kostiger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Συμφωνω με Eddie. Παρε ενα σλιμ να κανεις δουλεια σου αν δεν εισαι ανετος. Και θα την κανεις πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos_1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Κατι ακομη πολυ σημαντικο, αν αγορασω physical copy κανει καπως bind στον λογαριασμο μου ? δλδ αν σπασω τον δισκο μετα θα μπορεσω να κατεβασω και το digital copy αλλα μονο για τον λογαριασμο (μου) που εγκατασταθηκε πρωτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Όχι, δεν μπορείς να κατεβάσεις την digital έκδοση ενός παιχνιδιού μόνο και μόνο επειδή το έχεις/είχες σε φυσική μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos_1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Πηρα την fat destiny εκδοση. Τωρα θα ηθελα να παρω κάποια games αλλα επειδη βγαινουν πολλα τα λεφτα γνωριζετε κανενα site με online παραγγελιες που να τα εχει φτηνα και να κανει και δοσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex52 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Είμαι σε μεγάλο δίλημμα σκέφτομαι να αγοράσω μια νέα παιχνιδοκονσολα και δεν ξέρω πια να αγοράσω ps4 η ps4 pro ; Προσφατα αγόρασα και μια τηλεόραση 4k http://www.samsung.com/uk/tv/KU6100/ οπότε σκέφτομαι να το εκμετάλλευτω εντάξει δεν υποστηρίζει όμως 10bithdr όπως το ps4 pro αλλά δεν πειράζει. Οπότε αξίζει τα παραπάνω χρήματα το ps4 pro σε σχέση με το απλό; σκέφτομαι ότι θα βγουν παιχνίδια που θα το υποστηρίζουν καλύτερα στο μέλλον σε σχέση με το απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Από τη στιγμή πιστεύω που έκανες την αρχή με μία τηλεόραση 4Κ αξίζει να πας σε PS4 Pro. Αν η διαφορά βέβαια στην τιμή δεν σου είναι πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Έχεις πρόβλημα με την διαφορά στην τιμή; Απάντηση - > Ναι Αγοράζεις το απλό Απάντηση - > Όχι Αγοράζεις το Pro Τόσο απλά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WarriorDiplomat Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Συλλεκτικές εκδόσεις Ps4 σε χρυσό και ασημί χρώμα ανακοινώθηκαν απο τη sony με τιμή στα 250$. Αν δε κάνω λάθος θα κυκλοφορήσουν στις 28/6 στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα σε κάποια μαγαζιά μαζί με 2ο χειριστήριο τα βλέπω στα 359€ ενώ εξωτερικό από 283€ μαζί με 2ο χειριστήριο. Λέτε να πέσει η τιμή τους στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hd1515 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γεια σας, έχω τη και ks 7500 + θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά συμφέρουσα προσφορά για ps4pro Eυχαριστω προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τι είναι αυτο; Κs7500?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Γεια σας, έχω τη και ks 7500 + θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμιά συμφέρουσα προσφορά για ps4pro Eυχαριστω προκαταβολικά Μπορείς να τσεκάρεις πότε πότε εδώ Site: http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1467? ή στην κατηγορία προσφορές. Προς το παρών δεν παίζει κάτι τρομερό αν και στο skroutz έχει πέσει κάπως η τιμή. Τι είναι αυτο; Κs7500?? Site: https://www.google.gr/#safe=off&q=ks7500 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcySpike Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδες, μετα απο 4 χρονια απο την κυκλοφορια του PS4 σκεφτομαι να το αγορασω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα exclusives και συγκεκριμενα: Uncharted 4, Last of Us 2(οταν βγει), Horizon Zero Dawn, Crash N Sane trilogy, Infamous Second Son και μερικα ακομα. Απο οτι βλεπω στο Skroutz υπαρχει το ασπρο slim στα 250 ευρω, τι λετε αξιζει η να περιμενω να πεσει και αλλο μιας και θα παιζω μονο αποκλειστικοτητες ενω ολα τα υπολοιπα στο PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αγορασε ολες τις αποκλειστικοτητες, και την κονσολα ΤΖ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcySpike Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ετσι με κοβω να κανω αλλα και 250 τα λυπαμαι να τα δωσω... η αληθεια ειναι οτι με εχει κακομαθει το PC με γραφικαρες, φθηνα παιχνιδια και τετοια και εχω γινει λιγο περιεργος στο θεμα κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα