AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, vaaaaa είπε Θέλω να αγοράσω ένα ps4 pro που ο ιδιοκτήτης του έχει ψηφιακά παιχνίδια. Μου είπε ότι κάπως έχει διαμερισει τα παιχνίδια έτσι ώστε όταν κάνει logout το λογαριασμό του και δημιουργήσω εγώ έναν δικό μου θα συνεχίσω να τα έχω εγώ όλα. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ή θα χάσω τα παιχνίδια? Τα παιχνίδια ανήκουν στον λογαριασμό που έχουν αγοραστεί. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, αν αλλάξει κωδικό στο PS4 πρώτος, θα χάσεις τον λογαριασμό. Ακόμα και να προλάβεις να αλλάξεις κωδικό πρώτος, νομίζω πως χρειάζεται επιβεβαίωση μέσω του email που έχει καταχωρηθεί στο PS4, αν δεν έχεις πρόσβαση εσύ στο email δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Μπορεί ακόμα να είναι και κλεμμένος λογαριασμός. Κονσόλα μεταχειρισμένη ας αγοράσεις, λογαριασμό όχι.Πλέον τα παιχνίδια είναι φθηνά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaaaaa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τα παιχνίδια ανήκουν στον λογαριασμό που έχουν αγοραστεί. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, αν αλλάξει κωδικό στο PS4 πρώτος, θα χάσεις τον λογαριασμό. Ακόμα και να προλάβεις να αλλάξεις κωδικό πρώτος, νομίζω πως χρειάζεται επιβεβαίωση μέσω του email που έχει καταχωρηθεί στο PS4, αν δεν έχεις πρόσβαση εσύ στο email δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. Μπορεί ακόμα να είναι και κλεμμένος λογαριασμός. Κονσόλα μεταχειρισμένη ας αγοράσεις, λογαριασμό όχι.Πλέον τα παιχνίδια είναι φθηνά. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, vaaaaa είπε Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και μόνο με απόδειξη η μεταχειρισμένη κονσόλα και ας έχει λήξει η εγγύηση. Αφού πρώτα κάνεις έρευνα πόσο έχει καινούρια και πόσο αξίζει ως μεταχειρισμένη, ανάλογα πόσο καιρό έχει χρησιμοποιηθεί.Ο καθένας πουλάει όσο του κατέβει. Αν μπορείς να δείς την κονσόλα σε λειτουργία και να ελέγξεις και το drive ακόμα καλύτερα.Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 αξιζει η αγορα ps4 τωρα? αξιζει η αγορα του ps4 η να κανω υπομονη παω σε ps5?και αν παρω ps4 αξιζει να παρω την απλη εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 για μενα δεν αξιζει.... σε 2-3 βδομαδες βγαινει το ps5 πεταμενα λεφτα για ps4 τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Just now, Zengar Zombolt said: για μενα δεν αξιζει.... σε 2-3 βδομαδες βγαινει το ps5 πεταμενα λεφτα για ps4 τωρα ναι απλα η διαθεσημοτητα τωρα παει για 2021 γιαυτο το σκεφτομαι το ps4. και αν παω σε ps5 αξιζει digital edition η το κανονικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, mike0402 είπε ναι απλα η διαθεσημοτητα τωρα παει για 2021 γιαυτο το σκεφτομαι το ps4. και αν παω σε ps5 αξιζει digital edition η το κανονικο? κανε την παραγγελια σου σε μερικα καταστηματα και που ξερεις μπορει να το παρεις στο release αλλα ακομα και ετσι να ειναι και το παρεις τελος 2020 η αρχη 2021 παλι αξιζει την αναμονη για ενα πολλαπλασια ( χωρις υπερβολες) μηχανημα που θα το κρατησεις για χρονια σε αντιθεση με ενα Ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Just now, Zengar Zombolt said: κανε την παραγγελια σου σε μερικα καταστηματα και που ξερεις μπορει να το παρεις στο release αλλα ακομα και ετσι να ειναι και το παρεις τελος 2020 η αρχη 2021 παλι αξιζει την αναμονη για ενα πολλαπλασια ( χωρις υπερβολες) μηχανημα που θα το κρατησεις για χρονια σε αντιθεση με ενα Ps4 οκ και ποια απο τις 2 εκδοσεις να παρω?digital η κανονικο?γιατι ειναι και 100 ευρω διαφορα!ποιο αξιζει?υποψιν θελω να παιξω και καποια παιχνιδια του ps4 οταν με το καλο το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mike0402 είπε οκ και ποια απο τις 2 εκδοσεις να παρω?digital η κανονικο?γιατι ειναι και 100 ευρω διαφορα!ποιο αξιζει?υποψιν θελω να παιξω και καποια παιχνιδια του ps4 οταν με το καλο το παρω ιδια κονσολα ειναι ειτε digital ειτε disc αναλογα ποιες ειναι οι αγοραστικες σου συνηθειες αγοραζεις disc η digital τα games σου; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 4 minutes ago, Zengar Zombolt said: ιδια κονσολα ειναι ειτε digital ειτε disc αναλογα ποιες ειναι οι αγοραστικες σου συνηθειες αγοραζεις disc η digital τα games σου; δεν εχω θεμα!να τα παιρνω σε καλυτερη τιμη θελω γιατι αν αγοραζω μονο απο ps store θα παιρνεις ενα παιχνιδι στην αρχικη του τιμη! υπαρχει και αλλος τροπος εκτος ps store για ψηφιακα παιχνιδια και οχι disc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, mike0402 είπε δεν εχω θεμα!να τα παιρνω σε καλυτερη τιμη θελω γιατι αν αγοραζω μονο απο ps store θα παιρνεις ενα παιχνιδι στην αρχικη του τιμη! υπαρχει και αλλος τροπος εκτος ps store για ψηφιακα παιχνιδια και οχι disc? υπαρχουν κλειδαδικα για ps4 games φαντάζομε θα υπαρχουν και για ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Just now, Zengar Zombolt said: υπαρχουν κλειδαδικα για ps4 games φαντάζομε θα υπαρχουν και για ps5 οκ σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Εννοείτε πως θα πάρεις ps5 γιατί θα πάρεις κ δώρο καμία 20αρια παιχνίδια αποκλειστικά του ps4 δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trialxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Απορίες αγοράς μεταχειρισμένου PS4 Pro Καλησπέρα έχω την εξής ερώτηση πριν 3 χρόνια είχα αγοράσει από υα public ps4 1tb αλλά για κάποιο λόγο έκανε θόρυβο με το Ίντερνετ σερνόταν και μου ψιλό κολλούσε στο pes πηγα το αλλαξα γιατί είχε εγγύηση μετα από δυο βδομαδες που πήρα καινούργιο πίσω, και αυτό το ξέρω γιατί ήξερα το παιδί που ήταν στο service με το Ίντερνετ έστρωσε αλλά και πάλι έκανε θόρυβο και μετά από 3-4 ώρες παιχνιδιού ψιλό κολλούσε με τα πολλά και τα λίγα το πούλησα σε έναν γνωστό μου λέγοντας τα προβλήματα Φτάνουμε στο 2020 και σκέφτομαι να πάω μεταχειρισμένο ps4 pro.. τι θα πρέπει να ρωτήσω πριν το πάρω Και θα υπάρχει περιπτώσει να τρώει λαγγαρισματα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα αν η κονσολα που θα παρεις ειναι οκ δεν θα εχεις κανενα θεμα ισως να κανει λιγο θόρυβο παραπανω οπως κανουν τα περισσότερα ps4 pro , δεν υπαρχει κατι να ρωτησεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα