mphxths Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδια εχω το εξης προβλημα εχω στο pc μου τα εξης ide1 : master - hdd1 , slave - hdd2 (douleuoun ok) ide2 : master -cdrw , slave - dvdrom (douleuoun ok) αλλαξα σημερα κουτι και μητρικη και ξανασυνδεω τα παραπανω ακριβως οπως τα ειχα και στο προηγουμενο κουτι...μετα απο πολλα κανω repair στα XP ,κανω uninstall οποια συσκευη/drivers δεν υπηρχε και περναω τους καινουργιους απο το cd της μητρικης της καινουργιας Στο τελος το μονο που δεν δουλευει ειναι το dvd-rom (Plextor PX-116A) Ενω το αναγνωριζει κανονικα BIOS & XP οταν βαζω καποιο cd δεν το διαβαζει και κολαει και ο explorer...οταν πατησω eject ξεκολανε τα παντα (οσα ειχαν κολησει) Επισης αμα εχω cd μεσα κατα το boot τα ΧΡ δεν bootaroyn και αμα πατησω και παλι το eject τα ΧΡ συνεχιζουν κανονικα το boot! Δοκιμασα να αποσυνδεσω το αντιγραφικο και να αφησω μονο το dvdrom (χρησιμοποιω round cable) και δουλεψε μονο αν εβαζα το dvdrom στην απολιξη master (ενω ειναι slave οπως ειπαμε)...αυτο το κανει με ολα τα καλωδια...στην απολιξη slave (μονο του συνδεδεμενο) δεν δουλευει περιεγραψα το προβλημα μου οσο αναλυτικοτατα μπορουσα...καθε λυση/ιδεα ειναι ευπροσδεκτη Η συνθεση του μηχανηματος μου ειναι : Amd Athlon XP 2800 (Barton)/333MHz , 2x256 DDR (400MHZ@333MHz) ,Gigabyte GA-7N400-L(nforce2 Ultra400 chipset) , 2xhdd(80GB&8GB) ,1xCDRW(Plextor 24/10/40A) , 1xDVDROM(Plextor PX-116A) Αυτα αρκουν πιστευω...συγνωμη αν κουρασα...
mphxths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Mipos exeis valei ta plextools??? oxi ta plextools den ta bazw giati kanoun istories me ta XP telika lu8hke to problhma me to na balw to dvdrom master kai to cdrw slave...profanws o controller tou nforce2 thelei to grhgorotero (dvdrom-udma66) master kai to pio argo (cdrw-udma33) slave...auti einai h monadiki ekshghsh pou mporw na dwsw...
Dvs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Giauto rotisa, mipos ta exeis valei kai exeis faei paketo apo ekei.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.