Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον κόλλησα πρόσφατα, πιθανότητα σήμερα. Φαίνεται να επιρεάζει μόνο τον firefox, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα έχει ως εξής: Μου πετάει παντού διαφημίσεις. Κοινές λέξεις σε ένα άρθρο εμφανίζονται ως hyperlink και από ''κάτω" έχει διαφημίσεις που εμφανίζονται με mouse-over. Συνήθως κολλάει σε λέξεις όπως ''free", "download" κλπ

Παράλληλα σε όλα τα google search ως πρώτο αποτέλεσμα μου εμφανίζει ένα ψευδο-site, το 1place.org. To έψαξα λίγο, είναι συνηθισμένο πρόβλημα. Ακουλούθησα κάποιες οδηγίες, αλλά τίποτα. Έψαξα με το malwarebytes και 2-3 ακόμα συναφή προγράμματα, μέχρι και reset στον firefox έκανα μπας και στρώσει, αλλά τίποτα.

Δεν έχω χειρότερο από τις διαφημίσεις, μπορούν να με τρελάνουν. :mad:

Δημοσ.

Καλησπερα έχεις προσθετα στον Firefox;

Είχα το addblock και άλλο ένα. Τα είχα εγκαταστήσει πριν καιρό και δεν είχαν πρόβλημα. Μετά το reset σβήστηκαν όλα, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.

Δημοσ.

Κατέβασε το Spybot Search & Destroy, κάνε πρώτα update και μετά full system scan. Άμα δεν λυθεί με αυτό δοκίμασε και με AdwCleaner και JRT.

Tα δύο τελευταία που αναφέρεις τα δοκίμασα και δεν απέδωσαν. Εναποθέττω τις ελπίδες μου στο πρώτο λοιπόν. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έκανα ήδη επαναφορά στον firefox και δεν άλλαξε κάτι. Το άλλο που λέει ο φίλος με την μπάρα δεν το κατάλαβα, αν μπορεί κάποιος να δώσει λίγες παραπάνω λεπτομέρειες.

Επίσης, ούτε το Spybot κατάφερε τίποτα. βρήκε κάποιες απειλές, τις διέγραψε, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Δημοσ.

Έκανα ήδη επαναφορά στον firefox και δεν άλλαξε κάτι. Το άλλο που λέει ο φίλος με την μπάρα δεν το κατάλαβα, αν μπορεί κάποιος να δώσει λίγες παραπάνω λεπτομέρειες.

Επίσης, ούτε το Spybot κατάφερε τίποτα. βρήκε κάποιες απειλές, τις διέγραψε, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Κάνε ενα deep scan με το Emsisoft Emergency Kit. Το άφησα για τελευταίο γιατί παίρνει πιο πολύ ώρα να ολοκληρωθεί και έλεγα μήπως μπορούσε να επιλυθεί με τα παραπάνω προγράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...