Razmus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πριν 3 μερες εφτιαξα το καινουργιο ΠΣ μου και εχω καποια προβληματα....1ον μεσα στα παιχνιδια μου γινονται Drop FPS (τα Παιχνιδια που παιξω κανονικα επρεπε να ειναι παιχνιδακι να τα σηκωσει η καρτα γραφικων) και καποιες φορες σε καποια σημεια τησ οθονης καποια πιξελ παιζουν(τα εβγαλα ss αλλα στο ss δεν εμφανιζονται)...Επισης εχω και αυτο το προβλημα με το chrome αρκετα συχνα!!!
guardianx71 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αφού δεν εμφανίζονται στο ss το πιθανότερο είναι η κάρτα γραφικών ή οι θερμοκρασίες της.Βάλε furmark ή κάποιο άλλο vga stress tool και δες τί γίνεται εκεί από άποψη pixels κτλ. Επίσης καλό θα ήταν να μας έλεγες τί κάρτα έχεις και τις θερμοκρασίες της
Razmus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εχω την R9 280 και απο θερμοκρασια οταν δουλευω στο ιντερνετ ειναι στους 40 βαθμους.
guardianx71 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η θερμοκρασία είναι πολύ καλή αλλά καλά θα ήταν να ξέραμε και σε στρες πόση είναι. Furmark έτρεξες? Δοκίμασες να κάνεις πλήρης απεγκατάσταση τους drivers και να τους ξαναπεράσεις ή να βάλεις κάποια διαφορετική έκδοση? Επίσης το υπόλοιπο σύστημα από τί αποτελείτε και ποιο τροφοδοτικό έχεις (συγκεκριμένα μοντέλο , ένα τόσα watt)
Razmus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εκανα και furmark και το τοπ που εφτασε ηταν 74 βαθμοι !! Τους drivers εχω δοκιμασει να τους απεγκαταστησω αλλα δεν υπαρχει καποια διαφορα.... τσεκαρε και εδω ενα ss που πηρα τωρα !!!
guardianx71 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πες και το υπόλοιπο σύστημα σου . Στο furmark παρατήρησες τίποτα παράξενο στην εικόνα ή αυτό στο ss πιο έντονο?
Razmus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ο επεξεργαστης εφτασε στουσ 47 βαθμους ... μετα ακριβος απο το fumark εγινε αυτο και πηρα το ss.
guardianx71 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τα στοιχεία λέω ... επεξεργαστής , μητρική τροφοδοτικό κτλ . Από τι αποτελείτε
Razmus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 επεξεργαστης: AMD fx 8350 4GHz Eight core RAM: Gskill 4 GB (8 ηταν κανονικα αλλα εχω δωση σε ενα φιλο μου την μια μεχρι να του ερθουν κατι δικες του ραμ) Motherboard: gigabyte 990xa-ud3 rev ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : XFX 750 WATT
guardianx71 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το τροφοδοτικό σου σίγουρα σε καλύπτει. Για την μητρική λίγο που έψαξα δεν βρήκα αναφορά για κάποιο πρόβλημα με τις r9 . Από εκεί και πέρα αυτό που προτείνω είναι : 1.Βάλε την κάρτα σου στον φίλο να δεις αν το κάνει και εκεί. 2. Κάνε bios update αν έχεις κάποιο παλιό. 3. Δοκίμασε την κάρτα σε άλλη pci-e. Με το πρώτο σίγουρα αν βγάλει πρόβλημα θα έχει λυθεί η απορία. Το 2 και 3 σε περίπτωση που λειτουργεί σε αυτόν , για ασυμβατότητα και προβληματική pci-x αντίστοιχα
Razmus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 οκ θα κανω οτι ειπες και θα σε ενημερωσω!!! ευχαριστω για τον χρονο σου!
Alex21121988 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οι θερμοκρασιες που ανεφερες παραπανω ειναι πολυ καλες ,software πιθανον ειναι το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα