Προς το περιεχόμενο

Ikaruga - Steam edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και περασε απαρατηρητο κυκλοφορησε σημερα το Ikaruga, ισως το καλυτερο κλασσικο Shoot-em-up παιχνιδι ever μαζι με τα Einhander, Radiant Silvergun, R-Type Delta, Gradius 5. 

Εννοειται οτι το τσιμπησα και εννοειται οτι το παιχνιδι απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενο hardcore κοινο. Οσο καμμενος και να ειναι καποιος με τετοια παιχνιδια ομως θα δει τα ραδικια αναποδα μονιμα τις πρωτες φορες στην τριτη πιστα. Αντε και καλα high score! 

• Like 3
Δημοσ.

Τι έγινε, βγήκες στο Steam και αυτοδιαφημίζεσαι? :P

Όντως, κορυφή το Ikaruga και με καινοτόμο gameplay. Στη λίστα πάντως θα προσέθετα τα DoDonpachi (bullet hell ftw, αυτή η Atlus είχε βγάλει παιχνιδάρες) και Guwange. Χμ, πρέπει να ξεθάψω τα ΜΑΜΕ μου...

• Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδάρα, το είχα λιώσει στον emulator του GameCube! Κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο μετά το Panzer Dragoon Orta (που ακόμη να βγάλουν ένα remake του οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ).

Δημοσ.

Το επαιξα λιγο χτες βραδυ και παρα την αρρωστια μου καταφερα και εχασα στον πρωτο αρχηγο. Μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι τρεχει κανονικα σε full HD γιατι συνηθως αυτα τα παιχνιδια δεν ξεπερναν την αρχικη αναλυση τους. Αυτο που εμαθα παιζοντας λιγο ειναι οτι απλα δεν διαθετω τα ιδια skills που ειχα παλιοτερα. Βεβαια και η αποχη απο αυτα τα παιχνιδια με χαλαρωσε πολυ. 

Παιχνιδάρα, το είχα λιώσει στον emulator του GameCube! Κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο μετά το Panzer Dragoon Orta (που ακόμη να βγάλουν ένα remake του οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ).

Ειναι αλλη κατηγορια το Panzer Dragoon. Ειναι στην κατηγορια Star fox, Sin and punishment και αλλα τετοια Smups. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...