Rude_R Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 καλα μιλαμε για πολυ γελιο........ να στε καλα ρε παιδια.......... αλλα περα απο την πλακα,.......μην τον βαζετε να το μετρηση,,,,,με ρευμα.....πανω στην μητρικη....... ...με τοσο ασχετοσυνη (στα ηλεκρονικα) πολυ φοβαμαι οτι στην καλυτερη θα καρβουνιαση την μητρικη και στην χειροτερη να φυγει με εγκαυματα........ οι τεχνικοι θα πεινασουν ρε παιδια.......; ας το παει σε εναν τεχνικο να το διαγνωση να τελειωνουμε. ΥΓ τα ανεμιστηρακια μπορεις να τα τεσταρεις με 9ν μπαταρια....εκτος ρευματος,,,,,, να σου φυγει η απορια... οτι δουλευουν. ΥΓ2 καλα οταν φυσατε τον ανεμηστηρα απο τις γρυλιες... χωρις να εχει ανοιχτει το λαπτοπ.......που περιμενετε να παει ολη η σκονη και μπιχλα που εχει; ειναι λογικο οτι μπορει να γινει μεγαλυτερη ζημια μονο και μονο απο το χνουδι που πιανει αν παει σε ενα πυκνωτη βραχυκλωνη στο πιτς φιτιλι...... και καποιες αποριες.... 1) με ανοιχτο το λαπτοπ να δουλευει το φυσηξατε και γυρισε η ταση; 2) και την ψυχτρα-ανεμηστηρα δεν τον βγαζετε απο το τσιπ.... για να το καθαρισετε; οσο ζεις μαθαινεις παντως αυτο ειναι το μονο σιγουρο, Την εχω πατησει κι εγω με 120αρη ανεμιστηρα τροφοδοτικου αλλα δεν εφταιγα εγω αλλα ο βλακας ο υπαλληλος του βενζινα που επεμενε να το φυσηξει αυτος! πολλα τετοια πιεστικα(βενζιναδικα) βγαζουν υγρασια.......και σταγονιδια υγρασιας..... θελει προσοχη με τι... και που τα φυσαμε.
Roger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ΥΓ τα ανεμιστηρακια μπορεις να τα τεσταρεις με 9ν μπαταρια....εκτος ρευματος,,,,,, να σου φυγει η απορια... οτι δουλευουν. Οπωσδηποτε,ειναι ενας πολυ καλος τροπος να δεις αν εχεις εναν λειτουργικο ανεμιστηρα 2) και την ψυχτρα-ανεμηστηρα δεν τον βγαζετε απο το τσιπ.... για να το καθαρισετε; Φυσικα και θα πρεπει να αφαιρεθει η ψυκτρα/ανεμιστηρας και να φυσηχθει ,καθως και να περαστει καινουργια παστα. Το λαθος τις περισσοτερες φορες γινεται γιατι το φυσανε κλειστο το λαπτοπ,ή σε αλλες περιπτωσεις το λαθος γινεται ευκολα οταν ανοιξουμε πολυ απλα ενα καπακι απο tower και χωρις να αφαιρεσουμε τιποτα,ριξουμε ετσι απλα αερα στα τυφλα. Βρες καποιον που να γνωριζει το αθλημα να μετρησει την εξοδο για τον ανεμιστηρα. Δεν τον βαλαμε να μετρησει τιποτα
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 @ Roger. τελεια........απεκατεστησες την ταξη. απλα τα αυτονοητα πρεπει να γινονται "νια νια" σε τετοιες συζητησεις γιατι ειναι πολυ ευκολο να παρερμηνευτουν πραγματα. και χαιρομαι που τον αποτρεψατε να το μετρηση. να παιξουμε και λιγο....τζογο..... πιστευω οτι το λαπτοπακι ειναι το Toshiba a200 εσυ τι λες Roger; ας μας επιβεβαιωση το μοντελο ο φιλος. ΥΓ για την απορια νουμερο 1; :) (μην βαρεσεις)
Giorgos09 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝ λες για μενα το toshiba l10 εχω. Και το φυσηξα κλειστο. Δε με βλεπω να προχωραω σε εσωτερικη πατεντα. Εχω κανει μια εξωτερικη με αυτο http://www.smartmart.gr/cmp-usb-fan-10-usb-note-book-fan-el.html το βεντιλατορακι και φυσαω τη ψυκτρα απεξω.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝ λες για μενα το toshiba l10 εχω. Και το φυσηξα κλειστο. Δε με βλεπω να προχωραω σε εσωτερικη πατεντα. Εχω κανει μια εξωτερικη με αυτο http://www.smartmart.gr/cmp-usb-fan-10-usb-note-book-fan-el.html το βεντιλατορακι και φυσαω τη ψυκτρα απεξω. φυσαει αυτο το πραγμα; θα το καψεις ολο..... δεν το πας σε ενα τεχνικο να στο σινιαρει;
Giorgos09 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μια χαρα. Το λαπ τοπ τουλαχιστον ειναι κρυο.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μια χαρα. Το λαπ τοπ τουλαχιστον ειναι κρυο. τεσταρισε τους ανεμιστηρες ετσι με την μπαταρια και αν δουλευουν,,, πηγαινε το λαπτοπ σε ενα τεχνικο να στο φτιαξει γιατι ειναι πολυ πιθανο να βγαλει και αλλα προβληματα.... εσυ το ανοιξες το λαπτοπ και αντικατεστησες ανεμηστηρα και ψυχτρα; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- απλα για να καταλαβεις..... .....ο ανεμιστηρας στο λαπτοπ αποβαλει την 8ερμοτητα απο την ψυχτρα χαλκο......ετσι ωστε ο χαλκος να αποροφα την ζεστη,,,, απο την gpu παιρνει αερα απο κατω*κρυο)....και τον αποβαλει απο το πλαι(ζεστο) εσυ αντεστρεψες την διαδικασια......ριχνεις αερα μεσα (απο το πλαι)οποτε θερμαινεις τον χαλκο περισσοτερο και η gpu εκτος οτι δεν αποβαλει την θερμοτητα στον χαλκο.......δεχετε και εξτρα ζεστη. ειναι απιστευτο το οτι δουλευει το λαπτοπ. τωρα τρελανε με τελειως και πες μου οτι παιζεις και παιχνιδια.
Giorgos09 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αφου το λαπτοπ κρυωνει ετσι. Απλα τωρα περνει αερα απο το πλαι και τον αποβαλλει απο κατω. Δεν εχει ανεξαρτητη gpu τι παιχνιδια να παιξω στο λαπτοπ 10ετιας.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 και ο αερας απο κατω ειναι ζεστος; φιλε μου,,,,,,,,σε εχω για ολα ικανο,,,,,,ακομα και να παιζεις και παιχνιδια δεκαετιας.....
Roger Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αφου το λαπτοπ κρυωνει ετσι. Απλα τωρα περνει αερα απο το πλαι και τον αποβαλλει απο κατω. Δεν εχει ανεξαρτητη gpu τι παιχνιδια να παιξω στο λαπτοπ 10ετιας. Το καλοκαιρι θα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα.Αν το δωσεις σε ανθρωπο που ξερει,θα σου κανει ακριβως το ιδιο που κανεις εσυ,αλλα με την τεραστια διαφορα οτι θα δωσει στον ανεμσιτηρα που ηδη εχει το λαπτοπ εσωτερικα απο την usb θυρα. Ακομα και ετσι θα υπολειτουργει γιατι του δινει 5v
Giorgos09 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Το καλοκαιρι θα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα.Αν το δωσεις σε ανθρωπο που ξερει,θα σου κανει ακριβως το ιδιο που κανεις εσυ,αλλα με την τεραστια διαφορα οτι θα δωσει στον ανεμσιτηρα που ηδη εχει το λαπτοπ εσωτερικα απο την usb θυρα. Ακομα και ετσι θα υπολειτουργει γιατι του δινει 5v Αυτο δε δυναμαι να το κανω και μονος; Απλα θα συνδεσω τα καλωδια του βυσματος του usb στο βεντιλατερ.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο δε δυναμαι να το κανω και μονος; Απλα θα συνδεσω τα καλωδια του βυσματος του usb στο βεντιλατερ. δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οχι δεν μπορεις να το κανεις μονος σου.
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι όλα τα ανεμιστηράκια 12βολτα ώστε να τα βάλεις άνετα σε μία 9βολτη μπαταρία... Υπάρχουν και 5βολτα fanakia. Επίσης συνήθως έχουν 3 ή 4 πινς, οπότε ένας που δε ξέρει αν δώσει αλλού τάση τότε σίγουρα μετά θα θέλει ανεμιστήρα.
Rude_R Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι όλα τα ανεμιστηράκια 12βολτα ώστε να τα βάλεις άνετα σε μία 9βολτη μπαταρία... Υπάρχουν και 5βολτα fanakia. Επίσης συνήθως έχουν 3 ή 4 πινς, οπότε ένας που δε ξέρει αν δώσει αλλού τάση τότε σίγουρα μετά θα θέλει ανεμιστήρα. δεν ειπαμε να δοκιμασει ολα τα ανεμιστηρακια αλλα τα δικα του.... και για αυτο εβαλα το βιντεο για να δει ακριβως σε ποια pin θα το συνδεση. και απο εμπειρια σου λεω οτι σε 5ν ανεμιστηρακια με 9ν μπαταρια δεν καιγονται απλα γυριζουν ακομα πιο γρηγορα. οποτε για ενα τεστ 2-3 δευτερολεπτα δεν εχεις κανενα θεμα,
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειπαμε να δοκιμασει ολα τα ανεμιστηρακια αλλα τα δικα του.... και για αυτο εβαλα το βιντεο για να δει ακριβως σε ποια pin θα το συνδεση. και απο εμπειρια σου λεω οτι σε 5ν ανεμιστηρακια με 9ν μπαταρια δεν καιγονται απλα γυριζουν ακομα πιο γρηγορα. οποτε για ενα τεστ 2-3 δευτερολεπτα δεν εχεις κανενα θεμα, Για σένα και για όσους το γνωρίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα