Προς το περιεχόμενο

Penny Dreadful (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με τον Ντοριαν και την αλλη 2 σεζον τωρα ειναι ίσως ότι πιο βαρετο εχω δει σε σειρά τα τελευταία χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τον Ντοριαν και την αλλη 2 σεζον τωρα ειναι ίσως ότι πιο βαρετο εχω δει σε σειρά τα τελευταία χρόνια.

Υποφερει απο το οτι, εαν εξαιρεσεις τον Victor Frankenstein, απο την ενωση και μετα ειχαν ελαχιστο interaction ή καθολου με τους αλλους χαρακτηρες και την ιστορια της σειρας.

Δημοσ.

Υποφερει απο το οτι, εαν εξαιρεσεις τον Victor Frankenstein, απο την ενωση και μετα ειχαν ελαχιστο interaction ή καθολου με τους αλλους χαρακτηρες και την ιστορια της σειρας.

Οχι μονο αυτό 

Μιλάνε συμπληρώνοντας ο ένας τον αλλο και καλα για να μας δείξουν ότι σκεφτονται σαν ένα. Εχουν ενα γτπ πλανο για κάποιου είδους κυριαρχία λολ. Και κατα βάση χορευουν στην αίθουσα ή κανουν σεξ καλυπτόμενοι με αίμα.. Επαναλαμβανόμενα πράγματα. Σκρην ταιμ 1 ωρα από τις 6 στην τριτη σεζόν. 

Δημοσ.

Οχι μονο αυτό 

Μιλάνε συμπληρώνοντας ο ένας τον αλλο και καλα για να μας δείξουν ότι σκεφτονται σαν ένα. Εχουν ενα γτπ πλανο για κάποιου είδους κυριαρχία λολ. Και κατα βάση χορευουν στην αίθουσα ή κανουν σεξ καλυπτόμενοι με αίμα.. Επαναλαμβανόμενα πράγματα. Σκρην ταιμ 1 ωρα από τις 6 στην τριτη σεζόν. 

να συμπληρώσω πως το όλο πράγμα με τις γυναίκες ενωμένες ποτέ νικημένες και ιδικά το κοντοπούτανο είναι βαρετό μέχρι αηδίας κ εκνευριστικό μη πω. Βέβαια στο τελευταίο επ ή στο προηγούμενο δεν θυμάμαι , είχε μια φάση που με έπιασαν γέλια με το motivational speech , μου φάνηκε τρελή awkwardίλα.

Δημοσ.

:( Και για την τυχη της Βανεσα και για οτι τελειωσε η σειρα. Απο το που ξεκινησε να πεφτουν τα αρχικα credits καταλαβα τη δουλεια. Ειχε ενα διαφορετικο feeling.

Ηθελα ανετα μια ακομη σεζον αλλα στην τελικη ηταν σωστη και υπευθυνη κυριως αποφαση. Η σειρα ειναι για την Βανεσα, απο την αρχη ειναι στο κυνηγητο, ε καπου θα δωθει τελος.

Η σκηνη του θανατου της ειναι πολυ καλη κυριως γι'αυτα που λεει. Δεν υπαρχει λογος να συνεχισει αυτο που εκανε, διοτι δεν θα σταματησουν ποτε. Ετσι θυσιαζεται για τους αλλους και βρισκει ηρεμια πια κι'αυτη.

Εγω ειχα προβλεψει απο το τελος της περσινης σεζον οτι θα τελειωνε η σειρα ασπαζοντας τον devil διοτι δεν θα σταματαγε να την κυνηγαει ποτε.

ΥΓ: Τελικα το καναλι ηθελε να συνεχισει αλλα επεμενε ο δημιουργος να την τελειωσουν. 

Εδω ολη η συνεντευξη.

Δημοσ.

:( Και για την τυχη της Βανεσα και για οτι τελειωσε η σειρα. Απο το που ξεκινησε να πεφτουν τα αρχικα credits καταλαβα τη δουλεια. Ειχε ενα διαφορετικο feeling.

Ηθελα ανετα μια ακομη σεζον αλλα στην τελικη ηταν σωστη και υπευθυνη κυριως αποφαση. Η σειρα ειναι για την Βανεσα, απο την αρχη ειναι στο κυνηγητο, ε καπου θα δωθει τελος.

Η σκηνη του θανατου της ειναι πολυ καλη κυριως γι'αυτα που λεει. Δεν υπαρχει λογος να συνεχισει αυτο που εκανε, διοτι δεν θα σταματησουν ποτε. Ετσι θυσιαζεται για τους αλλους και βρισκει ηρεμια πια κι'αυτη.

Εγω ειχα προβλεψει απο το τελος της περσινης σεζον οτι θα τελειωνε η σειρα ασπαζοντας τον devil διοτι δεν θα σταματαγε να την κυνηγαει ποτε.

ΥΓ: Τελικα το καναλι ηθελε να συνεχισει αλλα επεμενε ο δημιουργος να την τελειωσουν. 

Εδω ολη η συνεντευξη.

Είναι ξεκάθαρο ότι το κανάλι έκοψε τη σειρά και ας βγαίνουν να δικαιολογηθούν τώρα, ούτε καν 10 επεισόδια δεν τους άφησαν να έχουν.

Σαφέστατα δε γνώριζαν από την αρχή της χρονιάς ότι αυτή είναι η τελευταία, γι'αυτό και ανέπτυξαν νέους χαρακτήρες, άφησαν όμως τελικά πολλές ιστορίες στη μέση. Η δικαιολογία γιατί δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι η τελευταία σεζόν, είναι από τις πιο αστείες που έχω ακούσει.

​Κρίμα πάντως, άλλες 2 σεζόν πιστεύω τις είχε άνετα ή αφού έπρεπε να την τελειώσουν, να τους έδιναν περισσότερα επεισόδια ώστε να μη βιάσουν το τέλος της σειράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργούν τα κανάλια επιτυχημένες σειρές και δεν τις αφήνουν να έχουν ένα σωστό τέλος, γιατί τις καταστρέφουν στο τελείωμά του, αφού κάνουν τηλεθέαση;

Δημοσ.

Γιατί μπήκα ο μλκας έχοντας δει το 08 και νομίζοντας ότι την αλλη βδομάδα το επόμενο;

Σποιλεριαστηκα.....εύγε μου......

Δημοσ.

Πραγματικά το τελευταίο επεισόδιο ήταν απαράδεκτο μιας έγιναν όλα τόσο βιαστικά χωρίς να δωθούν κατάλληλες απαντήσεις.

Τι έγινε με τον Ethan?
Με τον Sir Malcom?
Τελικά το arc του Dorian ήταν καθαρά filler....δεν αποσκοπούσε πουθενά.

Ανάμεικτα συναισθήματα.
Ακραία λυπημένος από το τέλος αλλά και εκνευρισμένος.

All in all
Δυνατή σειρά,την ευχαριστήθηκα παρόλο που σε κάποια σημεία έγινε κουραστική με τις εμμονές.

Δημοσ.

Βιαστικό μεν αλλά αρκετά βαρύ επεισόδιο για να το χωνέψεις εύκολα. Γενικά δεν έτυχε να δω παρόμοια σειρά (δεν ξέρω καν αν υπάρχουν άλλες ίδιες) αλλά αυτήν την ατμόσφαιρα δεν την βρήκα πουθενά αλλού και ειδικά πια στο τέλος μαύρισε η ψυχή μου. Πράγματι πρόκειται για πολύ δυνατή σειρά.

Δημοσ.

Όταν ξαναπροκύψει (ή αν μου 'χει ξεφύγει καμιά) σειρά με τέτοιο συνδυασμό φωτογραφίας/σκηνοθεσίας/ art direction κλπ, και ειδικά ερμηνειών και γραφής, σφυρίξτε μου κλέφτικα κάποιος, μήπως και βγω κάποτε από το σημερινό τηλεοπτικό πένθος.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο ότι το κανάλι έκοψε τη σειρά και ας βγαίνουν να δικαιολογηθούν τώρα, ούτε καν 10 επεισόδια δεν τους άφησαν να έχουν.

Σαφέστατα δε γνώριζαν από την αρχή της χρονιάς ότι αυτή είναι η τελευταία, γι'αυτό και ανέπτυξαν νέους χαρακτήρες, άφησαν όμως τελικά πολλές ιστορίες στη μέση. Η δικαιολογία γιατί δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι η τελευταία σεζόν, είναι από τις πιο αστείες που έχω ακούσει.

​Κρίμα πάντως, άλλες 2 σεζόν πιστεύω τις είχε άνετα ή αφού έπρεπε να την τελειώσουν, να τους έδιναν περισσότερα επεισόδια ώστε να μη βιάσουν το τέλος της σειράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργούν τα κανάλια επιτυχημένες σειρές και δεν τις αφήνουν να έχουν ένα σωστό τέλος, γιατί τις καταστρέφουν στο τελείωμά του, αφού κάνουν τηλεθέαση;

Διαφωνω. Κατ'αρχας δεν ειναι ξεκαθαρο. Το καναλι ποσως το ενδιαφερει να δικαιολογηθει. Ολα βγαινουν και ανακοινωνουν ποιες σειρες κοβονται και ανανεωνονται καθε χρονο. Λες να τους ενδιεφερε να σωσουν μουτρα για μια σειρα που δεν ειχε και τρελα νουμερα; Ή θα ειπαν στο δημιουργο, που δουλευει εκει χρονια οπως ειπε, "κοιτα, σου εχουμε το μαχαιρι στο λαιμο εδω, πες οτι ηθελες να το τελειωσεις εσυ". 

Ιδιαιτερα απο τη στιγμη που εχει ξεκινησει αλλο project μαζι τους.

Επισης πρεπει να ξεχασες το μερος που ειπε ο δημιουργος οτι καταλαβε οτι τελος ειναι κοντα οταν γυριζανε την 2η σεζον πριν απο δυο χρονια.

Δημοσ.

Δεν έχω δει ακόμα τη σαιζόν καθώς περίμενα να τελειώσει αλλά μόλις διάβασα πως δυστυχώς δεν ανανεώθηκε...

Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ένα καλό τελείωμα στην τρίτη και να μην αφήνει πολλά lose ends...

Δημοσ.

χαχαχα τι πήγα να πάθω , βάζω να δω το τελευταίο χωρίς να πάρω χαμπάρι οτι βγήκαν δύο μαζί και το έκοψα στα 3 sec ευτυχώς πάνω που θα μου έδειχνε τι έγινε στο 8 

facepalm xD.. 
πόσο γαμάουα πάντως ... έλεγα τι θα δω το βράδυ αφού θα δω τώρα το ep και τελικά έχει και για το βράδυ :3 

<3

Δεν έχω δει ακόμα τη σαιζόν καθώς περίμενα να τελειώσει αλλά μόλις διάβασα πως δυστυχώς δεν ανανεώθηκε...

Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ένα καλό τελείωμα στην τρίτη και να μην αφήνει πολλά lose ends...

srsly ? έχουν ανακοινώσει πόσες σεζόν πχ για το peaky blinders που η τρίτη του ήταν βαρετή και μπορούσε απλά να τελειώσει εκεί και μας κόβουν αυτό ?   
FUCK  :(

Δημοσ.

Δυστυχώς αφήνει πάρα πολλά και είναι λίγο απογοητευτικό το τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...