ktmexc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος τον ευχαριστώ απο τώρα έκανα format σε windows 7 και μετά σταμάτησαν να ανοίγουν τα αρχεία .exe Μου χει σπάσει τα νεύρα . Ξέρει κανείς τι γίνεται;
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μηπως το δισκάκι που χρησιμοποίησες εχει πρόβλημα ?
ktmexc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μηπως το δισκάκι που χρησιμοποίησες εχει πρόβλημα ? είναι καινούριο δεν νομίζω , αν και το χρησιμοποίησα πρώτη φορά αλλά είναι γνήσιο . Υπάρχει περίπτωση να έχει όντως πρόβλημα;
trek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για δώσε ρε φιλε, λίγο λεπτομέρεια. Τι ακριβως εννοείς "δεν ανοιγουν τα .exe"? Έχεις εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα πχ και δεν δουλεύει η συντόμευση? Δεν μπορείς καθόλου να εγκαταστήσεις προγράμματα? Μήπως πας να χρησιμοποιήσεις απ'ευθείας τα προγράμματα απο την παλιά εγκατάσταση (πχ απο back-up του παλιού program files ή της παλιάς επιφάνειας εργασίας)?
ktmexc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για δώσε ρε φιλε, λίγο λεπτομέρεια. Τι ακριβως εννοείς "δεν ανοιγουν τα .exe"? Έχεις εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα πχ και δεν δουλεύει η συντόμευση? Δεν μπορείς καθόλου να εγκαταστήσεις προγράμματα? Μήπως πας να χρησιμοποιήσεις απ'ευθείας τα προγράμματα απο την παλιά εγκατάσταση (πχ απο back-up του παλιού program files ή της παλιάς επιφάνειας εργασίας)? έκανα το φορμάτ και μετά απο εξωτερικό σκληρό που έχω αποθηκευμένα κάποια προγράμματα ,προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει όσα είναι exe . Τα προγράμματα δεν έχουν πρόβλημα τα 'εχω εγκαταστήσει πολλές φορές απλά δεν ξέρω γτ δεν μου τα ανοίγει
Bspus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει να εχει να κανει με το integrity checking. Αν και εχω δοκιμασει να το απενεργοποιησω δεν πιανει παντα (ουτε θυμαμαι τωρα που ειναι) Επισης καπου υπαρχει και ενας μηχανισμος να μην σε αφηνει να εγκαθιστας πακετα που δεν ειναι ψηφιακα υπογεγραμμενα και προερχονται απο εξωτερικα δισκακια Αν τα ξανακατεβασεις λογικα θα δουλεψουν. Σπαστικο ομως
ktmexc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μπορει να εχει να κανει με το integrity checking. Αν και εχω δοκιμασει να το απενεργοποιησω δεν πιανει παντα (ουτε θυμαμαι τωρα που ειναι) Επισης καπου υπαρχει και ενας μηχανισμος να μην σε αφηνει να εγκαθιστας πακετα που δεν ειναι ψηφιακα υπογεγραμμενα και προερχονται απο εξωτερικα δισκακια Αν τα ξανακατεβασεις λογικα θα δουλεψουν. Σπαστικο ομως τι είναι το integrity checking;
thomasG4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 έκανα το φορμάτ και μετά απο εξωτερικό σκληρό που έχω αποθηκευμένα κάποια προγράμματα ,προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει όσα είναι exe . Τα προγράμματα δεν έχουν πρόβλημα τα 'εχω εγκαταστήσει πολλές φορές απλά δεν ξέρω γτ δεν μου τα ανοίγει Κατέβασε το HD Sentinel να δεις τη κατάσταση του εξωτερικού δίσκου. Πολλές φορές όταν ο δίσκος είναι στα τελευταία του έχει πρόβλημα στο άνοιγμα κάποιων αρχείων. 1
ktmexc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε το HD Sentinel να δεις τη κατάσταση του εξωτερικού δίσκου. Πολλές φορές όταν ο δίσκος είναι στα τελευταία του έχει πρόβλημα στο άνοιγμα κάποιων αρχείων. Φίλε σε χιλιοευχαριστώ γτ αυτό που είπες με βοήθησε αμέσως. Έκανα αντιγραφή το αρχείο στον υπολογιστή απο τον εξωτερικό δίσκο και το άνοιξε αμέσως . Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους που ασχοληθήκατε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα