Padaz Bloody Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το nokia lumia 620, μόλις το αγόρασα και θέλω να του ρυθμίσω το email. Έχω ήδη το εταιρικό email της Forthnet στο Outlook 2010 και θέλω να κάνω συγχρονισμό στις επαφές, στα μηνύματα κτλπ. Τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο smartphone? Είναι Windows phone. Έχει κάνει κανείς άλλος active sync με τα μηνύματα εταιρικού email στο κινητό του? Please τα φώτα σας.
tasos555 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 έχω το 625 δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ποτέ γιατί δεν χρειαστικε.πήγαινε στης ρυθμίσεις και μετά λογαριασμοί-email και μετά πατα προσθήκη λογαριασμού και έπειτα επέλεξε outlook κάνε συνδεση.και πες τι έγινε
jim_p Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Και αν δεν πιασει το παραπανω, πηγαινε στο συνθετη ρυθμιση > δινεις τα στοιχεια σου > webmail > τα στοιχεια της forthnet για διακομιστη εισερχομενων και εξερχομενων > τελος.
Padaz Bloody Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έχει 3 πεδία. Όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και τομέα. Δοκίμασα με όνομα χρήστη και κωδικό αλλά τίποτα. Κάπου είχα γράψει στις ρυθμίσεις και το διακομιστή εισερχόμενων και εξερχόμενων που είναι στην περίπτωση του Η/Υ το mail.forthnet.gr αλλά ούτε με αυτήν τη ρύθμιση λειτουργεί. Τηλεφώνησα στην Forthnet και μου είπε μία υπάλληλος να γράψω σαν διακομιστή smtp-off αλλά τώρα στις ρυθμίσεις δεν μου εμφανίζεται πουθενά ο διακομιστής για να μπορέσω να το διορθώσω. Τι να πω, εξαφανίστηκε εντελώς το πεδίο. Πήρα τηλ. στην wind (έχω κάρτα wind) αλλά μου είπανε ότι δεν παίζει να βοηθήσουνε επειδή αυτά είναι θέματα με ρυθμίσεις Η/Υ και τεχνικά πράγματα και ότι ίσως θα ήτανε καλύτερα να ψάξω να βρω μόνος μου άκρη από Internet. Μάλλον πρέπει να ζητάω πολλά φαίνεται, αφού κανένας άλλος από εδώ δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Από ότι φαίνεται πρέπει να συμβιβαστώ και να περάσω χειροκίνητα όλες τις επαφές τηλεφώνων από το Outlook και να ξεχάσω μία για πάντα τον συγχρονισμό των δεδομένων μου με τον Η/Υ μου. btw ξέρετε αν χρειάζονται τα Windows smartphones antivirus, όπως και με τους Η/Υ? Ορίστε βρήκα ένα http://gr.norton.com/norton-mobile-security/ Αξίζει? Είναι για Windows smartphones ή μόνο για android?
tasos555 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 κοίτα εγώ έχω βάλει του Gmail και του Hotmail μαζί κάτι λάθος κάνει σε αυτα που βάζει το διακομιστή λογικά θα έπρεπε να τον βρει μόνο του δοκίμασε να συνδεθεί πάλι και αν τα έχει βάλει όλα σωστά πηγαίνε στα εισερχόμενα και σύρε την μπάρα των ρυθμίσεων προς τα επάνω έπειτα επέλεξε συνδεδεμένα εισερχόμενα και δές αν έχει εκεί το λογαριασμό
Padaz Bloody Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) βρήκα το πεδίο διακομιστή, ήτανε εισερχόμενα/ρυθμίσεις/ρυθμίσεις συγχρονισμού. Τελικά τι να γράψω? EDIT βρήκα κάτι ρυθμίσεις μετά από πολύ προσπάθεια και ψάξιμο στο Web smtp-auth.forthnet.gruse custom port: 465 - (εδώ εμένα μου γράφει τη λέξη τομέας αντί για port)use secure sockets layer (check)authentication: passworduser name: xxx.yyy.forthnet.gr (το username σου)password: ******* Είναι δυνατόν να μην έχει η Forthnet στο site της ρυθμίσεις για τα Windows smartphones? Πού ζούμε? EDIT http://support.verizonwireless.com/support/devices/knowledge_base.html/65768/http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=4653 Με βοήθησαν αρκετά αυτές οι ρυθμίσεις, κάτι μηνύματα έλαβα τώρα, αλλά όταν σβήνω από το κινητό ένα μήνυμα στον Η/Υ δεν μου συγχρονίζεται μου είναι ακόμα εκεί το μήνυμα σαν να μην έχει σβηστεί, άραγε γιατί? Κάτι λάθος παίζει στις ρυθμίσεις διακομιστών εισερχόμενα και εξερχόμενα. Μήπως επειδή είναι POP3 είδος σεταρίσματος? Ίσως. EDIT Φαίνεται πως ο offline συχγρονισμός με Outlook για Windows phone κινητά είναι σχεδόν αδύνατος για να τον πετύχει κανείς. Φαίνεται πως η Microsoft, έχει κάνει μυστική συμφωνία με την Nokia να γίνεται ο συγχρονισμός των δεδομένων μόνο μέσω του Windows Live. Φαντάζομαι αυτό αποφασίστηκε και έτσι συμφωνήθηκε το συμβόλαιο. Τέσπα βρήκα τελικά το Akruto Sync utility το οποίο μάλιστα κάνει offline συγχρονισμό, ναι καλά ακούσατε. Λέτε όμως να είναι αξιόπιστο? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Μία χαρά κάνει όλη τη δουλειά. Συγχρονίζει τα πάντα μέχρι και τις εργασίες του calendar. Μόνο που δεν συγχρονίζει τα μηνύματα. Τα τηλέφωνα του Outlook τα πέρασε μονομιάς στο κινητό και μάλιστα τάχιστα. EDIT ok κατάφερα να το κάνω να δουλέψει μετά από χίλια ζόρια.Ήθελε Imap4 setup.popper.forthnet.gr διακομιστή εισερχόμενωνsmtp-auth.forthnet.gr διακομιστής εξερχόμενων.user namepassword και μπαμ όλα έτοιμα.Τις επαφές μου τις συγχρονίζω όμως με Akruto Sync utility.Όποιος έχει Windows phone και Forthnet ας ρίξει μία ματιά σε αυτό το post για να μην τρέχει άσκοπα να ψάχνει. Καλό είναι οι admins να το βάλουνε και σε ειδική κατηγορία how to για τα Windows phones ώστε να το βλέπουνε και όλοι. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2014 από Padaz Bloody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα