jordanidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 αρκετα καλο το 2 ηταν φοβερο μαζι και με το εχπανσιον το 3 καλο λιγο περρισοτερο βαθος στο σεναριο ηθελε αλλα καλο
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Νέο trailer http://www.youtube.com/watch?v=FBfbmeKi71Q 1
dspug7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 απογοητευση... το κανανε ενα dumbed down diablo 3 κλωνο χωρις καν loot... καμια σχεση με το 2.
Tmark Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Διαβάζω τραγικά λόγια στα steam forums για το συγεκριμένο. Όλοι μιλάνε για τρελό ripoff και πανάκριβο επίσης.
zeniath Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μετά απ'ότι είδα στο βίντεο του TB, ούτε πειρατικό
Tobajara Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Είναι η πρώτη φορά που βλέπω gameplay footage από τον τίτλο, και για να είμαι ειλικρινής σα Sacred 3 με έχασε από την πλήρη έλλειψη loot και character building. Μου θυμίζει το Dungeon Siege 3 που δε μου είχε αρέσει καθόλου, οπότε ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή των Sacred 1 - 2 και των ατέλειωτων ωρών που μου χάρισαν (και της Ascaron που τα έφτιαξε). Μαύρο δαγκωτό, δεν είναι κάτι που θέλω να παίξω και κρίμα που σέρνεται στη λάσπη το franchise. Από εκεί και πέρα, δε με βρίσκει σύμφωνο ο TB σε πάρα πολλά πράγματα. Ελπίζω/ εικάζω/ θα έπρεπε να έχει και δεύτερο χαρακτήρα με αρκετές ώρες gameplay ώστε να έχει μια καλύτερη εικόνα από το lvl 5 που έδειξε. Επίσης στο θέμα του χειρισμού με τα WASD, που γκρινιάζει, έχω παίξει πολλά isometric και top down στο PC σε emulators (Terranigma, Alundra χωρίς να το πολυσκεφτώ) ενώ ακόμα και το πρώτο Grand Theft Auto ήταν έτσι (για να μη μιλήσω για Mageslayer / Take no Prisoners της ηρωικής Raven). Σε κανένα από αυτά δε συνάντησα πρόβλημα οπότε το προσπερνάω, αν και σαν επιλογή φωνάζει από χιλιόμετρα "αναλογικός μοχλός".
Bigi444444 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μάλλον είναι η μοναδική φορά που εύχομαι ολόψυχα να πατώσει από πωλήσεις παιχνίδι.Μπας και εννοήσουν οι καραγκιόζηδες κάποια στιγμή την καταστροφή που έσπειραν.Θέλουν να το ονομάσουν και sacred κιόλας....Χαίρομαι που βλέπω στο steam το 95% των reviews να είναι αρνητικά, το κράξιμο να πηγαίνει σύννεφο και τη βαθμολογία χρηστών στο metacritic <1.Ελπίζω να το πήραν ήδη το μήνυμα.Χωματερές υπάρχουν πολλές.Τι θα έχουν να ψάχνουν τα παιδιά μας σε 25 χρόνια;Και όσο για τα ψηφιακά αντίτυπα, είναι πιο εύκολα τα πράγματα! 1
devil-ji Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αααααχχχχχ κατακαημενο Sacred τι σου μελλε να παθεις.... Ακομα θυμαμαι ποσο εντυπωση μου ειχε κανει το πρωτο παιχνιδι... Εξερευνηση, Vampiress, καθε μικρη λεπτομερεια στο χαρτη, στον οπτικο σχεδιασμο των μενου, quest κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα