Προς το περιεχόμενο

Sacred 3

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=PFjJ9RnrH7Q

Deep Silver today announced that the next installment of the famed Sacred franchise, Sacred 3, will release on consoles and PC this summer.

“The paramount development goal for Sacred 3 has been to create a seamless online and offline co-op experience”, said Remy van Leeuwen, Brand Manager of Deep Silver. “By creating a game built around the central concept of co-op gameplay, we’re expanding the series to new audiences without compromising the rich lore and fantasy of the Sacred universe.”

Sacred 3 features classic arcade Hack ‘n’ Slash action centered around drop in, drop out cooperative multiplayer for both offline (2 players) and online (4 players) play.

http://www.deepsilver.com/news/newsdetails/article/sacred-3-announced/

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία! Το 2 ήταν τελικά μεγάλη όαση περιμένοντας το Diablo 3. As ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο ακόμη.

Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Το 2 ήταν παιχνιδάρα!

Το μόνο κακό που διάβασα για το 3 είναι ότι θα έχει υποχρεωτικό ΑΙ co-op ακόμα κι αν θες να το παίξεις offline solo.

Δημοσ.

Το 2 ήταν παιχνιδάρα!

Το μόνο κακό που διάβασα για το 3 είναι ότι θα έχει υποχρεωτικό ΑΙ co-op ακόμα κι αν θες να το παίξεις offline solo.

τα πιο ευχαριστα νεα που ακουσα τον τελευταιο καιρο!!!!ειμαι λατρης της σειρας!!!ομως για να καταλαβω,πρεπει να εχω και αλλον ενα διαδικτυακο συνεργατη για να μπορεσω να το παιξω ακομα και offline???

Δημοσ.

Αν το παίξεις offline σου βάζει ο υπολογιστής έναν companion ας πούμε. 

Αν το παίξεις online με άλλο 1 άτομο, θα σου προσθέσει ο Υπολογιστής 2 companions πχ.

τα πιο ευχαριστα νεα που ακουσα τον τελευταιο καιρο!!!!ειμαι λατρης της σειρας!!!ομως για να καταλαβω,πρεπει να εχω και αλλον ενα διαδικτυακο συνεργατη για να μπορεσω να το παιξω ακομα και offline???

• Like 1
Δημοσ.

Αν το παίξεις offline σου βάζει ο υπολογιστής έναν companion ας πούμε. 

Αν το παίξεις online με άλλο 1 άτομο, θα σου προσθέσει ο Υπολογιστής 2 companions πχ.

α, οκ καταλαβα.νταξει, μια χαρα γιατι προς στιγμην αγχωθηκα..αντε να βγει με το καλο!!!

Δημοσ.

Γιατι νομιζω οτι υπαρχει λογος που δεν μας δειχνουν gameplay? Ειδικα αν σκεφτει κανεις ποσο κοντα ειναι η κυκλοφορια του το να μην δουμε gameplay μυριζει μπαρουτι η δουλεια. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

WTF?! Δεν μοιαζει καθολου με Sacred! Δεν ειναι βεβαια απαραιτητα κακο αυτο καθως τα προηγουμενα ηταν τοσο "αψυχα" που μαλλον καλο μπορει να ειναι αυτο για το 3 αν ειναι καλη η μηχανικη του. 

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...