giannisbog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Kαλησπερα παιδια !!!Μια ερωτηση θελω να σας κανω.Θελω να προσθεσω ενα ανεμηστηρακι στο πανω μερος του κουτιου μου εχω To Zalman z11 plus και δεν ξερω πιο ειναι το μεγεθος του ανεμηστηρα π.χ 120mm .... Πιο ειναι το μεγεθος που περνει στο πανω μερος ? Για εναν φιλο μου εχει το Thermaltake http://computerinternetservices.com/images/Silver%20Thermaltake%20Armor%2B%20Super.gif στο πλαινο καπακι πιο μεγεθος ανεμηστηρα περνει στο πλαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για το επανω ειναι 120mm του zalman εχω το ιδιο τωρα για τοαλλο δν ξερω να σε βοηθησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisbog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για το επανω ειναι 120mm του zalman εχω το ιδιο τωρα για τοαλλο δν ξερω να σε βοηθησω ωραιος !!! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνα με το site του κατασκευαστη, στο πλαι παιρνει 230x230mm fan. (νομιζω αυτο ερχεται με προεγγατεστημενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisbog Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνα με το site του κατασκευαστη, στο πλαι παιρνει 230x230mm fan. (νομιζω αυτο ερχεται με προεγγατεστημενο). Ευχαριστω ζαπεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα