broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο free και απλό πρόγραμμα ώστε να μπορέσω να βάλω θαμπάδα σε κάποια πρόσωπα που δεν θέλω να αναγνωρίζονται. Να εστιάσω σε συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι σε κομμάτι της φωτογραφίας.
Redshift Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 gimp k καπου στα φιλτρα θα εχει διαφορα blur http://www.gimp.org/ 1 1
TheELF Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ποιο μικρό πρόγραμμα που θα κάνει εξίσου καλή δουλειά είναι το irfanview,απλά πρέπει να κάνεις πλαίσιο γύρο από το πρόσωπο με απλό τράβηγμα του ποντικιού,μετά πας image->effects->effects browser και επιλέγεις ποιο φίλτρο θες,λογικά το pixelize οπότε παίζεις με την ρύθμιση μέχρι να βρεις αυτήν που θες. Αποθήκευσε την εικόνα σου,δεν σου βγάζει προειδοποίηση αν πας να βγεις από το πρόγραμμα. 2
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ή το "blur 2" του Irfanview. Υπ' όψιν ότι κάθε φορά που πατάς "Apply to original Image" το εφέ "προστίθεται" και μπορείς να το κάνεις πολύ πιο έντονο (αν θες). 1
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Και κάτι ακόμη. Αν μετά την εγκατάσταση σου βγάλει μήνυμα ότι μπορεί να μην εγκαταστάθηκε σωστά, πες του ότι εγκαταστάθηκε σωστά και προχώρα. Επίσης στο link που έδωσε ο the elf υπάρχουν και τα plugins. Καλό είναι να τα βάλεις. Γενικά ρίξε μια ματιά σε όλες τις λειτουργίες του Irfanview. Για πολλούς είναι ο καλύτερος Image Viewer (και όχι μόνο) του κόσμου. 1
broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 gimp k καπου στα φιλτρα θα εχει διαφορα blur http://www.gimp.org/ Έχει πολύ καλό θόλωμα αλλά κάνει ολόκληρη την εικόνα. Πως μπορώ να επιλέξω μόνο μια φάτσα. Έβαλα τον κύκλο που επιλέγω ένα κομμάτι στην φωτογραφία, αλλά όταν πατάω πχ το εφέ tileable blur μου θολώνει τα πάντα. edit: Τελικά με το εφέ γκάους, κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. ή το "blur 2" του Irfanview. Υπ' όψιν ότι κάθε φορά που πατάς "Apply to original Image" το εφέ "προστίθεται" και μπορείς να το κάνεις πολύ πιο έντονο (αν θες). Θέλω να είναι αρκετά θολωμένη η εικόνα και δεν μπόρεσα να το καταφέρω αυτό που λες. Πατάω "aplay to origina image" αλλά δεν θολώνει παραπάνω.
Redshift Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 θα χρησιμοποιησεις το lasso tool για να κυκλωσεις το κομματι της εικονας στο οποιο θες blur
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πολύ καλό θόλωμα αλλά κάνει ολόκληρη την εικόνα. Πως μπορώ να επιλέξω μόνο μια φάτσα. Έβαλα τον κύκλο που επιλέγω ένα κομμάτι στην φωτογραφία, αλλά όταν πατάω πχ το εφέ tileable blur μου θολώνει τα πάντα. Θέλω να είναι αρκετά θολωμένη η εικόνα και δεν μπόρεσα να το καταφέρω αυτό που λες. Πατάω "aplay to origina image" αλλά δεν θολώνει παραπάνω. Με blur 2 και τέρμα τα values θολώνει πάρα πολύ με 4-5 applies. Κάτι δεν πάει καλά σε σένα...
broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Με blur 2 και τέρμα τα values θολώνει πάρα πολύ με 4-5 applies. Κάτι δεν πάει καλά σε σένα... Ίσως κάνω κάτι λάθος. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο που θα είμαι στη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση (όπως πάντα) βοήθεια.
broxopios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν τα κατάφερα και με τα 2 προγράμματα. Ευχαριστώ πολύ όλους παλικάρια. Για δώστε μου και μια απάντηση εδώ. Τελικά θα χρειαστώ και για βίντεο και είπα να ανοίξω ξεχωριστώ θέμα μιας και φαντάζομαι θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι σε φωτογραφία. Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα