Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 προτείνω lenovo s820 Μια χαρα φαινεται αλλα δυστυχως δεν ενημεωνονται αυτα και θα μεινουν με την εκδοση 4.2 και αν γινει κατι και του χαλασει τι θα κανει;
parasaser Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Από amazon? στα κινέζικα μπορείς να το βρεις και στα 130 ευρώ νομίζω στα χρήματα του δεν παίζετε, θα μου πεις τώρα motorola και lenovo η ίδια εταιρία είναι πλέον. 1
demoup Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει παιδιά! Καλές ιδέες μου είπατε! Συνολικά καταλήγουμε για Moto G... Άρα μακρυά από Samsung, Sony, LG στα 200 ευρώ! Αυτό το κρατάμε
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει παιδιά! Καλές ιδέες μου είπατε! Συνολικά καταλήγουμε για Moto G... Άρα μακρυά από Samsung, Sony, LG στα 200 ευρώ! Αυτό το κρατάμε
GiannisWalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 nokia lumia 925 windows phone lg l9 ii android
demoup Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 nokia lumia 925 windows phone lg l9 ii android Για Windows Phone, δεν θέλω..ήδη έχω το lumia 800! Το LG που λες, γενικά ακούω κακές κριτικές για την ποιότητα του (κάμερα, ήχος κτλ)..Έχεις προσωπική εμπειρία;
GiannisWalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τυχαίνει να το έχει φίλος μου, με μια ματιά που έχω ρίξει στο κινητό μια χαρά μου φάνηκε εμένα όπως και η κάμερα του 1
obi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Για Windows Phone, δεν θέλω..ήδη έχω το lumia 800! Είχα windows phone (lumia 800), αλλά με ενοχλεί το θέμα ότι δεν υπάρχουν apps, και πόσο ακόμα τώρα που βγήκαν τα Windows Phone 8, και επιπλέον αναβάθμιση δεν παίρνω! Φίλε δε θα αντιδικήσω, καλά και άριστα κάνεις, ίσως όπως λες και επειδή είχες τους δικούς σου λόγους. Επειδή όμως το forum διαβάζεται από πολύ κόσμο, χρήσιμο είναι να ξεδιαλύνουμε κάποιες λεπτομέρειες για όλους. Το Windows Phone που σου πρότειναν δεν είναι αυτό που έχεις. Τα Windows Phone 8 κινητά είναι άλλη υπόθεση από τα Windows Phone 7 (που είχες). Έχουν σχεδόν μόνο το όνομα και στοιχεία από το περιβάλλον σε κάποιο βαθμό κοινά μεταξύ τους, ούτε καν είναι αναβάθμιση το ένα έναντι του άλλου. Κατά τα λοιπά διαφέρουν πχ σε λειτουργίες, εφαρμογές&app store, υποστήριξη, αρχιτεκτονική του λειτουργικού και συμβατότητα. Βέβαια καταλαβαίνω απόλυτα και τη μεγάλη δυσαρέσκειά σου και καλά κάνεις και πας σε Android. Όλοι ψάχνουμε το καλύτερο και προτιμάμε αυτούς που τιμούν τα λεφτά μας! Το Moto G που σου είπαν παραπάνω ακούγεται καλή επιλογή για τα λεφτά του και όχι μόνο. 3
jmirko15 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις σκεφτεί BlackBerry τώρα που μπορείς να περάσεις και Android Apps; Για να δεις και κάτι διαφορετικό λέω. Ζ10 από skroutz ελληνικό μοντέλο 4G στα 240eu αυτή την στιγμή.. Και δεν μοιάζει φτηνό για κανένα λόγο.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις σκεφτεί BlackBerry τώρα που μπορείς να περάσεις και Android Apps; Για να δεις και κάτι διαφορετικό λέω. Ζ10 από skroutz ελληνικό μοντέλο 4G στα 240eu αυτή την στιγμή.. Και δεν μοιάζει φτηνό για κανένα λόγο. Ναι αλλα δεν ειναι native η υποστηριξη και θα εχει προβληματα, καλυτερα moto G εχει και κιτκατ
jmirko15 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλα δεν ειναι native η υποστηριξη και θα εχει προβληματα, καλυτερα moto G εχει και κιτκατ Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως σε ότι Android App έβαλα. Anyway είπα να το πετάξω και αυτό στο τραπέζι μιας και έχει πιο ελαφρύ λειτουργικό και υποστηρίζει και 4G (άμα αυτό παίζει ρόλο για τον φίλο) με τα λεφτά που ανέφερα. Ότι και αν διαλέξεις, enjoy! 1
demoup Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Για το blackberry δεν το πολυ συζητώ..Προς το παρόν προσπαθώ να διώξω το lumia 800, και μετά πάω για άλλη αγορά! Αν ξερετε καποιον που θα ήθελε το lumia μιας και το ανεφερα εδω, ευχαρίστως να μου το προτείνετε Καταλήγω για Moto G πάντως!
fatals Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω Moto g Να σου πω περίπου τι παίζει.. 1)Δεν κολλάει σε σχεδόν τίποτα. 2)Πάρα πολύ δυνατό ηχείο. 3)Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Μακράν καλύτερη απ τα ψεύτικα τα samsung. 4)Πάρα πολύ καλή οθόνη. 5)Aυτονομία με νορμάλ χρήση μου κρατάει 2-2.5 μέρες. Αν το λιώνω περίπου 1.5 μέρα. Το μόνο μείον για μένα είναι η κάμερα. Αλλά για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βγάζει πολύ καλές Macro φωτογραφίες για τέτοια κάμερα..
demoup Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή εδώ και 2 βδομάδες περίπου έχω Moto g Να σου πω περίπου τι παίζει.. 1)Δεν κολλάει σε σχεδόν τίποτα. 2)Πάρα πολύ δυνατό ηχείο. 3)Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Μακράν καλύτερη απ τα ψεύτικα τα samsung. 4)Πάρα πολύ καλή οθόνη. 5)Aυτονομία με νορμάλ χρήση μου κρατάει 2-2.5 μέρες. Αν το λιώνω περίπου 1.5 μέρα. Το μόνο μείον για μένα είναι η κάμερα. Αλλά για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βγάζει πολύ καλές Macro φωτογραφίες για τέτοια κάμερα.. Το χει η αδερφή μου συγκεκριμένα το Moto G, και το έχω ψάξει λίγο! Όντως φαίνεται πολύ καλό για τα χρήματά του...Βέβαια σε ότι αφορά την μπαταρία, το πολύ μια μέρα κρατάει! Προφανώς κάποιο ελάττωμα θα είναι όμως! Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως σε ότι Android App έβαλα. Anyway είπα να το πετάξω και αυτό στο τραπέζι μιας και έχει πιο ελαφρύ λειτουργικό και υποστηρίζει και 4G (άμα αυτό παίζει ρόλο για τον φίλο) με τα λεφτά που ανέφερα. Ότι και αν διαλέξεις, enjoy! Φαίνεται ωραίο πάντως το κινητό...Δεν έχω ιδέα όμως τι παίζει με τις εφαρμογές Android, και τι υποστηρίζει και γενικά αν μπορώ να περνάω "cracked" apps! (Είμαι εντελώς άσχετος με android, μόνο με ios έχω ασχοληθεί πολύ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα