xidas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εχουν παραβιασει το λογαριασμο του facebook ενος γνωστου μου, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε, μηπως ξερετε καποιο προγραμμα να ξαναπαρουμε πισω τον λογαριασμο.
apostolisR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν ζητάτε να σταλθεί κωδικός στο email του λογαριασμού και έτσι να τον επαναφέρετε?
xidas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 η πρωτη σκεψη αυτη ηταν αλλα δεν γνωριζουμε τον κωδικο απο το email
arc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πρόγραμμα όπως το νομίζεις δεν υπάρχει. Αν δεν έχετε πρόσβαση στο email επαναφοράς ΚΑΙ δεν εχετε δηλώσει κινητό τηλέφωνο τοτε μπορείτε να δοκιμάσετε αλλο ενα τρόπο οπου το facebook σε ρωτά διαφορα θέματα για το profile σου. Αν απαντήσει σωστά σου δίνει πίσω το λογαριασμό
apostolisR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 η πρωτη σκεψη αυτη ηταν αλλα δεν γνωριζουμε τον κωδικο απο το email Ε τότε πολύ χλωμό. Βασικός κανόνας ασφαλείας οποιουδήποτε λογαριασμού, είναι να υπάρχει πάντα πρόσβαση στο email στο οποίο δηλώθηκε. Κάντε και αυτό που σου είπε ο arc και αν σας το δώσει καλώς. Διαφορετικά αν αποτύχουν όλα, το μόνο που μένει είναι να κάνετε μαζικές αναφορές για να απενεργοποιηθεί το προφίλ.
xidas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εχω δοκιμασει τα παντα απο τις βοηθειες του Facebook. Mπορεις να μου πεις πως γινετε αυτο με τις μαζικες αναφορες, τουλαχιστον να το κλεισουμε το προφιλ... Ε τότε πολύ χλωμό. Βασικός κανόνας ασφαλείας οποιουδήποτε λογαριασμού, είναι να υπάρχει πάντα πρόσβαση στο email στο οποίο δηλώθηκε. Κάντε και αυτό που σου είπε ο arc και αν σας το δώσει καλώς. Διαφορετικά αν αποτύχουν όλα, το μόνο που μένει είναι να κάνετε μαζικές αναφορές για να απενεργοποιηθεί το προφίλ. εχω δοκιμασει τα παντα απο τις βοηθειες του Facebook. Mπορεις να μου πεις πως γινετε αυτο με τις μαζικες αναφορες, τουλαχιστον να το κλεισουμε το προφιλ..
apostolisR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Θα πεις όσους περισσότερους μπορείς να μπουν στο συγκεκριμένο προφίλ (και ας μην είναι στην λίστα των φίλων του) και να πατήσουν το κουμπί "Αναφορά/Μπλοκάρισμα", που αν δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ακόμα δίπλα απο εκεί που λέει "Μήνυμα", δηλαδή δίπλα απο εκεί που πατάς για να στείλεις σε κάποιον αίτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα