Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα γνώμες για το εξής τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641356.

Το έχει κάποιος; Τι εμπειρία υπάρχει από τα μέλη; Δεν είναι και τρέχον μοντέλο από ό,τι καταλαβαίνω και δεν ξέρω αν είναι και καλή η τιμή για Ελλάδα.

Έχω δει κάποια reviews αλλά δεν έχω άποψη γενικώς για τροφοδοτικά από EVGA.

Επεξ/σία από pnick
Δημοσ.

Για τιμη δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη δυνατη αλλα η EVGA ειναι απο τους κορυφαιους κατασκευαστες τροφοδοτικων...

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα η Evga είναι πολύ καλή εταιρία.Στο Ευρωπαϊκό σάιτ δεν το έχει πλέον αλλά στο Αμερικάνικο η τιμή ήταν στα 139 δολάρια αν σε βοηθάει σαν τιμή.(λογικά το έχουν αποσύρει σαν μοντέλο)http://eu.evga.com/products/prodlist.asp?switch=23 δες τι υπάρχει κατευθείαν απο το e-shop της Evga.Έτσι και αλλιώς η εταιρία σου λέει οτι σε οποιοδήποτε πρόβλημα να μην πας σε μεσάζοντα παρά κατευθείαν σε αυτή.Μπορείς να παραγγείλεις το 650 gold αν σε καλύπτει .

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι.Στο ίδιο price range υπάρχει το XFX Pro Black Edition 750W που'ναι κορυφαίο στα λεφτά.

Απλά η μεγάλη διαφορά είναι τα 10 χρόνια εγγύησης έναντι 5 και επίσης ο θόρυβος (το Xfx είναι πιο θορυβώδης σε σύγκριση με το 750 bronze της EVGA,και εφόσον το bronze ειναι πιο αθόρυβο θα είναι κ το gold λογικά)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η εγγύηση είναι + στο EVGA αλλά υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής,στα πραγματικά W που βγάζει και στο efficiency (πετυχαίνει πάνω από Gold standards) υπέρ του XFX.Για τον θόρυβο δεν έχω δει κάτι τέτοιο,το αντίθετο έχω δει,έχει και hybrid fan switch άλλωστε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 10 χρόνια είδα και εγώ και ρωτάω ;).

Το XFX το είδα και είδα και για το θόρυβο, αλλά έχει άριστο efficiency που ταιριάζει σε Platinum και με βάζει σε σκέψεις να το επιλέξω.

Δεν αποφασίζω ακόμα. Θα το ψάξω αρκετά. Πρέπει να σπρώξω και το Corsair (το οποίο δουλεύει τέλεια, απλά με το OC'ing περνάω το 50-60% wattage που είναι ο στόχος μου) για να κοιτάξω για καινούργιο.

Ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Δημοσ.

Ναι η εγγύηση είναι + στο EVGA αλλά υπάρχει διαφορά στην ποιότητα κατασκευής,στα πραγματικά W που βγάζει και στο efficiency (πετυχαίνει πάνω από Gold standards) υπέρ του XFX.Για τον θόρυβο δεν έχω δει κάτι τέτοιο,το αντίθετο έχω δει,έχει και hybrid fan switch άλλωστε.

ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι στο τροφοδοτικό από το eshop γιατί όπως προείπα το έχει σταματήσει η ίδια εταιρία.αντίθετα λέω ότι αν το σύστημα του μπορεί να λειτουργήσει με αυτό http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=120-PG-0650-GR&family=Power%20Supplies&uc=EUR να το προτιμήσει .το efficiency είναι και στα 2 90% αν κοιτάξεις καλά.Επίσης το xfx κάνει λίγο πιο πολύ θόρυβο(την πάω την XfX σαν εταιρία ..κάρτες γραφικών έπαιρνα πάντα από αυτούς αλλά όταν σταμάτησαν τις nvidia σταμάτησα να παίρνω.για τυχόν παρεξηγήσεις το λέω αυτό.μην νομίζει κανείς ότι είμαι προκατειλημμένος)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά το e-shop με 10 χρόνια εγγύηση το δίνει.

την εγγύηση την έχεις από την εταιρία.Αν πάρεις από το site της ίδιας (βασικά νομίζω ότι θα το έχει σε όλες τις συσκευασίες της)σου γράφει πανω στο κουτί στο εσωτερικό "για οτιδήποτε πρόβλημα με το τροφοδοτικό επικοινωνήστε κατευθείαν μαζί μας".Πληρώνει μέχρι και τα μεταφορικά που θα χρειαστούν για να πάρουν πίσω το προϊόν.Απλά το συγκεκριμένο τροφοδοτικό σταμάτησε να το "φτιάχνει "πλέον.Και είναι από αυτά που έχουν ξεμείνει σε ράφια(όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα προς θεού).

• Like 1
Δημοσ.

την εγγύηση την έχεις από την εταιρία.Αν πάρεις από το site της ίδιας (βασικά νομίζω ότι θα το έχει σε όλες τις συσκευασίες της)σου γράφει πανω στο κουτί στο εσωτερικό "για οτιδήποτε πρόβλημα με το τροφοδοτικό επικοινωνήστε κατευθείαν μαζί μας".Πληρώνει μέχρι και τα μεταφορικά που θα χρειαστούν για να πάρουν πίσω το προϊόν.Απλά το συγκεκριμένο τροφοδοτικό σταμάτησε να το "φτιάχνει "πλέον.Και είναι από αυτά που έχουν ξεμείνει σε ράφια(όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα προς θεού).

Το κατάλαβα ότι έχει ξεμείνει και για αυτό το e-shop το έχει σε έκπτωση (μάλλον), αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τρέχον τροφοδοτικό της εταιρείας 750άρι και gold στην ελληνική αγορά. Τώρα βρίσκω μόνο ένα 750άρι bronze. Γι' αυτό λοιπόν άνοιξα το θέμα. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο καλή η EVGA στην υποστήριξη και τις εγγυήσεις. Από σένα το μαθαίνω, οπότε σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μου είναι πολύ χρήσιμες. 

Δημοσ.

Το κατάλαβα ότι έχει ξεμείνει και για αυτό το e-shop το έχει σε έκπτωση (μάλλον), αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τρέχον τροφοδοτικό της εταιρείας 750άρι και gold στην ελληνική αγορά. Τώρα βρίσκω μόνο ένα 750άρι bronze. Γι' αυτό λοιπόν άνοιξα το θέμα. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο καλή η EVGA στην υποστήριξη και τις εγγυήσεις. Από σένα το μαθαίνω, οπότε σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μου είναι πολύ χρήσιμες. 

Είναι αρκετά.Απλά σε κάποια είναι λίγο overpriced.Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.Επίσης (μέσω site αυτό)έχεις την δυνατότητα αν αγοράσεις κάτι να το στείλεις πίσω και να κάνεις αναβάθμιση σε κάτι καλύτερο με μικρή διαφορά(ισχύει σίγουρα για τις vga).Και έχει και επέκταση εγγύησης με κάποιο μικρο ποσό.Τώρα για τα συγκεκριμένα w δυστηχώς εκεί πλέον έχει ένα κενό γιατί απο τα 650w μετά πάει στα 1000w .Είχε ακουστεί ότι θα έβγαζαν στα 750 ένα platinum σαν μικρό αδερφάκι του 1000w,αλλά ακόμα τπτ.

Δημοσ.

Το XFX είναι συνολικά καλύτερη πρόταση και πιο ισορροπημένη.Όπως είπα υπερτερεί σε περισσότερους τομείς από το EVGA (το 750 του eshop) και δε μπορείς να πεις πως έχει και λίγη εγγύηση.Από κει και ύστερα το ψάχνεις και μόνος σου (Seasonic X 750W είναι στην ουσία),ακούς και άλλες γνώμες και αποφασίζεις.Αν ψάξεις μπορεί να βρεις και κάτι άλλο από εξωτερικό και μπορεί να σε καλύπτει και μικρότερο όπως είπε και ο savoukos.

Δημοσ.

^πλεον και αλλα τροφοδοτικα απο αλλες μαρκες τα φτιαχνει η seasonic.Οποτε δεν βρισκω τον λογο να πληρωσει την seasonic και να μην κοιταξει να παρει αλλο μοντελο πιο φθηνο αλλης μαρκας που το φτιαχνει η seasonic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...