Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω κι ενας φιλοσ καναμε το ιδιο pc οταν εβαλα να τσεκαρω θερμοκρασιες προσεξα πως το δικο του σε idle φτανει απο  9-20 βαθμους C ενω το δικο μου κυμαινεται απο 20-30 κ αναρωτιεμαι 9 δεν ειναι παρα πολυ λιγο?και γενικα κ σε full load εμενα δουλευει λιγο πιο ψηλα εχουμε διαφορετικο case αλλα δεν νομιζω πως τα 2 ανεμιστηρακια που εχει παραπανω θα μπορουσαν να κανουν τετοια διαφορα

Δημοσ.

gigabyte 990xa fx8320  μπορει να ειναι 9 βαθμοι? αλλα κ παλι σε full load εμενα διχνει 20 βαθμους πανω με stock πιχτρα  αρα καλυτερα να δικιμασω κ καποιο αλλο ποργραμμα η δοκιμη αυτη εγινε με το speccy

Δημοσ.

9 δεν γινεται να εχει. το λιγοτερο που θα μπορουσε ειναι θερμοκρασια δωματιου. θα σου πω το πιο απλο. εαν πιασεις τη μητρικη την ωρα που το pc δουλευει πως την αισθανεσαι? κρυα? ζεστη? εαν εχει 9 βαθμους (που αποκλειεται) θα το καταλαβεις  :-D

Δημοσ.

φιλε μου αμα ποιανεις 9 βαθμους πες μου να σου φερω κατι γιαουρτια κ μπυρες να βαλεις στο κουτι γιατι δεν εχω χωρο στο ψυγειο, Δεν γινεται να εχει τετοιες θερμοκρασιες ιδιως με amd που εχει stock ψυκτρα.Ο 8320 αντεχει χωρις να καταπονειται λιγο κατω απο τους 60 οποτε αμα δες φτασεις αυτες τις θερμοκρασιες (δουλευοντας τον) εισαι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...