David20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε ολους..Ηθελα την γνωμη σας για ενα καλο antivirus συμβατο βεβαια με τα 8.1 που φοραω, το οποιο θα ειναι free,και αν ειναι δυνατον,ξερω δυσκολο ειναι,να μην ειναι περιορισμενου χρονου,δηλ 30 η 60 ημερων,καθως και να μην δημιουργει θεμα διενεξης με το superantispyware που εχω...πχ το bitdefender διαβασα οτι αξιζει...Ευχαριστω πολυ..
sir_alex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Θα σου ελεγα να βαλεις το superantispyware pro αλλα δεν ειναι free. Δοκιμασε το Antivir και κατεβασε το απο το Filehippo
David20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου μπηκα στο filehhipo και το antivir δεν ειναι συμβατο με 8 kai 8.1..
Hawk7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου μπηκα στο filehhipo και το antivir δεν ειναι συμβατο με 8 kai 8.1.. Απο και κλειεται και συμβαινει αυτο που λες. Before you install Avira Free Antivirus, please verify that your system meets these minimum specifications: Operating Systems: Windows 8 (32-bit or 64-bit) Windows 7 (32-bit or 64-bit) Windows XP SP3 (32-bit) Windows XP SP2 (64-bit) Πηγαινε στην κεντρικη σελιδα της εταιρειας και κατεβασε το. http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
David20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Α μαλιστα...θα μπω να τσεκαρω,σ ευχαριστω παρα πολυ hawk7 οπως και τον φιλο sir alex...
sir_alex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το εγκατεστησα προσφατα σε οχταρι γουιν... Προσωπικα θα σου λεγα να μην βαλεις καθολου antivirus...
David20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εχω οπως ανεφερα το windows defender και το superantispyware και ειμαι σχετικα ευχαριστημενος παντως...απλα ειχα την ιδεα μηπως να εβαζα κατι καλυτερο..
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 παιδια με το windows defender ειμαστε καλυμμενοι?? δηλαδη κανει την ιδια δουλεια που κανει ενα free antivirus?
David20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καπου μεσα στο insomnia ειχα διαβασει οτι με windows defender και super antispyware,εισαι σχετικα κομπλε..Αυτα τα δυο εχω κι εγω οπως προανεφερα παραπανω.. 1
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καπου μεσα στο insomnia ειχα διαβασει οτι με windows defender και super antispyware,εισαι σχετικα κομπλε..Αυτα τα δυο εχω κι εγω οπως προανεφερα παραπανω.. ok ευχαριστω, απεγκατεστησα και εγω το antivirus, καλο φαινετε και πολυ ευκολο στην χρηση
sir_alex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 To windows defender εχω την εντυπωση οτι ειναι ηδη μεσα στα 8 περασμενο. Απλα θελει να το ενεργοποιησεις.
Gtr34 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το windows defender η microsoft security essential δεν παρεχει σοβαρη προστασια και εφοσον υπαρχουν καλυτερες δωρεαν επιλογες καλο θα ηταν να αντικατασταθει .
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το windows defender η microsoft security essential δεν παρεχει σοβαρη προστασια και εφοσον υπαρχουν καλυτερες δωρεαν επιλογες καλο θα ηταν να αντικατασταθει . ποιος το λεει αυτο? ειναι κατι επισημο?
sir_alex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Διαβασε αυτο http://www.howtogeek.com/173291/goodbye-microsoft-security-essentials-microsoft-now-recommends-you-use-a-third-party-antivirus/
arc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η ασφάλεια και η υγεία ενός συστήματος εξαρτάται 60% από το χρήστη και 40% από το πρόγραμμα προστασίας. Το antivirus είναι antivirus. Τα προγράμματα τύπου superantispyware (άλλα ειναι το malwarebytes, το spybot search destroy, κλπ) ΔΕΝ ειναι antivirus με την πλήρη έννοια του ρόλου, αλλά επικεντρώνονται σε μια κατηγορία απειλών που λέγονται malware. Τα περισσότερα antivirus ασχολούνται και με τα malware ΑΛΛΑ δεν ισχύει το αντίστοιχο-αντίστροφο για τα antimalware Θα σου ελεγα να βαλεις το superantispyware pro αλλα δεν ειναι free. Δοκιμασε το Antivir και κατεβασε το απο το Filehippo Το εγκατεστησα προσφατα σε οχταρι γουιν... Προσωπικα θα σου λεγα να μην βαλεις καθολου antivirus... Λάθος προτροπή και θα πάρεις κόσμο στο λαιμό σου. Υπο προϋποθέσεις αν κάποιος έχει ήδη antivirus μπορείς να του προτείνεις να μην εγκαταστήσει antimalware, αλλά το αντίθετο ειναι επιφοβο για τον τελικό χρήστη Εν ολίγοις σε οποιοδήποτε υπολογιστή με windows ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει κάποιο antivirus το οποίο θα τρέχει συνεχώς. Τα antimalware παίζουν συμπληρωματικό χαρακτήρα στην προστασία (με προληπτικό ή κατασταλτικό τρόπο). To antivirus παίζει το ρόλο της αστυνομίας/πυροσβεστικής και το antimalware παίζει το ρόλο της ιδιωτικής security. παιδια με το windows defender ειμαστε καλυμμενοι?? δηλαδη κανει την ιδια δουλεια που κανει ενα free antivirus? Καπου μεσα στο insomnia ειχα διαβασει οτι με windows defender και super antispyware,εισαι σχετικα κομπλε..Αυτα τα δυο εχω κι εγω οπως προανεφερα παραπανω.. Το security essentials (πλέον windows defender - πολύ παλιά είχε πάλι την ίδια ονομασία) ειναι το antivirus της microsoft. Έχει δυο κύρια χαρακτηριστικά: Είναι low profile ώστε να μην μπερδεύει τον χρήστη και ενσωματώνεται ομαλά στο λειτουργικό Εχει ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε σχέση με ολα τα γνωστά antivirus της αγοράς (free ή paid). Αυτό δεν το λεω αυθαίρετα, αλλά βασίζεται σε δοκιμές εργαστηρίων (π.χ. http://www.av-comparatives.org/ ) @arma1 Άρα με το widows defender/security essentials ΔΕΝ είσαι καλυμμένος. Επισης δεν κάνει την ίδια δουλειά που κάνει κάποιο γνωστό free antivirus. Το windows defender σίγουρα κάνει χειροτερη δουλειά (βλ δοκιμές). Άρα καλύτερα (τυχαία σειρά) avast, avira, panda cloud, κλπ παρά windows defender/sec essentials @david20 Αν διάβαζες λίγο περισσότερο θα έβλεπες πολύ περισσότερες καταχωρήσεις οτι με αναλογο συνδυασμό ΔΕΝ είσαι κομπλέ. Το αν δεν σου εχει κάτσει στραβή ειναι θέμα τύχης (και χρήστη βέβαια - ειπαμε 60% ειναι θέμα χρήστη). Κάποια καλά πακέτα προστασία με την έννοια του ικανοποιητικού θα μπορούσαν να είναι τα παρακάτω (πάλι τυχαία σειρά και οσο βελτιώνεις την επιλογή του antivirus, μειώνεται η αναγκη των αλλων δυο επιλογών) Πακέτο 1 Κάποιο σοβαρό free antivirus (avast, avira, avg, panda, κλπ) Μια καλή παθητική προστασία (π.χ. το innoculation immunize (*)του spybot search destroy 1.6, το peerblock, spywareblaster, κλπ) Πακέτο από κατασταλτικά εργαλεία (superantispyware, malwarebytes, adwcleaner, κλπ) ακόμη κι αν κάποια απο αυτά εχουν ενεργό χαρακτήρα. Πακέτο 2 Κάποιο σοβαρό paid antivirus (kaspersky, bit defender, norton, eset, κλπ) Μια καλή παθητική προστασία (π.χ. το innoculation immunize (*) του spybot search destroy 1.6, το peerblock, spywareblaster, κλπ) Πακέτο από κατασταλτικά εργαλεία (superantispyware, malwarebytes, adwcleaner, κλπ) ακόμη κι αν κάποια απο αυτά εχουν ενεργό χαρακτήρα. Πακέτο 3 Κάποιο σοβαρό paid internet security suite (kaspersky, bit defender, norton, κλπ) Μια καλή παθητική προστασία (π.χ. το innoculation immunize (*) του spybot search destroy 1.6, το peerblock, spywareblaster, κλπ) Πακέτο από κατασταλτικά εργαλεία (superantispyware, malwarebytes, adwcleaner, κλπ) ακόμη κι αν κάποια απο αυτά εχουν ενεργό χαρακτήρα. Προσωπικά προτιμώ τα πακέτα 2 και 3 γιατί τα free συνεχώς ρωτάνε/ζητάνε upgrade/rennew που μπερδεύουν τον χρήστη. Αυτό δε σημαίνει οτι δεν εμπιστεύομαι τα free. Σε κάθε περιπτωση το καλύτερο antivirus/antimalware ειναι η εκπαίδευση του χρήστη. Εχω καρπαζώσει χρήστη γιατί τον είδα με τα μάτια μου να κάνει disable το antivirus με σκοπό να εγκαταστήσει ενα μολυσμένο (με trojan) crack, μόνο και μόνο επειδή από το warez site που το κατέβασε, κάποιος έγραψε οτι το crack δεν εχει ιο. (*) Κατά την εγκατάσταση του spybot search destroy ΔΕΝ ενεργοποιούμε την resident προστασία (sdhelper και teatime) Διαβασε αυτο http://www.howtogeek.com/173291/goodbye-microsoft-security-essentials-microsoft-now-recommends-you-use-a-third-party-antivirus/ Σωστό. Ηθελα να το γραψω αλλά το ξέχασα. Η ιδια η ms εχει πει οτι το sec essen δεν ειναι αρκετά ικανοποιητικό για front-end αμυνα. Για όσους δεν το κατανοούν ... «Δεν πηδάς μια *ουτάνα με πακιστανικές καπότες» Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από arc 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα