Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3 μερες εφτιαξα το καινουργιο ΠΣ μου και εχω καποια προβληματα....1ον μεσα στα παιχνιδια μου γινονται Drop FPS (τα Παιχνιδια που παιξω κανονικα επρεπε να ειναι παιχνιδακι να τα σηκωσει η καρτα γραφικων) και καποιες φορες σε καποια  σημεια τησ οθονης καποια πιξελ παιζουν(τα εβγαλα ss αλλα στο ss  δεν εμφανιζονται)...Επισης εχω και αυτο το προβλημα με το chrome αρκετα συχνα!!! 

post-273737-0-51030100-1392839452_thumb.png

Δημοσ.

Αφού δεν εμφανίζονται στο ss το πιθανότερο είναι η κάρτα γραφικών ή οι θερμοκρασίες της.Βάλε furmark ή κάποιο άλλο vga stress tool και δες τί γίνεται εκεί από άποψη pixels κτλ.

Επίσης καλό θα ήταν να μας έλεγες τί κάρτα έχεις και τις θερμοκρασίες της

Δημοσ.

Η θερμοκρασία είναι πολύ καλή αλλά καλά θα ήταν να ξέραμε και σε στρες πόση είναι. Furmark έτρεξες? Δοκίμασες να κάνεις πλήρης απεγκατάσταση τους drivers και να τους ξαναπεράσεις ή να βάλεις κάποια διαφορετική έκδοση?

Επίσης το υπόλοιπο σύστημα από τί αποτελείτε και ποιο τροφοδοτικό έχεις (συγκεκριμένα μοντέλο , ένα τόσα watt)

Δημοσ.

εκανα και furmark  και το τοπ που εφτασε ηταν 74 βαθμοι !! Τους drivers  εχω δοκιμασει να τους απεγκαταστησω αλλα δεν υπαρχει καποια διαφορα....

τσεκαρε και εδω ενα ss που πηρα τωρα !!!

post-273737-0-01799000-1392848293_thumb.png

Δημοσ.

επεξεργαστης: AMD fx 8350 4GHz Eight core

RAM: Gskill 4 GB (8 ηταν κανονικα αλλα εχω δωση σε ενα φιλο μου την μια μεχρι να του ερθουν κατι δικες του ραμ)

Motherboard: gigabyte 990xa-ud3 rev

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : XFX 750 WATT

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου σίγουρα σε καλύπτει. Για την μητρική λίγο που έψαξα δεν βρήκα αναφορά για κάποιο πρόβλημα με τις r9 . Από εκεί και πέρα αυτό που προτείνω είναι :

1.Βάλε την κάρτα σου στον φίλο να δεις αν το κάνει και εκεί.

2. Κάνε bios update αν έχεις κάποιο παλιό.

3. Δοκίμασε την κάρτα σε άλλη pci-e.

Με το πρώτο σίγουρα αν βγάλει πρόβλημα θα έχει λυθεί η απορία. Το 2 και 3 σε περίπτωση που λειτουργεί σε αυτόν , για ασυμβατότητα και προβληματική pci-x αντίστοιχα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...