Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις σχετικά με αγορά PS4

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν καταλαβα καλα, εννοεις οτι βασει χωρου μπορεις να εχεις εγκατεστημενα εως 8 games. Και αν θελω να αγορασω νεο game και διαγραψω καποιο απο αυτα το save του μπορω να το κρατησω?

Επιλέγεις το Auto-upload (Settings->Application Data Management ->Auto-upload->Enable automatic uploads) και στα αποθηκεύει αυτόματα στο cloud.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 649
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα θελω να αγορασω το ps4 θελω μερικες γνωμες γυρω απο το θεμα.

1)Αξιζεινα το παρω τωρα η θα πεσουν κι αλλο οι τιμες;

2)Τι προσφορες αξιζουν αυτη τη στιγμη;

3)Να παρω το 1tb η το 500gb;

Αν το θέμα είναι οικονομικό νομίζω ότι τώρα είναι μια καλή εποχή αν λάβεις υπόψη σου τιμή και προσδόκιμο ζωής της κονσόλας.
Φυσικά όσο περιμένεις οι τιμές θα πέφτουν, αλλά έτσι δεν θα αγοράσεις ποτέ. Θεωρητικά τέλος Φεβρουαρίου οι εκπτώσεις τελειώνουν αλλά κανείς δεν είναι μάντης.
Πάρε το 1TB γιατί τα παιχνίδια είναι μεγάλα (ιδίως αν αγοράζεις digital) και νομίζω καμία 100GB δεσμεύει το PS από μόνο του.
Για προσφορές δες skroutz.
Αν έχεις όρεξη και χρόνο δες και αγγελίες για μεταχειρισμένα αλλά να έχει απόδειξη και εγγύηση. Προσοχή στις περίεργες αγγελίες που πουλάνε χωρίς να δίνουν κάποιο ρεαλιστικό λόγο, ή που δίνουν μαζί 20 παιχνίδια και υποστηρίζουν ότι έχουν παίξει μόνο 10 ώρες σύνολο.

Όντως εγώ έχω το 1tb και είχε κατευθείαν ελεύθερο χώρο 896gb

(Παρεπιπτόντως το πήρα στα black friday στα 249€ την έκδοση 1tb slim με 2 χειριστήρια) το καλύτερο deal που βρήκα.

Αλλά μην περιμένεις τέτοιες προσφορές πλέον.κανε την αγορά σου γιατί θα περιμένεις αρκετά νομίζω.

• Like 1

Με το επερχόμενο update που θα υποστηρίζονται πλέον και οι εξωτερικοί δίσκοι,μικρή σημασία θα έχει αν πάρει 500GB ή 1ΤΒ.Άσε που αν δεν παίζεις ταυτόχρονα περισσότερα απο 6-8 games και με τα 500GB καλυμμένος θα είσαι.Όπως και αν έχει, κατ'εμέ πάρε την καλύτερη προσφορά που θα βρεις είτε 500GB σε περίπτωση πολύ καλού bundle σε συνδυασμό με τους 2 λόγους που προανέφερα είτε το 1TB σε περίπτωση που δεν πάιζει τίποτα.

Αν δεν έχεις θέμα στο οικονομικό κομμάτι, πας για το 1TB, ασχέτως του απερχόμενου update με τους εξωτερικούς σκληρούς. Τα games είναι τεράστια πλέον, και αν αγοράζεις και digital απλά είναι ταλαιπωρία να προσπαθείς να εξοικονομείς χώρο.

ΥΓ. Το 1TB είναι ουσιαστικά 900 και κάτι ψιλά GB. Just saying..

Δεν αναφέρεις ποιο ps4 θέλεις. Γιατί του slim είναι ήδη αρκετά κάτω η τιμή του. Το Pro δεν θα πέσει σύντομα και όταν υπάρξει προσφορά μην περιμένεις να είναι πχ το discount των 100+ ευρώ.

Όσο για τις προσφορές που υπαρχουν είναι τα κλασσικά της Sony. Δεν σου δίνει ουσιαστικά τίποτα δωρο, αναφέρομαι πιο πολύ στην περίπτωση του Pro.

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις κάτι ολοκληρωμένο αφού δεν έχεις κονσόλα, οπότε ούτε και games. Δηλαδή κονσόλα, 2 χειριστήρια(θα σου χρειαστούν) και ένα καλό game να σε κρατήσει, αν δεν μπορείς να πάρεις πολλά μαζί σύντομα.

• Like 1

Η καλυτερη προσφορα που βρηκα και αμα ειναι τα πουλαω τα uncharted μετα να παρω καποιο αλλο αξιζει;http://www.skroutz.gr/s/10274473/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-1TB-Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection-Uncharted-4-A-Thief-s-End.html#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου δεν θα τα εδινα με τπτ 350 ευρο για slim.αμαρτια απο το θεο.

το uncharted 4 σε μια εβδομαδα θα το τερματισεις..παρτο μεταχειρισμενο 25-30 ευρο αν σε ενδιαφερει το παιχνιδι να κανεις την δουλεια σου.. το collection  δεν το υπολογιζω..ειδικα αν κανεις το λαθος και παιξεις το 4 και βαλεις μετα το collection  θα ξενερωσεις αφανταστα...σαν μεταπωληση το collection πιανει 10-15 ευρο.

εγω θα πηγαινα για το προ καρφι  αλλα αφου δεν το θες το σεβομαι..αλλα πηγαινε γιαυτο. +30 ευρο uncharted μεταχειρο 280.....

https://www.skroutz.gr/s/9806483/Sony-Playstation-4-PS4-Slim-500GB.html

θα κανεις την δουλεια σου για μεγαλο χρονικο διαστημα.. και τωρα με το update  θα βαζεις με usb  σκληρο δισκο απεξω.. αλλα δεν θα σου χρειαστει συντομα...αν σου χρειαστει συντομα σημαινει οτι θα τα χωνεις μια χαρα για παιχνιδια..αν τα χωνεις μια χαρα για παιχνιδια ριξε αλλα λιγα και παρε το προ..

αν εχεις σκοπο να παρεις δευτερο κοντρολλερ αμεσα τοτε τσιμπας το 1τβ  +2 μοχλο 320 ευρο.. μεταχειρο game  αγοραζεις και ειναι σαν καινουργιο..μεταχειρο κοντρολλερ ποτε...εκτος και ξερεις ποσο εχει παιξει.

το 500αρι χωραει ανετα 10 παιχνιδια. ΑΑΑ. απο μεσαιου μεγεθους πιο πολλα. οταν τερματιζεις καποιο το σβηνεις απο το σκληρο και τελειωνεις..αν θες να το ξαναπαιξεις στο μελλον 10 λεπτα install  και ξαναπαιζεις.

μη χωσεις 350 ευρο για σλιμ..πονεσα εγω που το ακουσα λες και θα το πληρωσω εγω..χαχχα

Επεξ/σία από chrisgewrgi

Το παραπανω πακετο οπως και τα περισσοτερα απο αλυσιδες ειναι πλεον με 1 dualshock 4 δωρο αρα βγαινουν 50-60ευρω φθηνοτερα αν το καλο σκεφτεις.

Αλλα σου δινουν και 2ρο controller δωρο αξιας 50-60ευρω οπως εγραψα πιο πανω.

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4

και ο Γερμανος εχουν την παραπανω προσφορα εκτως του Public.

καλα και εσυ ειπαμε. μη περιμενεις μια ζωη για να γλιτωσεις κανα 20 αρικο..στην τελικη παρτην μεταχειρισμενη με εγγυηση να την ευχαριστηθεις..οσο πιο γρηγορα την παρεις τοσο πιο πολυ θα την ευχαριστηθεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...