stamatinho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ψιλολαγκάκια έχει το samsung παντως. Ολα τα android Θα λεγα το note 2 ειναι απο τα πιο αλαγκαριστο σε σχεση με αλλα.Με custom rom ακομα καλυτερα.
Chris_85 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στο Lg optimus G ειχα λιγοτερα λαγκς απο ipad 3 παντως.. και αρκετα απο Νοτε 2. Το G2 πρεπει επισης να εχει, οσο το εχω επεξεργαστει σε μαγαζι δηλαδη, ειχε.
gino007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια laggarei το note; το Ζ λαγκαρει;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια laggarei το note; το Ζ λαγκαρει; ΟΛΑ λαγκαρουν! Εγω λεω παρε note ii να τελειωνουμε, δεν αξιζει το z
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 To όλα ειναι ανακριβές. Εντελως αλαγκαριστα ειναι τα nexus 4 - nexus 5, Lg optimus g, htc one και Ζ1 compact. Λιγα εως καθολου λαγκς εχει το G2. Για τα υπολοιπα σονυ, και για το νοτε 3 δεν εχω ιδεα, το 2 όμως έχει εναν εμφανέστατο λοξυγγα (για στοκ καταστάσεις μιλάμε πάντα).
kostantinos12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 To όλα ειναι ανακριβές. Εντελως αλαγκαριστα ειναι τα nexus 4 - nexus 5, Lg optimus g, htc one και Ζ1 compact. Λιγα εως καθολου λαγκς εχει το G2. Για τα υπολοιπα σονυ, και για το νοτε 3 δεν εχω ιδεα, το 2 όμως έχει εναν εμφανέστατο λοξυγγα (για στοκ καταστάσεις μιλάμε πάντα). Οντως το Ζ1 COMPACT δεν λαγκάρει κα-θο-λου...για το Ζ δεν έχω ιδέα αλλά το note 3 λαγκάρει τρελά στο λέω εγγυημενα
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 το note 3 λαγκάρει τρελά στο λέω εγγυημενα Και μετα ξυπνησες η γυρισες πλευρο? 2
koularasss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια laggarei το note; το Ζ λαγκαρει; για το note δεν ξερω αλλα για το z που το εχω απο τα χριστουγεννα δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο λαγκ,ουτε να ''σπαει'' η οθονη. οσο για αν καταλαβαινουν ποιο ειναι μονο απο το μεγεθος φαινεται αν ειναι το z αλλοι μου λενε αν ειναι το z1 παντως ειναι πολυ μεγαλο το z,να κατσεις ισα ισα μπορεις με αυτο στην τσεπη
kataramenos32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ηρεμήστε παιδιά. Εφόσον μιλάμε για android με τον καιρό όλα λαγκαρουν. Μην πέσετε να με φάτε κ εγώ αποκλειστικος χρήστης android είμαι και ξέρω 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Εγω πουλησα το nexus 4 και το note 1 και κατασταλαξα στο moto g, καταλαβα πως κινητο ανω των 4.5 ιντσων απλα δεν ειναι κινητο, δεν μπορω πλεον να κρατησω ουτε note ουτε τιποτα πανω απο τις 4.5 ιντσες... Απλα ειναι το τελειο μεγεθος του moto g, αλλα δυστυχως δεν υπραχουν πολλα "μικρα" smartphones... Η μονη υπερβαση που μπορω να κανω ειναι ως τις 4.7 μετα με πονανε τα χερια μου και εχω και τεραστια χερια... Οποτε αν δεν εχεις προβλημα με τις πολλες ιντσες του note τοτε χτυπα το, απλα να πας καπου να τα δεις και τα δυο απο κοντα και να αποφασισεις μετα, και τα δυο ειναι αξιολογες συσκευες αλλα το note ειναι αρκετα καλυτερο σαν συσκευη!
gino007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ: Θετικα Ζ: full HD DisplayDesignWater ProofCamerappi/dpi Λιγο καλυτερα CPU/GPU4GΑρνητικα Ζ:SARΟθονηService Θετικα Νοτε 2:SamoledS penSar BatterySizeStereo speakersService Ποζερια Αρνητικα Νοτε 2:Ποιοτητα κατασκευης καμεραΓια πολλους αρνητικο το μεγεθος τουΛιγο χειροτερα CPU/GPU(ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!)Αν ξεχασα κατι βαλτε το Παιδια συγγνωμη αν σας επριξα με την ολη ιστορια απλα ειναι λεφτα που δεν τα δινει κανεις ευκολα αυτη την εποχη, τουλαχιστον εγω και θελω να κανω την επιλογη που θα μετανιωσω το λιγοτερο ευχαριστω ολους που με συμβουλεψαν αλλα ακομα ειμαι αναποφασιστος γιατι καποια θετικα του Ζ ειναι πολυ δυνατα για μενα οπως το Design και το μεγεθος αλλα ολοι εσεις που λετε Νοτε 2 κατι θα ξερεται και φυσικα δεν με χαλαει η ποζερια του S pen και η εμπειρια που θα εχω με το κινητο οποτε ειμαι ακριβως στη μεση.
stamatinho Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αρνητικα Νοτε 2: Ποιοτητα κατασκευης καμερα Για πολλους αρνητικο το μεγεθος του Λιγο χειροτερα CPU/GPU (ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!) Αν ξεχασα κατι βαλτε το To camera σβηστο καλυτερα.Το κινητο το εχω 1 χρονο και η καμερα ειναι παρα πολυ καλη.
Unabomber Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Και μονο που εχει τετοια μπαταριαρα το νοτελι, ξεχνας το μεγεθος..... Του Z η μπαταρια ειναι για κλαμματα. Sent from my GT-N7105 using Insomnia
Pa0ki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι να αποφασίσεις ποιο είναι καλύτερο από τα Note II και Z, θα έχει πέσει το Nexus 5 στην ίδια τιμή 335 έχει τώρα και 306 αυτά που κοιτάς, και μιλάμε για 2 φορές καλύτερο κινητό 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα