xenos.p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Οπως ειπα και πριν ειναι το πρωτο playstation που παιρνω, αρα δε μπορω να κανω συγκριση με το προηγουμενο μοντελο. Η εικονα ειναι πολυ καλη και δεν τρωει σκαλωματα, το κονο που δεν μου αρεσε ειναι ο θορυβος οταν βαζεις διαβαζει το blueray.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 200 ευρω προπουλησα και εγω το δικο μου σε γνωστο . Απο βδομαδα θa κανω την προπαραγγελια για το pro γιατι το θελω day one δεν περιμενω δευτερολεπτο.Εχω γνωστο επισης σε μεγαλη αλυσιδα σε κεντρικο καταστημα τους απο τα κορυφαια σε τζιρους και με ειπε το ιδιο πως οι προπαραγγελιες για το pro εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια ,θεωρουν δεδομενο πως θα υπαρχει ελλειψη τον πρωτο μηνα του launch . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγω tv 4k δεν εχω δεν νωμιζω να πάρω και παραγγειλα πριν λιγο τλκ το slim με το pro 2017, 3μηνη ps plus και το last of us remaster, στα 329 του κουτιού καλο deal πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και 'γω προ-παραγγειλα χθες το PS4 Pro απο γνωστό παιχνιδάδικο της Πατησίων.. Ας ελπίσουμε για Day 1..20 και σήμερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redfox1944 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και 'γω προ-παραγγειλα χθες το PS4 Pro απο γνωστό παιχνιδάδικο της Πατησίων.. Ας ελπίσουμε για Day 1.. 20 και σήμερα! Ακριβως 20 και σημερα, δεν περνανε οι μερες!! εχω φαει τρελο κολημα χαχαχαχαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ακριβως 20 και σημερα, δεν περνανε οι μερες!! εχω φαει τρελο κολημα χαχαχαχαχαχ Ρε ούτε στρατό να ξαναπήγαινα.. Κάθε μέρα μετράω.. Τι 'ναι αυτό το πράγμα.. Όχι τίποτα άλλο θα μπεί στην παραγγελία και το Mortal Kombat XL με την μια.. πήρα και 55αρα τηλεόραση πρόσφατα.. και δεν κρατιέμαι λέμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ξερεται παιδια αν θα βγει με κανενα 2k17 πακετο το προ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ξερεται παιδια αν θα βγει με κανενα 2k17 πακετο το προ ? Προς το παρών δεν έχουν βγει καθόλου πληροφορίες για κάποιο bundle αλλά λογικά θα βγούνε bundles με 2k17, fifa, pro κτλ όπως γίνεται συνήθως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ξερεται παιδια αν θα βγει με κανενα 2k17 πακετο το προ ? Με το που κυκλοφορησει αρκετα δυσκολο.. Ίσως προς τις γιορτές αλλά και πάλι χλωμό το κόβω.. συνήθως όταν είναι να βγεί κάτι νέο αρχίζουν τα πολλά πακέτα "προσφορές".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grumandel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα,σκεφτομαι να αγορασω ενα ps4 αλλα υπαρχουν πολλα ειδη που πραγματικα δεν εχω ιδεα σε τι διαφερουν απο το κανονικο. Ποια η διαφορα του normal ps4 απο ps4 slim,ps4 C,ps4 pro ; Γιατι ολα εχουν πανω κατω την ιδια τιμη αν υποθεσουμε οτι ειναι ιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Φίλε τρέχα και πάρε το PS 4 που έχει σε προσφορά το Public και μην το πεις ούτε στα πεθερικά σου. Αν καθήσεις και το σκεφτείς θα πάρεις ένα ***. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πρωι πρωι πήγα MEDIA MARKT και τσίμπησα ένα ps4 1tb με 2 dualshock στα 249€ και πολύ το χάρηκα. Ορμά και εσύ αύριο αν έχει μείνει τίποτα σε προσφορά και πάρε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_213 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Και εγω πηρα το ps4 με 1tb και δωρο το Uncharted στην ιδια τιμη απο ΟΤΕ και ειμαι αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα τα Χριστούγεννα θα ήθελα να αγοράσω μια κονσόλα αποφάσισα το playstation 4 αλά δεν μπορώ να αποφασίσω πια εκδοσή για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας ευχαριστώ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πάρε την slim με το 1tb σκληρό δίσκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα