Προς το περιεχόμενο

Νέα σύνδεση HOL και ZXHN H108N v2.3 router (ZTE)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εδώ και δυο εβδομάδες είμαι νέος συνδρομητής της HOL, σε καινούρια γραμμή (αριθμό) στη Ρόδο. Up to 24mbps στο συμβόλαιο,κλειδώνει max στα 6. Αναλυτικά:

Link Status Connected

Modulation Type ADSL_2plus

Actual Rate (Up/Down) 814/4831 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 912/5652 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12/12.2 dB

Line Attenuation (Up/Down) 28/45.7 dB

Output Power (Up/Down) 12.6/20 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Interleave Depth (Up/Down) 4/16

Interleave Delay (Up/Down) 785/625 ms

INP (Up/Down) 1.1/0.7 symbols

LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM

CRC Errors (Up/Down) 0/156

Annex Type AnnexA

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ούτως ώστε να αυξηθεί η ταχύτητα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

post-290878-0-79214500-1392844619_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι εισαι πολυ μακρια για να πιάνεις κατι παραπάνω. Γυρνα το κακετο σe 6ρι να γλυτώσεις χρηματα

Δημοσ.

Πληροφοριακά,φίλος μου που μένει περίπου 1,5km από εμένα,εδώ στη Ρόδο,με ΗΟL (ίδια ακριβώς σύνδεση και ρούτερ) κατεβάζει με 1,4mB/s !!!!!

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ποσο κατεβαζει ο φιλος σου. Σημασια εχει ποσο μακρια εισαι απο το ακ. Eγω συνχρονιζω στα 16 και απεναντι στον δρομο ολα τα σπιτια στα 22+ . Απλα αποδεξου το γυρνα το σε 6ρι προφιλ και εισαι οκ.

Δημοσ.

και εγω απο Ρόδο με το ίδιο router και hol εχω αυτα :

Link Status Connected Modulation

Type ADSL_2plus

Actual Rate(Up/Down) 870/8723 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 1032/9832 kbps

Noise Margin (Up/Down) 10.6/11.2 dB

Line Attenuation (Up/Down) 25/41.4 dB

Output Power (Up/Down) 12.6/20.5 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Interleave Depth (Up/Down) 8/32

Interleave Delay (Up/Down) 793/710 ms

INP (Up/Down) 1.9/0.6 symbols

LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM

CRC Errors (Up/Down) 65536/1484

Annex Type AnnexA

Απο ότι εχω ακούσει στο κέντρο (Μαντράκι ) και εκει γύρω παει πολύ καλα ,καποιοι εχούν και vdsl εκει πιλοτικά!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εδώ και δυο εβδομάδες είμαι νέος συνδρομητής της HOL, σε καινούρια γραμμή (αριθμό) στη Ρόδο. Up to 24mbps στο συμβόλαιο,κλειδώνει max στα 6. Αναλυτικά:

Link Status Connected

Modulation Type ADSL_2plus

Actual Rate (Up/Down) 814/4831 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 912/5652 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12/12.2 dB

Line Attenuation (Up/Down) 28/45.7 dB

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ούτως ώστε να αυξηθεί η ταχύτητα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ναι υπαρχει αλλα θα δεις μικρη διαφορα.παρε την Hol και ζητα 9 Margin αντι για 11.Θα κερδισεις το πολυ 1mbit.

επισης μην περιμενεις πολλα.εχεις 45 attenuation.να λες και ευχαριστω που παιζεις τοσο.εισαι σχεδον 4 Km μακρια.

και εγω απο Ρόδο με το ίδιο router και hol εχω αυτα :

Link Status Connected Modulation

Type ADSL_2plus

Actual Rate(Up/Down) 870/8723 kbps

Attainable Rate (Up/Down) 1032/9832 kbps

Noise Margin (Up/Down) 10.6/11.2 dB

Line Attenuation (Up/Down) 25/41.4 dB

Απο ότι εχω ακούσει στο κέντρο (Μαντράκι ) και εκει γύρω παει πολύ καλα ,καποιοι εχούν και vdsl εκει πιλοτικά!!!

ζητα και εσυ 9 Margin για να παιξεις λιγο καλυτερα.vdsl λογικα θα ειναι απο kv αφου απο το αστικο κεντρο εισαι πολυ μακρια.

και εσυ εισαι πολυ μακρια απλα λιγο πιο κοντα απο τον παραπανω φιλο

Οχι εισαι πολυ μακρια για να πιάνεις κατι παραπάνω. Γυρνα το κακετο σe 6ρι να γλυτώσεις χρηματα

9 margin στην hol και κερδιζεις κατι.

Πληροφοριακά,φίλος μου που μένει περίπου 1,5km από εμένα,εδώ στη Ρόδο,με ΗΟL (ίδια ακριβώς σύνδεση και ρούτερ) κατεβάζει με 1,4mB/s !!!!!

ο αλλος αν ειναι 1,5 km πιο κοντα στον οτε απο εσενα τοτε μιλαμε για attenuation 20 οποτε λογικο να μπορει να παιξει σε πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες.και εκεινος μπορει να ζητησει 9 Margin για καλυτερη ακομα ταχυτητα

επισης τα zte ειναι για πεταμα

Δημοσ.

αν πας παλι Hol οταν μετακομισεις ζητησε τους 9 Margin.ναι το ζητας τηλεφωνικος η με email.θα δεις οτι εχει γινει οταν απο 11 margin στ down βρεθεις στα 9.στην ουσια να το πω απλα οσο ριχνεις το Margin τοσο μεγαλωνει η ταχυτητα διοτι εκμεταλευεσαι παραπανω bits per tone.το 11 ειναι too much.φαντασου η forthnet δινει 6.οι περισσοτεροι παροχοι δινουν 9.η Hol στον κοσμο της δινει 11.

Δημοσ.

επισης τα zte ειναι για πεταμα

Το πρόβλημα ειναι στο hardware ή software του router; δηλ. με κάποια αναβάθμιση του firmware θα φτιάξει;

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι στο hardware ή software του router; δηλ. με κάποια αναβάθμιση του firmware θα φτιάξει;

δεν ξερω που ειναι.ολα ειναι σχετικα.για ποιο λογο το λεω.

αν ηταν στο software επειδη ο καθε παροχος εχει δικο του custom firmware πανω στο ρουτερ ΑΠΟ ΤΗΝ ZTE ισως τοτε να μην ειχαν ολοι οι παροχοι προβλημα με αυτο το ρουτερ.Στην πραξη βεβαια οπως θα δεις απο τα θεματα στο ινσομνια θα δεις οτι ανεξαρτητως παροχου ολοι τα βριζουν τα zte και εχουν προβληματα.Απο την αλλη μπορει σε ολους τους παροχους να ειναι το ιδιο firmware που δινει η zte απλα με μικροδιαφορες στο config,στο tr069 κτλ.οποτε εκει μπορει πραγματι να εινα το firmware.

απο εκει και περα ναι ισως το αδυναμο wifi που λενε μερικοι να ειναι θεμα hardware.η αν σε 5-6 μηνες τα δουμε να χαλανε απο τιποτα μεγαλη θερμοκρασια κτλ ναι μπορει να ειναι το Hardware.ειτε software ειτε hardware παντως δεν αλλαζει κατι με την εννοια οτι δεν θα κατσει καποιος πιστευω να πει : α το ρουτερ αυτο εχει ωραιο Hardware ας φτιαξουμε ενα custom firmware ή ενα dd-wrt firmware .Αυτο το εκαναν πχ με το linksys wag200 που ηταν ωραιο ρουτερ σε Hardware και πηραν το firmware του και το βελτιωσαν και εφτιαξαν το open wag firmware.

γιατι και στο software να ειναι το θεμα αν δεν φτιαχτει σωστο firmware ειτε απο την zte ειτε απο καποιον τριτο παλι θα ειναι ενα προβληματικο ρουτερ που οκ δεν θα χαλασει σαν Hardware αλλα δεν θα παιξει ποτε σωστα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν πας παλι Hol οταν μετακομισεις ζητησε τους 9 Margin.ναι το ζητας τηλεφωνικος η με email.θα δεις οτι εχει γινει οταν απο 11 margin στ down βρεθεις στα 9.στην ουσια να το πω απλα οσο ριχνεις το Margin τοσο μεγαλωνει η ταχυτητα διοτι εκμεταλευεσαι παραπανω bits per tone.το 11 ειναι too much.φαντασου η forthnet δινει 6.οι περισσοτεροι παροχοι δινουν 9.η Hol στον κοσμο της δινει 11.

Μετα απο την μετακόμισει εχω αυτα που δει το αρχειο .

Δεν το περίμενα καθόλου να είναι τοσο καλά.το ερώτημα μου ειναι να τουσ ενοχλήσω για το Margin;Θα πάει καλύτερα;

Επισης τράβηξα καλώδιο cat6 στόν κάτω όροφο και έβαλα ενα wag200g για να εχω και στουσ 2 ορόφους internet.

Είναι σωστα οι ρυθμισεις;

Σας ευχαρηστω!!!

post-218232-0-20853600-1399904770_thumb.png

post-218232-0-49942500-1399904780_thumb.png

Δημοσ.

Μετα απο την μετακόμισει εχω αυτα που δει το αρχειο .

Δεν το περίμενα καθόλου να είναι τοσο καλά.το ερώτημα μου ειναι να τουσ ενοχλήσω για το Margin;Θα πάει καλύτερα;

Επισης τράβηξα καλώδιο cat6 στόν κάτω όροφο και έβαλα ενα wag200g για να εχω και στουσ 2 ορόφους internet.

Είναι σωστα οι ρυθμισεις;

Σας ευχαρηστω!!!

α.ναι παρτους για το Margin.θα ανεβεις και θα φτασεις κοντα στα 19.

β.ναι σωστες ειναι.απλα δεν υπηρχε λογος να βαλεις rfc bridged.και το default να αφηνες το ιδιο θα ηταν και β.dhcp τον κανεις συνηθως disable οχι Relay αν και ετσι παλι παιζει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...