Προς το περιεχόμενο

Penny Dreadful (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 3ο νομιζω πως καλλιτεχνικα και σεναριακα  ειναι το καλυτερο  επεισοδιο μεχρι στιγμης .Εξηγησε αρκετα πραγματα  και εδωσε πολυ τροφη για την συνεχεια .

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι ποιοτικη σειρα αλλα δεν μου αρεσουν τοσο πολυ οι αντιπαλοι της ομαδας στην φετινη σεζον.Δεν ειναι εκφοβιστικοι αρκετα μεχρι στιγμης,το μονο μειον που βλεπω μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

^^Αυτο επειδη

εχει στειλει τα τσιρακια της η αλλη και οχι τον εαυτο της ακομα. M'αρεσει αρκετα η σειρα παντως. Πολυ ωραια ατμοσφαιρα, καλο story και καλο cast.

Ο διαβολος θα την κανει δικια του την Eva στο τελος. Ετσι πρεπει :-D 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα απο Πέρσυ what the hell είναι αυτός με το τραβελι κ τι κ πως είναι ο josh

Δημοσ.

Πάντως έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα απο Πέρσυ what the hell είναι αυτός με το τραβελι κ τι κ πως είναι ο josh

αυτός με το τραβελι είναι ο ντοριαν γκρευ

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF_%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9D%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD_%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%AD%CF%85

Δημοσ.

Τα τσιρακια ειναι κολαση παντως και κυριολεκτικα και μεταφορικα !

Πολυ σεξυ αλλα οχι τρομακτικες.Ακομη και στην μεταμορφωση τους μοιαζουν πιο πολυ σαν εξωγηινες πορνοσταρ παρα σαν κατι το εφιαλτικο. Περιμενα κατι το τερατωδες,φρικιαστικο,αποκοσμο.Κατι σαν τα Hexenbiest του Grimm.

• Like 1
Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως η μεταμόρφωση είναι επηρεασμένη απο hellraiser

Δημοσ.

Με Ποια σειρά θα την παρομοιάζεται για να δω εάν είναι στα γούστα μου να την αρχίσω

horror anthology ειναι...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε αυτο το επεισόδιο, λιγο πολυ, όλοι γαμη=]+{+[=

Ολοι ....πλην αυτης που επρεπε!!!

Παλι αποτιστο εμεινε το Ευακι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...