JUST-GAMER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχω αυτο το σκληρο δισκο και θελω να του βγαλω τον 1tb που εχει μεσα ωστε να του βαλω εναν μεγαλυτερο sata δισκο 3.5 ιντσων που εχω. Ελα ομως που απο τις δοκιμες μου δεν μπορω γιατι μαλλον αυτο το κυκλωμα πρεπει να εχει hardware encryption. Και τι εννοω. Αρχικα ανοιγω το κουτι και ξεσυνδεω το δισκο 1tb western digital green που ειχε μεσα μετα του συνδεω απλα τον αλλο δισκο 2tb που εχω και φορμαρισμενο και με δεδομενα μεσα ελα ομως που οπου και να τον συνδεω με το συγκερκημενο πλακετακι που ειχε μεσα ο παραπανω δισκος δεν τον βλεπει οποτε δοκιμαζω παλι τον αρχικο 1tb δισκο που ειχε μεσα και τον βλεπει μια χαρα. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω να δει με την πλακετα που ειχε μεσα το κουτι εναν αλλο οποιοδηποτε δισκο εκτος απο τον αρχικο 1tb western digital green που ειχε μεσα το κουτι? Αν ναι πως ακριβως μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω πως δεν γίνεται λογω της διαφορετικής πλακέτα οπως λες εκτος και αν βρεις καποιον που να συνεργάζεται .... κατα την γνώμη μου παντως καλύτερα να παρεις μια εξωτερική θήκη να κανεις την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα