παπι Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι κανω λαθος και δεν μου κανει select με το prepare; include_once('app.php'); $sql = new mysqli($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name) or die('sql error'); $res = $sql->query("select * from members where member_id = 1"); echo $res->num_rows; $stmt = $sql->prepare("select * from members where member_id = ?"); $id_ref = 1; $stmt->bind_param('i',$id_ref); $stmt->execute(); echo $stmt->num_rows; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από παπι
warlock9_0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 δε θέλει στο τέλος και $stmt -> bind_result($result); $stmt -> fetch(); echo $result; 1
geomagas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πριν χρησιμοποιήσεις τη $stmt->num_rows κάνε πάντα ένα $stmt->store_result(); 1
παπι Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 @ #2 δεν @ #3 δεν @#1 τα νευρα μου τα ftp μου μεσα.. δεν τα ανεβασα στο public_html. Με το store_result ειμαι κομπλε.
cyclo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 @ #2 δεν @ #3 δεν @#1 τα νευρα μου τα ftp μου μεσα.. δεν τα ανεβασα στο public_html. Με το store_result ειμαι κομπλε. Αν χρησιμοποιούσες pdo δεν θα σου συνέβαινε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα