημένη είναι ένα ωραίο palate cleanser. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι για το spinoff, μακάρι να διαψευστώ. 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη βλέπεις τη σειρά. Σφετερίζεται το όνομα και το πνεύμα της κανονικής και είναι μια χλιαρή (με το ζόρι) σούπα.
Wayward Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, Πέτρος είπε Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη βλέπεις τη σειρά. Σφετερίζεται το όνομα και το πνεύμα της κανονικής και είναι μια χλιαρή (με το ζόρι) σούπα. Τόσο χάλια? Δεν το έχω πιάσει ακόμα αλλά από αυτά που διαβάζω...
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Wayward είπε Τόσο χάλια? Δεν το έχω πιάσει ακόμα αλλά από αυτά που διαβάζω... Δεν έχει σχεδόν κανένα λόγο να έχει το "Penny Dreadful" στον τίτλο του. Άλλα πράγματα θέλει να πει, και απλά βάζει όποτε θυμάται και 1-2 στοιχεία "υπερφυσικού" για ξεκάρφωμα. Ακόμα και η όλη ιστορία, σαν εξέλιξη, χλιαρή κι αδιάφορα προβλέψιμη είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα