Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα Nissan Juke μεταχειρισμένο και ο ιδιώτης μου είπε ότι, επειδή έχει αγοραστεί μετά από 1/1/2012 μπαίνει κανονικά στον δακτύλιο παρόλο που έχει εκπομπές στα 139 λόγω Euro 5.

Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.

http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=822&language=en-US

[..]

Επί πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία στο μικρό δακτύλιο χωρίς περιορισμό των ΙΧ αυτοκινήτων και των φορτηγών οχημάτων κάτω των 2,2 τόνων, εφόσον είναι τεχνολογίας Euro 5 ή μεταγενέστερης –είτε είναι απλά είτε υβριδικά- και εφόσον εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140g/km. [..]

Δημοσ.

ολα τα euro-5 μπαινουν δακτυλιο..!

Προς το παρόν ;)

Γιατί, εδώ είστε κι εδώ είμαι, μοιραία θα αρθεί και αυτό.

Όταν αυξηθεί ο αριθμός των κυκλοφορούντων μέσα στο δακτύλιο, θα ξεχαστούν οι εξαιρέσεις.

Όπως πιστεύω ότι και όσα αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή εξαιρούνται από τα τέλη κυκλοφορίας, κάποια στιγμή θα πάψουν. Είναι καθαρά θέμα χρόνου τα "σαϊνια" του οικονομικού επιτελείου που κοιμούνται και ξυπνάνε σκεπτόμενοι που αλλού να μας τον ακουμπήσουν, να θυμηθούν τα τέλη και να ξεχάσουν τις υποσχέσεις τους για εξαίρεση

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Να κανω ενα μινι hijack και να ρωτησω κατι χαζο. Που μπορω να βρω τις εκπομπες ρυπων του αυτοκινητου μου? Ειμαι εντελως ασχετος με τα αυτοκινητα (περαν των βασικων) οποτε bare with me. 

Δημοσ.

Στην ενότητα της αδειας V7 το λεει Πετρο!  εκτος κ αν εχεις πιο παλια "μορφης" αδειας δε θυμαμαι αμα το λεει και σε αυτες O:)

• Moderators
Δημοσ.

Θενξ guys. :)

Στην ενοτητα ν7 μου γραφει CO2: 10 

Tι καταλαβαινω απο αυτο?

Πανο ασχολιαστη η παλαιοτητα :lol: :lol:

Δημοσ.

χμμ ξερω οτι φαινομαι captain obvious αλλα δοκιμασε να το ψαξεις στο google !! ::P  οχημα co2 :P εκτος και αν το γραφει η καρτα καυσαεριων;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...