Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατεστησα τα beta drivers ανιξα το παιχνιδι (warface) αργησε λιγο αλα με ξανα κολισε η οθονη και μου εγραψε το εξης 

Το προγραμμα οδηγησης οθονης AMD σταματισε να ανταποκρινετε και ανακτιθικε επιτυχως

Την ορα που γινετε αυτο ακουγετε επισης πολυ δυνατα η ψυκτρα.

Δημοσ.

Ναι ομως προτου αλαξω καρτα γραφικων δεν ειχα τετιο θεμα με αυτο το παιχνιδι και η αυτοματη επανακινιση που τροω οταν γινετε η οθονη μπλε μου εχει τυχει και στο need for speed rivals 0xa0000001 ειναι το error.

Κατι αλο τορα.. ανοιγω το speccy και βλεπω η καρτα γραφικων χορις να εχω ανοιχτο παιχνιδι δουλεβει με 60 βαθμους ειναι φυσιολογικο ? Εχει 5 μερες που την αγορασα..(amd radeon r9 270x 4gb)

Δημοσ.

Με το battlefield 4 ultra graphics με πηγε max 65 βαθμους.

Εχω το κουτι Fazn Case Fazn Hephaestus II Black Midi Tower

Σκεφτομαι να βαλω και μια h100i θα δειξει διαφορα ?

Δημοσ.

Ελυσα το προβλημα με την θερμοκρασια υπηρχε ιος τορα δουλεβει με 25-49.

Το προβλημα με το προγραμα οδηγησης οθονης amd συνεχιζετε :(

Εχω τα τελευταα drivers εκανα stress με furmark ολα τελεια αλα παλι.. επισης εμφανιστικε το προβλημα αυτο και στο dark siders 2.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω κι εγω παρομοιο προβλημα με την καρτα  γραφικων R7 260X 2gb gigabyte το θεμμα ειναι οτι κολαει και βγαζει μπλε οθονη με κωδικο 0χΑ00001  απ οτι ειδα το προβλημα ειναι στους οδηγους συμφωνα με το blue screen view αλλα περασα και τους καινουριους την σειρα 14 και παλι τα ειδια κανει

τωρα εγω νομιζω οτι αν στην μπλε οθονη εχει 0χ ενα γράμμα σύνηθως αναφέρεται σε συσκευή και όχι σε οδηγούς, ετσι νομίζω, αυτό με το κάνει πιο πολύ στο youtube 2 φορες τώρα, εκανα και μεμτεστ αλλά δεν εδειξε τιποτα, το άφησα 4 ωρες, επισης οταν βαζω το φουρμαρκ για να δω, ακουγεται μια πολυ υψηλη συχνότητα απο την καρτα γραφικων, μήπως δεν τροφοδοτείται σωστα; το τροφοδοτικο μου ειναι corsair 650w v2

Δημοσ.

δεν εχει αυτον τον κωδικο 0χΑ00001 μηπως δεν ψαχνω σωστα; λεει και ενα buscheck 1032 μηπως αυτο πρεπει να δω;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας ! λοιπον το δικο μου θεμα ειναι οτι στο bf4 (μονο) μου βγαζει μπλε οθονη με το μηνυμα atikmpag.sys  και καποιες φορες ΓΚΡΙ οθονη!! Δεν το κανει παντα ,μπορει μια μερα να μην το βγαλει καθολου και αλλες μερες να μου το βγαζει πανω απο 2-3 φορες .οι θερμοκρασιες μου ειναι cpu 50max gpu  70max  .εχω δοκιμασει ολα τα drivers αλλα δεν λυνεται τιποτα.....!!!!! το pc μου φοραει i7 2600 sandy bridge και amd 6900 dual fun edition !!    τι προτεινετε να κανω???? overclock (που δεν εχω ιδεα) ή καποιο upgrade gpu/cpu???

ευχαριστω !

Δημοσ.

Για δοκιμασε να βαλεις τους 14.1 η τους 13.12. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με την r9 280 και εφτιαξε. Δεν ξερω ακριβως πως αλλα δοκιμαζα Drivers και τελικα εφτιαξε. Τωρα εχω τους 14.1

Δημοσ.

Για δοκιμασε να βαλεις τους 14.1 η τους 13.12. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με την r9 280 και εφτιαξε. Δεν ξερω ακριβως πως αλλα δοκιμαζα Drivers και τελικα εφτιαξε. Τωρα εχω τους 14.1

thanks αλλα μήπως αυτοι οι Drivers ειναι μονο για HD 7000 και πανω ?

Δημοσ.

Αναφερομαι για το παλικαρι που εφτιαξε το θεμα. Κατεβασε τους απο εδω.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/previous?os=Windows%207%20-%2064

Και για σενα hadesShadow  κατεβασε απο εδω να δεις. Εννοειται κανεις απεγκατασταση τους Drivers με προγραματακι σαν και αυτο :

http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/

Μετα δοκιμασε τους 13.12 να δεις.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ αυτό το θέμα και είναι καινούργιος ο υπολογιστής 1ος μήνα.. Παίζω λολ δηλαδή και κάθε 5-6 γκεημς μου το κάνει... Ξέρουμε τι είναι; 

Επεξ/σία από xristostef99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...