kostas3847 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σας! Το σύστημα μου αποτελείται από τα εξής: Case: Cougar Archon CPU: Intel i7-4770 @ 3.40 GPU: Asus GT640 1GB Mobo: Asus H87m-Pro Ram: 8GB Adata DDR3 @1600MHz HDD: 1T Toshiba 7200RPM Sata 6GB/s PSU: Corsair CX430 Δεκτές και όλες οι απόψεις για το σύστημα μου!! Οι θερμοκρασίες του είναι σε idle 27-28 και σε Torture Test το είχα αφήσει 1 ώρα έφτασε του 70 σταθερά στο τελευταίο τέταρτο. Νομίζω πως είναι εντάξει! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Κάθε πότε αλλάζουμε θερμοαγώγιμη πάστα;; Το PC το έχω 3 μήνες. Να το ξέρω για το μέλλον! Σας ευχαριστώ!!
IceFrog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η παστα που εβαλες ειναι η stock της intel? πρσωπικα αλλαζω καθε ενα με εναμιση χρονο. Γενικα ομως εαν δεν εχεις θεματα με θερμοκρασιες δε χρειαζετε να το σκαλιζεις και πολυ. στη θεση σου θα εβαζα μια aftermarket ψυκτρα. Το 70 οχι οτι ειναι πολυ, απλα το καλοκαιρι με +18 βαθμους θερμοκρασια αερα θα σου κανει θορυβο
kostas3847 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι φίλε μου είναι η stock της Intel! Eνα με ενάμιση χρόνο! Ωραία καλά ακούγετε! Δηλαδή πιστεύεις ότι μια aftermarket market ψήκτρα θα έκανε καλύτερη δουλειά;; Πάντως απο θέμα ψύξης έχω ένα 120mm μπροστά, 2 στο πλάι, ενα 120mm κάτω και ενα 80mm πάνω και ένα exhaust πίσω. Τι πιστεύεις; Είναι καλά;; rfc την αλλάζεις μόνο άμα σου ανεβάσει θερμοκρασίες, σωστά;;
IceFrog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα ναι, μονο εαν δω τις θερμοκρασιες να ανεβαινουν. Για ψυκτρα, δες πως θα παει το καλοκαιρι και βλεπεις. δε χρειαζετε να μπεις σε αγορες απο τωρα
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα ναι μονο αμα δω θερμοκρασιες μπαινω στο κοπο, επειδη το πολυ βαλε βγαλε μπορει να σου δημιουργησουν αλλες καταστασεις, ισως και μη αναστρεψιμες. Σπασμενα ποδαρακια, αποστατες, πολυ σφιξιμο μητρικης, ειναι ορισμενα απο αυτα. Προσωπικα παντως για να ξερεις εχω τον ιδιο επεξεργαστη (4770K) απο τον Ιουνιο στα 4,5 και δεν ανεβαινει πανω απο 60 βαθμμους το μηχανημα μου σε games
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Οπως ειπαν και τα παιδιά κύριως οταν δεις οτι οι θερμοκρασίες ξεφεύγουν απο τα φυσιολογικά όρια καλο ειναι να αλλάξουμε την πάστα σε πρώτη φάση και μετα να ρίξουμε και ενα καθάρισμα απο σκόνες , προσωπικά εχω να αλλάξω πάστα 2 χρόνια περίπου και οι θερμοκρασίες δεν εχουν αλλάξει καθόλου. 1
kostas3847 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ! Το αφήνω στην ησυχία του και βλέπουμε αργότερα! 1
Jimie Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά για να μήν ανοίγω καινούριο θέμα θα ρωτήσω εδώ Συγγνώμη φίλε Κώστα που σου λερώνω λίγο το πόστ Κάποιοι θα θυμούνται οτι ξεκίνησα να χτίζω ένα PC πρίν 1-2 χρόνια... Ναι ναι ξέρω μην αρχίσετε τα κλασσικά σας Insomniacs και είναι αυτό της υπογραφής μου, το θέμα είναι οτι είχα χρησιμοποιήσει αυτήν : Prolimatech PK Nanο (σακουλάκι) αλλά ~1 χρόνο καθόταν το PC χωρίς να δουλεύει και μετά του γ.... λίγο με O/C και stress testing απότομα ΚΑΙ ρωτάω τώρα : Μήπως πρέπει να βάλω καινούρια ; Και αν ναι η DC-1 της BeQuiet! αξίζει ; Ευχαριστώ !
aneurysm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεκτές και όλες οι απόψεις για το σύστημα μου!! Τετοια καρτα γραφικων αδικει το συστημα σου... Πολυ ανισορροπη σαν συνθεση.. Κορυφαιο cpu με καρτα της πλάκας... Τσ τσ τσ... 1
Hyphen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τετοια καρτα γραφικων αδικει το συστημα σου... Πολυ ανισορροπη σαν συνθεση.. Κορυφαιο cpu με καρτα της πλάκας... Τσ τσ τσ... απο το στομα μου το πηρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα