Προς το περιεχόμενο

Xperia Z vs Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θελω να δημιουργησω καυγα αλλα πανε δες σε 5 ιντσες διαφορα hd με fhd και μετα ειρονεψου

εκτος αν η οραση σου δεν ειναι τοσο καλη

:) ας μη το συνεχισω..

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και παίξε και με τα 2, πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο

Εγώ θα έβαζα 1.46€/μέρα στην άκρη, θα έκανα υπομονή 1 μήνα και θα έπαιρνα Nexus 5(344€) ή 2€/μέρα για G2(360)

(σε ένα μήνα βέβαια θα έχουν πέσει κι άλλο)

Από τις κορυφαίες συσκευές της τωρινής γενιάς, όχι της προηγούμενης, καμία σχέση με τα από πάνω

Δημοσ.

δεν θελω να δωσω και τοσα λευτα για κινητο στην αρχη ελεγα για 200 μετα για 250 μετα για 300 και στοπ χδ
περα απο αυτο κανενα μαγαζι στη πολη που ζω δεν τα εχει πια για παιξιμο :(

Δημοσ.

δεν θελω να δωσω και τοσα λευτα για κινητο στην αρχη ελεγα για 200 μετα για 250 μετα για 300 και στοπ χδ

περα απο αυτο κανενα μαγαζι στη πολη που ζω δεν τα εχει πια για παιξιμο :(

Δεν μπορω να καταλαβω αφου σου αρεσει το xperia γιατι ακομα εχεις ενδοιασμους στην αγορα.Και αν καποιος σου πει οτι το note 2

εχει πιο καλη οθονη απο το xperia(οχι το s4 η το lg g2)του τι λες σαν και μενα πριν.

Περιεργα πραγματα.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω αφου σου αρεσει το xperia γιατι ακομα εχεις ενδοιασμους στην αγορα.Και αν καποιος σου πει οτι το note 2

εχει πιο καλη οθονη απο το xperia(οχι το s4 η το lg g2)του τι λες σαν και μενα πριν.

Περιεργα πραγματα.

λοιπον ειδα απο ενα βιντεο οτι το Ζ φαινεται πολυ καλο οταν το κοιτας ευθεια αλλα λιγο να το γυρισεις παει η οθονη, 

τελικα μαλλον σε note με βλεπω και ελπιζω να μην το μετανιωσω εχει και λιγο SAR :)

Δημοσ.

λοιπον ειδα απο ενα βιντεο οτι το Ζ φαινεται πολυ καλο οταν το κοιτας ευθεια αλλα λιγο να το γυρισεις παει η οθονη, 

τελικα μαλλον σε note με βλεπω και ελπιζω να μην το μετανιωσω εχει και λιγο SAR :)

Nα σου πω εγω απο τι μερια μου οτι επειδη το εχω δει απο κοντα πολλες φορες οτι η οθονη του ειναι απογοητευση,

Ασε το full hd.δεν ειναι ολα ιδια και το s4 ειναι full hd και δεν εχει καμια σχεση με το z και το G2 ειναι full hd και παλι καμια σχεση.

Δημοσ.

Eγω το μονο που ειδα ειναι ξεπλυμενα χρωματα.Αντε δες το και εσυ μια.

+1 Δυστυχως το xperia z υποφερει απο προβληματα οθονης και το service της sony στην Ελλαδα ειναι αθλιο οποτε παρε note 2 καρφωτος, επισης θα παρει και κιτκατ αλλα αυτο δεν κανει μεγαλη διαφορα (για εμενα) γιατι μισω το touchwiz ui της sammy και θα περναγα κατευθειαν custom rom... 

Δημοσ.

και τι θα επαιρνες με 300;

Αν ειχα 300 ευρω και ηθελα ενα κινητο για να βλεπω ταινιες και anime οπως λες,και για κανα παιχνιδι τοτε μονο note 2 θα κοιταγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...