Millennium Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PFjJ9RnrH7Q Deep Silver today announced that the next installment of the famed Sacred franchise, Sacred 3, will release on consoles and PC this summer. “The paramount development goal for Sacred 3 has been to create a seamless online and offline co-op experience”, said Remy van Leeuwen, Brand Manager of Deep Silver. “By creating a game built around the central concept of co-op gameplay, we’re expanding the series to new audiences without compromising the rich lore and fantasy of the Sacred universe.” Sacred 3 features classic arcade Hack ‘n’ Slash action centered around drop in, drop out cooperative multiplayer for both offline (2 players) and online (4 players) play. http://www.deepsilver.com/news/newsdetails/article/sacred-3-announced/ 2
Federacion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία! Το 2 ήταν τελικά μεγάλη όαση περιμένοντας το Diablo 3. As ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο ακόμη. Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App 1
EKTELESTES Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το 2 ήταν παιχνιδάρα! Το μόνο κακό που διάβασα για το 3 είναι ότι θα έχει υποχρεωτικό ΑΙ co-op ακόμα κι αν θες να το παίξεις offline solo.
Federacion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη? Μη μου πεις θα είναι σαν το diablo3 μόνο online? Δεν το έπαιξα γι' αυτο το λόγο.
az1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το 2 ήταν παιχνιδάρα! Το μόνο κακό που διάβασα για το 3 είναι ότι θα έχει υποχρεωτικό ΑΙ co-op ακόμα κι αν θες να το παίξεις offline solo. τα πιο ευχαριστα νεα που ακουσα τον τελευταιο καιρο!!!!ειμαι λατρης της σειρας!!!ομως για να καταλαβω,πρεπει να εχω και αλλον ενα διαδικτυακο συνεργατη για να μπορεσω να το παιξω ακομα και offline???
EKTELESTES Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αν το παίξεις offline σου βάζει ο υπολογιστής έναν companion ας πούμε. Αν το παίξεις online με άλλο 1 άτομο, θα σου προσθέσει ο Υπολογιστής 2 companions πχ. τα πιο ευχαριστα νεα που ακουσα τον τελευταιο καιρο!!!!ειμαι λατρης της σειρας!!!ομως για να καταλαβω,πρεπει να εχω και αλλον ενα διαδικτυακο συνεργατη για να μπορεσω να το παιξω ακομα και offline??? 1
Federacion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει αμα μπορούμε ofline οκ. Ας μας βάλει.
az1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αν το παίξεις offline σου βάζει ο υπολογιστής έναν companion ας πούμε. Αν το παίξεις online με άλλο 1 άτομο, θα σου προσθέσει ο Υπολογιστής 2 companions πχ. α, οκ καταλαβα.νταξει, μια χαρα γιατι προς στιγμην αγχωθηκα..αντε να βγει με το καλο!!!
ikaruga24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι νομιζω οτι υπαρχει λογος που δεν μας δειχνουν gameplay? Ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο κοντα ειναι η κυκλοφορια του το να μην δουμε gameplay μυριζει μπαρουτι η δουλεια. 1
Federacion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 το καλοκαίρι λέει θα βγεί, έχουμε ακόμη.
Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι τόσο μακρυά το release που δώσαν.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 WTF?! Δεν μοιαζει καθολου με Sacred! Δεν ειναι βεβαια απαραιτητα κακο αυτο καθως τα προηγουμενα ηταν τοσο "αψυχα" που μαλλον καλο μπορει να ειναι αυτο για το 3 αν ειναι καλη η μηχανικη του.
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Weapon Spirits trailer. Edit: Κυκλοφορεί 5 Αυγούστου. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από Millennium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα