Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα αλλα εχω ενα περίεργο πρόβλημα με το ποντίκι και δεν μπορώ να βρω με τίποτα γιατί το κάνει αυτό Ασχολούμαι χρονιά με τους υπολογιστές και μπορώ να πω οτι ξερω αρκετα πραγματα αλλα αυτο δεν μπορω να το εξηγήσω.Εχω στησει το καινουργιο μου pc που ειναι ενας ι-5 1150, 16 gb ram samsung pro ssd , windows 7 και έχω το εξής πρόβλημα. Μερικές φορές εκει που κουνάω το ποντίκι κολλαει λες και εχω ενα παλιο pc που το εχω βαλει να ανοιξει 10 προγραμματα και το ποντικι κολλάει. Αποκλείεται να ειναι απο θέμα μνήμης σιγουρα γιατι ακομα δεν του εχω βαλει να κανει τιποτα παρα μονο λιγο ιντερνετ ,δεν ειναι απο θεμα αποστασης διοτι το ποντικι ειναι ακριβως διπλα απο τον πυργο που εχω και τον πομπο του, εχω δοκιμάσει το παλιο μου ποντίκι παλι το ιδιο.Να πω οτι εχω ενα πληκτρολόγιο microsoft με δικο του πομπό και ενα ποντικι microsoft και αυτο με δικο του πομπο.Σας παει το μυαλο τι μπορεί να είναι ?δεν μπορω να το εξηγήσω καινουργιος υπολογιστης και να μου κανει τέτοιο θεμα .Εχω δοκιμασει τα παντα απεγκατεστισα τους drivers της μητρικης και τους ξαναεβαλα μπας και εφτεγε κατι με τα usb αλλα τιποτα ειδα για λιγο μια μικρη βελτιοση αλλα τιποτα.μολις φορτωνω μια σελιδα στο ιντερνετ κολλαει παω να ανοιξω παιχνιδι κολλαει ,οταν βαζω το ποντικι που εχω παρει και θελω να εχω κολλαει περισσοτερο ειναι ενα microsoft που εχει ξεχοριστο πομπο απο το πληκτρολογιο ,το κλεινω βαζω το ποντικι του πληκτρολογιου κολλαει λιγοτερο .Δεν ξερω να εχω κανει καμια βλακεια με τον ssd?πρωτη φορα ερχομαι σε επαφη με τον ssd να φταιει η μητρικη μου που εχω μια assrock?? μου ερχετε να ξανακανω format και να τα κανω ολα απο την αρχη .Δεν μπορω να βγαλω ακρι ειναι ολοκαινουργιο το pc και δεν παει ενας μηνας που τον εχω στησει.

Δημοσ.

Δοκιμασε αμα μπορεις, επισης δοκιμασε να αφαιρέσεις ότι εχει πάνω στο pc και ασε μονο το ποντικι και το πληκτρολογιο...

Δημοσ.

να πω την αληθεια μονο αυτο δεν εχω δοκιμασει.αλλα τι θα εβλεπα με αυτο?

Τα ασύρματα όταν χάνουν σήμα έτσι κάνουν. Αν βάλεις ενσύρματο θα καταλάβεις αν είναι λόγο σήματος ή υπολογιστή. Επίσης τι vga και τι έκδοση drivers έχεις? Κάποιοι παλιοί της amd είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , οπότε θα σε συμβούλευα να δοκιμάσεις πιο καινούρια ή διαφορετική έκδοση (ότι μάρκα και να είναι)

Δημοσ.

ναι εχει δικιο και εγω πιστευα οτι μπορει να ειναι απο θεμα σηματος η οτι μου τελειωσαν οι μπαταριες αλλα δεν νομιζω γιατι δοκιμασα τα ιδια ποντικια σε εναν mac book που εχω κοντευα να παω μεσα στο δωματιο και ακομα δουλευαν μια χαρα.και τωρα στο pc μου εκει που εχω το ποντικι ειναι ακριβως διπλα του ο πυργος οποτε και ο πομπος του.αρα απο σημα και απο μπαταρια δυσκολο θα ειναι αν και αμα βρω ενσυμαρτο θα το δω να μας φυγει και η τελευταια υποψια.drivers  για την μητρικη λες η για την καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Για την κάρτα γραφικών. Αν είναι ενσωματωμένη , τότε ναι , από την μητρική. Άσε αυτό με τους αντάπτορες είναι τελείως ηλίθιο. Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ και ενώ μου φαινόταν ότι λειτουργούσε καλά σε λαπτοπ, σε σταθερό δεν. Τελικά για το microsoft arc touch μου για να μην έχω κολλήματα ,  έβαλα τον αντάπτορα με προέκταση και το κόλλησα ΔΙΑΓΩΝΙΑ. Αν ήταν ευθεία πάλι που και που έχανα, μόνο διαγώνια δεν έχανα. Τώρα μην μου πεις να το εξηγήσω γιατί δεν μπορώ. Μέσω παρατήρησης τα έκανα όλα

Δημοσ.

Ναι on board εχω απο τον 1-5 αν θυμαμαι καλα εχει μια hd4000 βεβαια θελω να παρω μια τωρα απλα δεν την εχω αγωρασει ακομα . να εβρισκα καλυτερους drivers για την μητρικη λες?εβαλα αυτους που ειχε απο το cd.πρεπει να εχουμε το ιδιο ποντικι και εγω αυτο εχω που κανει 50 ευρω.τωρα του αλλαξα μπαταριες και παως εστρωσε λες να ειναι αυτο?τι θελει καθε βδομαδα καινουργιες εγω ηξερα σε ενα παλιο microsoft που ειχα οτι τελειωναν μια και καλη και σταματαγε να δουλευει τελειως.το θεμα ειναι οτι δοκιμασα και ενα αλλο και παλι μου το εκανε παρα πολυ λιγο ομως.αλλα πιο πολυ το βλεπω με αυτο το arc touch.

α μου φαίνεται  εχει δικιο ξανα εβαλα τις παλιες μπαταριες και παλι δουλευε κανονικα και μολις πηγα το ποντικι πιο κοντα στον πυργο εφτιαχνε μολις πηγαινα πιο αριστερα απο τον πυργο μου χαλαγε ,κοιτα να δεις που ειναι αυτο που λες αν ειναι δυνατον επειδη εβαλα τον πομπο του πισω απο τον πυργο δεν πιανει διπλα το ποντικι?τωρα το εβαλα στην μπροστινη θυρα και μου φαινεται μια χαρα θα παω αυριο να παρω και 2 αλκαλικες μπαταριες και θα δουμε.αν ειναι δυνατον να δεινω 50 ευρω για ποντικι και να μην πιανει στα 20 εκατοστα επειδη ειναι διαγωνια και πισω.

Δημοσ.

Αναλόγως την μπαταρία. Υπάρχουν μπαταρίες που όταν τελειώνουν απλά τελειώνουν , και άλλες που προς το τέλος βγάζουν λιγότερα volt και τα τρελαίνουν όλα.

Για τους drivers σίγουρα από το site της μητρικής μπορείς να βρεις πιο καινούριους . Επίσης διάβασε στα bios μήπως αναφέρουν κάτι για vga.

Αν έχουμε τον ίδιο nano transceiver , να ξέρεις ότι σε κοντινή απόσταση είναι ευαίσθητος στη διαφορά ύψους με το ποντίκι (ίσως γι'αυτό να λειτουργεί καλύτερα σε μένα διαγώνια), ενώ από μακρυά (λόγω μικρότερης γωνίας) πιάνει καλύτερα

Πάντως το ποντίκι τρώει πολύ μπαταρία , ειδικά αν έχεις ενεργοποιημένη την δόνηση που κάνει στο scroll στο max

Δημοσ.

Εχεις δικιο αυτο πρεπει να ειναι γιατι το ποντικι ειναι λιγο πιο κατω σε υψος απο τον πυργο αλλα τωρα που το εφερα μπροστα ειναι πολυ πιο καλυτερα αρα λες να κατεβασω το microsoft center και να πειραξω το touch strip γιατι αλλους drivers δεν ειναι μεσα το ποντικι για να το κανω απο εκει.Ναι nano ειναι και εμενα το ιδιο πρεπει να εχουμε.αυτο για το bios γιατι το λες?

Δημοσ.

Το λέω γιατί έχω δει αρκετές φορές στο changelog να αναφέρονται διορθώσεις σε σχέση με την κάρτα γραφικών , συμβατότητες κτλ.

Το center λογικά μπορείς να το κατεβάσεις και από το windows update στα προαιρετικά

Δημοσ.

ναι το κατεβασα και το εβαλα στο ενα. οποτε να βρω το updade και για την vga .οκ θα το ψαξω και αυτο και παλι ευχαριστω πολυ για ολα γιατι ειχα φαει ολο το pc για να δω τι φταιει ετοιμος για format ημουν χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...