gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον, λογο FHD γιατι θα φορτωσω τρελες ταινιες μεσα, λογο ποιοτητας κατασκευτης, επεξεργαστη, ποζεριας και καμερας αποφασισα να παω στο Z ευχαριστω πολυ για τις αποψεις αν ομως εχετε κατι να προσθεσετε μην διστασετε γιατι μπορει να με προλαβετε πριν κανω κανα λαθος, ευχαριστω
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τα hd και full hd δεν θα τα σχολιασω γιατι δεν τα παιρνω στα σοβαρα σε τετοια μεγεθη οθονης.Δες τα και απο κοντα φυσικα.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Το καλοκαιρι που μας περασε ειχα το S4.Το πουλησα το φθηνοπωρο λογω οτι εγραψε ο knox και πηρα note 2. Πιστεψε με εφαγα την ξενερα της ζωης μου με την οθονη...Κι εγω ελεγα οτι δεν θα δω διαφορα αλλα εφαγα τρελη ξενερα για καμια βδομαδα μεχρι να την συνηθισω.
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ειδες μεγαλη διαφορα απο FHD σε HD ε;πρεπει να παιζει ρολο ομως και το γεγονος οτι ειχες μια τεραστια αναλυση σε μια πιο μικρη οθονη και μετα πηγες σε μια τεραστια οθονη με μια πιο μικρη αναλυση
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ειδες μεγαλη διαφορα απο FHD σε HD ε; πρεπει να παιζει ρολο ομως και το γεγονος οτι ειχες μια τεραστια αναλυση σε μια πιο μικρη οθονη και μετα πηγες σε μια τεραστια οθονη με μια πιο μικρη αναλυση Δεν ειναι μονο αυτο.To S4 χρησιμοποιει πιο καινουριας τεχνολογιας Amoled απο οτι το note 2 που σιγουρα κανει την διαφορα ακομα και στα χρωματα.Επισης με το note 2 κατω απο τον ηλιο δεν βλεπεις την τυφλα σου ενω με το S4 βλεπεις μια χαρα. Το Ζ να σου πω την αληθεια δεν θα το επαιρνα σε καμια περιπτωση λογω του χαλια service που εχει σττην Ελλαδα,λογω της οθονης του και λογω των bezels.Αλλα οπως ειπα και πριν γουστα ειναι αυτα. Μεταχειρισμενο ή καινουριο θα το παρεις;Επισης τι ποσο διαθετεις;
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 3 κατοσταρικα θα σκασω σε σκρουτζ καινουργιο..αλλα επειδη θα βλεπω συνεχεια ταινιες και anime λες να μο βγει μαπα η οθονη; :/
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον, λογο FHD γιατι θα φορτωσω τρελες ταινιες μεσα, λογο ποιοτητας κατασκευτης, επεξεργαστη, ποζεριας και καμερας αποφασισα να παω στο Z ευχαριστω πολυ για τις αποψεις αν ομως εχετε κατι να προσθεσετε μην διστασετε γιατι μπορει να με προλαβετε πριν κανω κανα λαθος, ευχαριστω Όλα ωραία εκτός από την ποζεριά, το Note 2 πουλάει περισσότερη μούρη
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κοιταξε...για ταινιες θα προτιμουσα το note 2 λογω 5.5" οθονης και Samoled. Πιστεψε με θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο αν το θες γι'αυτο...
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 φαντασου ενα λευκο xperia z και ενα note 2 λευκο ποιο ειναι πιο ωραιο; το Z με διαφορα (ταπεινη μου γνωμη) δυσκολη επιλογη ρε παιδια :/ στην αρχη εγερνα προς Ζ αλλα με τα επιχειρηματα σας με φερατε στο 0
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για multimedia χρηση οπως ταινιες,παιχνιδια παρε note 2 και μου λες ευχαριστω αργοτερα Οι 5,5" οθονη,η Samoled,η καρτα SD κι η πολυ καλη μπαταρια του θα σε κανουν να κολλησεις. Ακομα και καμερα παιζει να εχει καλυτερη απο οσο εχω διαβασει. Το συγκεκριμενο κινητο ειναι σκυλι,χωρις πλακα. Για μοστρα οκ...κανενα απο τα 2 δεν θεωρω πως ειναι για μοστρα.Παντοφλα θα στο λενε Παρε S4 ή iphone 5 αν θες μοστρα. 1
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 φαντασου ενα λευκο xperia z και ενα note 2 λευκο ποιο ειναι πιο ωραιο; το Z με διαφορα (ταπεινη μου γνωμη) δυσκολη επιλογη ρε παιδια :/ στην αρχη εγερνα προς Ζ αλλα με τα επιχειρηματα σας με φερατε στο 0 Δε μίλησες για ομορφιά αλλά για ποζεριά Το Note 2 το βγάζεις από την τσέπη και κάνει μπαμ, "ωπ πήρες Galaxy Νοte ρε?", ενώ το άλλο "ωπ καινούριο κινητό?Xperia είναι?Πoιό xperia?" Πολύ πιο δυνατό και αναγνωρίσιμο το galaxy brand και ειδικά το Note(το κάθε ένα στη χρονιά του) είναι το κορυφαίο phablet hands down Εγώ βέβαια δεν θα έπαιρνα κανένα από τα 2 τώρα
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εγω παλι θα επαιρνα ενα moto x ή Note 2! Xperia z ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η οθονη ειναι gtp Αν κανεις την υπερβαση Nexus 5 ή G2 <3
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εκει δεν παω ηδη εχω υπερβει το budget μου.. οποτε το Ζ δεν αξιζει;
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Xperia z ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η οθονη ειναι gtp Μα γιατι το λες αυτο?Αφου ειναι full hd. 2
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δεν θελω να δημιουργησω καυγα αλλα πανε δες σε 5 ιντσες διαφορα hd με fhd και μετα ειρονεψουεκτος αν η οραση σου δεν ειναι τοσο καλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα