alexandro7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 λοιπον παιδια πηγα στον κοτσοβολο να αποκτησω το ps4 + 2 wireless controllers + pro 2015 με 459ευρω το θεμα ειναι οτι θελω να το βαλω σε δοσεις χωρις πιστοτικη και μου ζητησαν εγγυητη....και δεν μπορω να βρω εναν τι μπορω να κανω εκτος απο μετρητα και χωρις να μπλεξω με τραπεζες? 1
red1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 λοιπον παιδια πηγα στον κοτσοβολο να αποκτησω το ps4 + 2 wireless controllers + pro 2015 με 459ευρω το θεμα ειναι οτι θελω να το βαλω σε δοσεις χωρις πιστοτικη και μου ζητησαν εγγυητη....και δεν μπορω να βρω εναν τι μπορω να κανω εκτος απο μετρητα και χωρις να μπλεξω με τραπεζες? Yπομονή μέχρι να βρεις τα μετρητά (?) 2
alexandro7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δεν υπαρχει κανα ανωνυμο καταστημα να γινετε με δοσεις? 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δοσεις γινονται μονο με πιστωτικη καρτα η καταναλωτικο δανειο.
marios_geo Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 λοιπον παιδια πηγα στον κοτσοβολο να αποκτησω το ps4 + 2 wireless controllers + pro 2015 με 459ευρω το θεμα ειναι οτι θελω να το βαλω σε δοσεις χωρις πιστοτικη και μου ζητησαν εγγυητη....και δεν μπορω να βρω εναν τι μπορω να κανω εκτος απο μετρητα και χωρις να μπλεξω με τραπεζες? Φιλικά, αν δεν έχεις πιστωτική και δεν μπορείς να πληρώσεις μετρητά, τότε μια κονσόλα 450 ευρώ δεν είναι για εσένα. 3
Alex21121988 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Μόνο πιστωτική. Υπάρχει μόνο μια περίπτωση, δεν γνωρίζω σίγουρα αν το κάνουν ακόμα αυτό, να μπει κάποιος εγγυητής για σένα και εννοείται πως χρειάζονται το εκκαθαριστικό της εφορίας του. Παλιότερα βάζαμε εγγυητές φίλους με καλό εισόδημα. Τώρα αν βρεις κάποιον πολύ φίλο σου και έχει καμιά πιστωτική(δύσκολα πλέον) ίσως κάνεις την δουλειά σου. Και τώρα να σου δώσει κάποιος πιστωτική για αυτό, ε είναι κάπως. Δεν είναι να πεις ανάγκη.. Θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και να τα μαζέψεις σε μετρητά για να μην εκτεθείς σε τράπεζες και φίλους.. 1
Keravnoulhs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Παίζει να πέσει η τιμή του PS4 κάτω από τα 400? Γιατί στο πλαίσιο βλέπω κάτι πακέτα με παιχνίδι μαζί που είναι εκεί γύρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παίζει να πέσει η τιμή του PS4 κάτω από τα 400? Γιατί στο πλαίσιο βλέπω κάτι πακέτα με παιχνίδι μαζί που είναι εκεί γύρω. Λογικά, αφού ανακοινώθηκε το 1 TB μοντέλο θα υπάρξει price drop, μάλλον στα 350€.
sentenced13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ερωτηση ! ! Δλδ αμα το πάρω που είμαι φαν cod online πλεον πληρωνεις ???
mikele13- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ερωτηση ! ! Δλδ αμα το πάρω που είμαι φαν cod online πλεον πληρωνεις ??? εννοειται,το τζαμπα πεθανε....
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ερωτηση ! ! Δλδ αμα το πάρω που είμαι φαν cod online πλεον πληρωνεις ??? Όλο το online κομμάτι των παιχνιδιών είναι αποκλεισμένος, αν δεν έχεις συνδρομή στο ps plus. Είναι 50€ το χρόνο και συγχρόνως έχεις κάθε μήνα δωρεάν παιχνίδια από το ps plus (τα οποία μπορείς να τα παίξεις οσο είναι ενεργή η συνδρομή) συν εκπτώσεις μεγαλύτερες από τις κανονικές συν cloud storage.
tasos1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα θα ηθελα την γνωμη σας.σκεφτομαι να προβώ στην αγορά ενος Ps4 τωρα που επεσε και η τιμη.να το κανω η να κανω υπομονη μεχρι τα χριστουγεννα μπας και βγει κανα πακετακι η καμια προσφορα;
sargio01 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ είμαι να αγοράσω, περιμένω όμως τα Χριστούγεννα ακριβώς για τον λόγο που λες. Που ξέρεις, μπορεί μια απο τις προσφορές που θα 'χει να είναι με ps plus
Alex21121988 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 H Sony περιμένει και ακολουθεί τις κινήσεις της ms. Όσο λοιπόν πάει και το xbone προς τα κάτω σε τιμή πάει και το ps4.Απλά ένα 50αρι πιο ακριβό από το one όπως είναι και τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 H Sony περιμένει και ακολουθεί τις κινήσεις της ms. Όσο λοιπόν πάει και το xbone προς τα κάτω σε τιμή πάει και το ps4.Απλά ένα 50αρι πιο ακριβό από το one όπως είναι και τώρα. Έγινε price drop στο PS4 στα 350€ (360€ στην Ελλάδα), δεν νομίζω να υπάρξει άλλο στα άμεσα 2 επόμενα χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα