Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνω να βρω κινητό android, καλό στα 200 ευρώ!

Είχα windows phone (lumia 800), αλλά με ενοχλεί το θέμα ότι δεν υπάρχουν apps, και πόσο ακόμα τώρα που βγήκαν τα Windows Phone 8, και επιπλέον αναβάθμιση δεν παίρνω!

Έψαξα για το s3 mini, για το samsung core, sony sp...αλλά όλο αρνητικά διαβάζω!

Θέλω το κινητό γενικά να μην κολλάει, η οθόνη του να μην θυμίζει tablet, να μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν GPS, για mobile internet και γενικά για να περνά ευχάριστα η ώρα!

Τι έχετε να μου προτείνετε? 

Ακούω ιδέες και προτάσεις :D

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχει η αδερφή μου το Moto G (8GB), αλλά μου φαίνεται κάπως φθηνό...και σκεφτόμουν ότι Samsung, Sony κτλ ίσως είναι πιο αξιόπιστες από τη Motorolla που εμφανίστηκε κάπως απότομα! 

Δημοσ.

Αν σκεφτείς για δίκαρτο κινέζικο μπορείς να  πας σε 5-6" 1920Χ1080 με  gorilla glass και 8core cpu

Το φοβάμαι για κινέζικα, για θέμα εγγύησης! Και οι 5-6'' μου φαίνονται αρκετά μεγάλο! αν έχεις να προτείνεις κάτι από προσωπική εμπειρία όμως, είμαι όλος αυτιά :P

Δημοσ.

Το έχει η αδερφή μου το Moto G (8GB), αλλά μου φαίνεται κάπως φθηνό...και σκεφτόμουν ότι Samsung, Sony κτλ ίσως είναι πιο αξιόπιστες από τη Motorolla που εμφανίστηκε κάπως απότομα! 

Ντοιννννννν!!!!! Motorola=Εγγυηση! 

Δημοσ.

Το φοβάμαι για κινέζικα, για θέμα εγγύησης! Και οι 5-6'' μου φαίνονται αρκετά μεγάλο! αν έχεις να προτείνεις κάτι από προσωπική εμπειρία όμως, είμαι όλος αυτιά :P

Αρκετά μιας και εδώ και λίγο καιρό έρχονται συνάδερφοι και τους παραγγέλνω :P

Όπως είπες σε θέμα εγγύησης/επισκευής είναι το πρόβλημα (και μπαταρίες) 

Δημοσ.

Εμενα μπηκε Ελλαδα χθες βραδυ το καμαρι μου και συντομα θα το εχω σπιτι! Πιστευω δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτα τα χρηματα

Με τελωνείο δεν υπάρχει κάποιο θέμα? Πώς είναι σίγουρο ότι το αποφεύγω?

Δημοσ.

Αρκετά μιας και εδώ και λίγο καιρό έρχονται συνάδερφοι και τους παραγγέλνω :P

Όπως είπες σε θέμα εγγύησης/επισκευής είναι το πρόβλημα (και μπαταρίες) 

Κάτσε να το ψάξω λίγο με το Moto G που λένε τα παιδιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...