tzoganise Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου υποδείξετε κάποια αξιόπιστα , και σημειώστε την λέξη αξιόπιστα site's στην Κίνα , που να μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ανταλλακτικά σχετικά καλής ποιότητας , κινητής (π.χ. οθόνη για GALAXY SIII ....κλπ) , και όχι μόνο , και να έχει τρόπο πληρωμής μέσω PAYPAL. Eκ των προτέρων ευχαριστώ.
undeadcharisss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 dealextreme.com μακρια απο dealextreme.. μεχρι να σου ερθουν απο κινα θα ξεχασεις τι εχεις παραγγηλει
xman249 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγώ έχω αγοράσει από εδώ Site: oneby_tech μέσα από ebay.uk και γρήγοροι και αυτό που παράγγειλα έλαβα ευχαριστημένος
tzoganise Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 καταρχήν σας ευχαριστώ , για την βοήθεια σας, θα ήθελα αν είναι δυνατόν , και γνωρίζετε να μου υποδείξετε εταιρίες απευθείας στην Κίνα που να έχουν πληθώρα ανταλλακτικών , κυρίως για συσκευές (ipad , iphone...), που δεν βρίσκεις εδώ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα