Προς το περιεχόμενο

Xperia Z vs Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H μπαταρία του πάνω-κάτω σαν του xperia είναι, και τα 2 στη φόρτιση κάθε βράδυ(με πολύ χρήση μες στη μέρα)

Για την sd αν μπορείς να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο, θα είσαι κομπλέ

http://www.meenova.com/

Για μένα εννοείται αξίζει να περιμένεις και να πας σε nexus, πολύ γρήγορο, αλαγκάριστο, full hd οθονάρα και φυσικά 1ο στις αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τη google για περισσότερο καιρό

Εμείς απλώς προτείνουμε, εσύ τα ζυγίζεις και αποφασίζεις

Δημοσ.

το τονισα κιολας οτι μιλαω σε σχεση με το Ζ

παιδια το Ζ θα παρω τελικα το αποφασισα..

Damn, 1 εκατομμυριο ποστ που λενε οχι το z και συ το z, μαλλον ειχες παρει την αποφαση σου απο την αρχη απλα ηθελες να επιβεβαιωθεις! Ενιγουει, καλη αγορα και ελπιζω να σου βγει γερο....! Μην δουμε μετα απο 1 μηνα προβλημα με service arvato για xperia z και γελαμε!

Δημοσ.

Ε αμαν πηρα μια αποφαση και με κανεις να δυσανασχετώ παλι ελεος..

Μηπως να παω σε optimus G τελικα;

Δεν θα παρει κιτ κατ, τουλαχιστον ετσι δειχνει... Το εχει φιλος λεει με medium-high usage εβγαλε 26 ωρες μπαταριας, εμενα μου φανηκε ωραιο, αλλα παλι το note το παταει κατω... Αν δεν θες την τεραστια οθονη το note αντε ή σε nexus 4 ή σε optimus  g ή περιμενε να πεσουν τα θεικα g2 και nexus 5

Δημοσ.

Ε αμαν πηρα μια αποφαση και με κανεις να δυσανασχετώ παλι ελεος..

Μηπως να παω σε optimus G τελικα;

Δεν θα παρει κιτ κατ, τουλαχιστον ετσι δειχνει... Το εχει φιλος λεει με medium-high usage εβγαλε 26 ωρες μπαταριας, εμενα μου φανηκε ωραιο, αλλα παλι το note το παταει κατω... Αν δεν θες την τεραστια οθονη το note αντε ή σε nexus 4 ή σε optimus  g ή περιμενε να πεσουν τα θεικα g2 και nexus 5
Το νοτε 2 το έχω απορρίψει ήδη, είναι κακάσχημο και τεράστιο, τώρα έχω άλλες επιλογές ή να πάρω Ζ στα 300 ή να πάρω το G ή να περιμένω.. Οι περισσότεροι θα μου πείτε περίμενε αλλά είμαι και ανυπόμονος..Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι δεν υπάρχει καλύτερη κοινότητα σε ελληνικό σαιτ, όλοι σας πολύ εξυπηρετικοί.. :)
Δημοσ.

Κοψε ραψε κ βαλε λιγα παραπανω και παρε το nexus να ηρεμησεις απο κινητο 2 χρονακια τουλαχιστον.Αν πας σε z θα το μετανιωσεις και θα λες γμτ επρεπε να ανεβαζω λιγο μπατζετ να παρω nexus.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Ζ φίλε θα το ευχαριστηθείς....νομίζω υπερβολή να μην πάρεις ένα κινητό που σ αρέσει για το μην τυχόν και χαλάσει και δεν μείνεις ευχαριστημένος απο την εγγυηση, απο τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό και απο τιμη και είναι και σονυ

Δημοσ.

Παιδιά μην κοιτάτε τον γαιδαρο στα δόντια είναι οντως υπερβολή να σου αρεσει το Ζ και να μην το πάρεις γι αυτούς τους λόγους...δεν είναι κινέζικο...sony είναι

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μην κοιτάτε τον γαιδαρο στα δόντια είναι οντως υπερβολή να σου αρεσει το Ζ και να μην το πάρεις γι αυτούς τους λόγους...δεν είναι κινέζικο...sony είναι

Οχι δεν καταλαβες, για την ελλαδα ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ πιο καλο service απο την αρβατο θα ειχε

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντως που μου χάλασε το απο πάνω κουμπί περίπου στο 6μηνο από τότε που το είχα πάρει μου το άλλαξαν αμέσως χωρις μα μου σου του και όλα καλά.....δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα απολύτως...και ουτε εχω ακουσει να παραπονιεται κανενας απο τους γνωστους για το service της sony

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...