Προς το περιεχόμενο

Penny Dreadful (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να την δειξουν ομως και γυμνη.

Υποψιαζομουν παντα οτι σου αρεσουν οι νταρντανες,και μετα απο πολλα χρονια οι υποψιες μου επιβεβαιωθηκαν. :devil:

Αντε να δουμε μια διασκεδαστικη νεα σεζον,τουλαχιστον εδω το σεναριο κραταει τους κυριους χαρακτηρες και οσους αρεσουν στο κοινο,και δεν τους σκοτωνει στο στυλ του κυκλοθυμικου Martin ,που βαρεθηκα τα ψυχολογικα του και δεν προκειται να συνεχισω να βλεπω το GOT.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κυκλοφόρησε από HULU σήμερα...

oh τέλειωσε nice...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

Το είχα δει εδώ και καιρο. Μου άρεσε που το εβακι ακόμα και ντυμένο πρόσφερε θέαμα. Επίσης το cinematography με τον Jekyll ηταν top tier

Δημοσ.

Γαμω τις σειρες ειναι ,θα αφησω να προχωρησουν μερικα επεισοδια στην σεζον για ν αρχισω να την βλεπω.

Δημοσ.

Eιμαστε πολλοι φανατικοι...

Η σειρα ξεκινησε δυνατα (και κατι πλανα απο το Ευακι επισης) .....και περιμενουμε εντυπωσιακη συνεχεια!!!

Δημοσ.

Πολυ καλη αρχη.

Μ'αρεσε που εφεραν πισω την μαγισσα απο την καλυβα περσι και ηταν ωραια σκηνη με την Ευα. Respect στο ολο σκηνικο με τον Dracula στο τελος.

Δημοσ.

Ωραίο, ωραίο. Καλά κάνας άλλος δεν το βλέπει να σχολιάσει? :P

Οι καλυτεροι του insomnia το βλεπουμε, :P απλα τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Εξαλλου 2 επεισοδια εχει δειξει μονο.

• Like 3
Δημοσ.

Από τις αγαπημένες μου που παίζουν τώρα.. είπα δεν θα δω το επεισόδιο που βγήκε για να τα δω όλα μαζί, αλλά δεν....

Δημοσ.

Τελικα δεν αντεξα να περιμενω και ειδα χτες το πρωτο .πολυ καλη αρχη ξεκινησε δυνατα  με την  απαραιτητη εισαγωγη στο whereabout των χαρακτηρων .

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γουσταρω καργα τις σκηνες της Εβα με την ψυχολογο. 

Τελευταιο επεισοδιο, παρ'ολο που οι χαρακτηρες δεν ειναι μαζι πια και εχουν διασπαστει στις ακρες του κοσμου, δεν εχει χασει το ενδιαφερον της οπως συνηθως γινεται σε αλλες σειρες σε αναλογες περιπτωσεις.

Πολυ ωραια η σκηνη στο τελος με τους 3 βαμμενους στο αιμα. Γενικα αρεσει στη σειρα αυτο (θυμαστε περσι την υπεροχη σκηνη οπου εβρεχε αιμα στο dancing ball). Still nothing on blue man group

3-tobais-blue-man-understudy-1368465071.

Δημοσ.

Επειδή μου τα κάναν τσουρέκια πείτε μου λίγο, στην προηγούμενη σεζόν αυτός που είχε από αποκρυπτογραφήσει το κείμενο είχε μιλήσει για 3 οντότητες που κυνηγούσαν η μια την αλλη σωστα? (Ethan > Eva > Lucifer)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...