forgotten Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 μετα απο αναποδογυρισμα του τoyota corolla σε ολισθηρο δρομο και ευτυχως ακομα σωος ειμαι ξανα σε αναζητηση αυτοκινητου το αυτοκινητο που θελω θα διανυει αποσταση 130km περιπου 3 φορες την βδομαδα σε highway 60km και σε δρομο σε βουνο τα υπολοιπα 70,θα θελα ενα που να μπορει να εχει 4κινηση οταν χρειαζεται αλλα οχι διπλοκαμπινο με χαμηλους ρυπους και καταναλωση/service ,ανοιγω το θεμα γιατι σε δικη μου αναζητηση πελαγωσα καθοτι εχει και 5-6 χρονια απο τοτε που πηρα αυτοκινητο και δεν ξερω θεο φυσικα θα ναι μεταχειρισμενο αλλα απαραιτητα αυτοματο
Iphone.expertGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 οταν λες βουνο τι εννοεις?..κατσικοδρομο χωμα κτλ η απλα βουνισιες διαδρομες (ανηφορες κτλ) αλλα ασφαλτο?
forgotten Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 οταν λες βουνο τι εννοεις?..κατσικοδρομο χωμα κτλ η απλα βουνισιες διαδρομες (ανηφορες κτλ) αλλα ασφαλτο? ασφαλτο ανηφορες σε ορεινα
Iphone.expertGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ασφαλτο ανηφορες σε ορεινα πες μας ομως περισσοτερες λεπτομεριες.Θες 4θεσιο?..διθεσιο?..διπορτο?..τετραπορτο?..μεχρι ποσα κυβικα?
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον θελω να ειναι 4 θεσιο μεχρι 16 αλογα τετραπορτο ,απλα δεν θελω κατι που θα μου κοστιζει και υπερβολικα σε καυσιμα και συντηρηση
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον θελω να ειναι 4 θεσιο μεχρι 16 αλογα τετραπορτο ,απλα δεν θελω κατι που θα μου κοστιζει και υπερβολικα σε καυσιμα και συντηρηση εννοεις μεχρι 1600 κυβικα?..γιατι κυβικα δεν μου ειπες.
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εννοεις μεχρι 1600 κυβικα?..γιατι κυβικα δεν μου ειπες. ναι βασικα σημερα ειδα ενα τoyota auris 1500 κυβικα ιαπωνικο φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν εχουν καποιο προβλημα
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ναι βασικα σημερα ειδα ενα τoyota auris 1500 κυβικα ιαπωνικο φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν εχουν καποιο προβλημα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4374113/ προσωπικα θα διαλεγα κατι τετοιο.μπορει να μην εχει και την χαμηλοτερη καταναλωση για αυτα τα κυβικα αλλα ειναι ημιαυτοματο και τα αλογα του πολυ καλα για το βουνο που το θες.
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4374113/ προσωπικα θα διαλεγα κατι τετοιο.μπορει να μην εχει και την χαμηλοτερη καταναλωση για αυτα τα κυβικα αλλα ειναι ημιαυτοματο και τα αλογα του πολυ καλα για το βουνο που το θες. υπερβαινει κατα πολυ το budget μου και για μενα προεχει και η καταναλωση ,με το toyota ηταν αρκετα καλη και οπως ειδα και με το auris θα ναι ακομα πιο καλη απλα σκεφτομαι αν ηταν καλυτερα να παρω κανα suv τυπου daihatsu terios ή nissan juke παλι 15αρια αλλα awd
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 υπερβαινει κατα πολυ το budget μου και για μενα προεχει και η καταναλωση ,με το toyota ηταν αρκετα καλη και οπως ειδα και με το auris θα ναι ακομα πιο καλη απλα σκεφτομαι αν ηταν καλυτερα να παρω κανα suv τυπου daihatsu terios ή nissan juke παλι 15αρια αλλα awd μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις?
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις? 7-8000 εχω στην ακρη φυσικα δεν ηταν για αυτοκινητο αλλα μια και μου αφησε χρονους στο ατυχημα ψαχνω για κατι
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το αλυτερο που βρηκα με αυτο το budget και τις απαιτησεις που εχεις ειναι αυτο.
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 σε ευχαριστω για τον κοπο σου θα κοιταξω να δω απο κοντα terios
michalisv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως αν δεν σου είναι απαραίτητη η τετρακίνηση δες και κάποιο Hyundai i30 η kia ceed που βρίσκεις αυτόματα σε αυτά τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα