Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο αναποδογυρισμα του τoyota corolla σε ολισθηρο δρομο και ευτυχως ακομα σωος  ειμαι ξανα σε αναζητηση αυτοκινητου  το αυτοκινητο που θελω θα διανυει αποσταση 130km περιπου 3 φορες την βδομαδα σε highway 60km και σε δρομο σε βουνο τα υπολοιπα 70,θα θελα ενα που να μπορει να εχει 4κινηση οταν χρειαζεται αλλα οχι διπλοκαμπινο με χαμηλους ρυπους και καταναλωση/service  ,ανοιγω το θεμα γιατι σε δικη μου αναζητηση πελαγωσα καθοτι εχει και 5-6 χρονια απο τοτε που πηρα αυτοκινητο και δεν ξερω θεο

φυσικα θα ναι μεταχειρισμενο  αλλα απαραιτητα αυτοματο

Δημοσ.

οταν λες βουνο τι εννοεις?..κατσικοδρομο χωμα κτλ η απλα βουνισιες διαδρομες (ανηφορες κτλ) αλλα ασφαλτο?

ασφαλτο ανηφορες σε ορεινα

Δημοσ.

λοιπον θελω να ειναι 4 θεσιο μεχρι 16 αλογα τετραπορτο ,απλα δεν θελω κατι που θα μου κοστιζει και υπερβολικα σε καυσιμα και συντηρηση

Δημοσ.

λοιπον θελω να ειναι 4 θεσιο μεχρι 16 αλογα τετραπορτο ,απλα δεν θελω κατι που θα μου κοστιζει και υπερβολικα σε καυσιμα και συντηρηση

εννοεις μεχρι 1600 κυβικα?..γιατι κυβικα δεν μου ειπες.

Δημοσ.

εννοεις μεχρι 1600 κυβικα?..γιατι κυβικα δεν μου ειπες.

ναι βασικα σημερα ειδα ενα τoyota auris 1500 κυβικα ιαπωνικο φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν εχουν καποιο προβλημα

Δημοσ.

ναι βασικα σημερα ειδα ενα τoyota auris 1500 κυβικα ιαπωνικο φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν εχουν καποιο προβλημα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4374113/

προσωπικα θα διαλεγα κατι τετοιο.μπορει να μην εχει και την χαμηλοτερη καταναλωση για αυτα τα κυβικα αλλα ειναι ημιαυτοματο και τα αλογα του πολυ καλα για το βουνο που το θες.

Δημοσ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4374113/

προσωπικα θα διαλεγα κατι τετοιο.μπορει να μην εχει και την χαμηλοτερη καταναλωση για αυτα τα κυβικα αλλα ειναι ημιαυτοματο και τα αλογα του πολυ καλα για το βουνο που το θες.

υπερβαινει κατα πολυ το budget μου και για μενα προεχει και η καταναλωση ,με το toyota ηταν αρκετα καλη και οπως ειδα και με το auris θα ναι ακομα πιο καλη απλα σκεφτομαι αν ηταν καλυτερα να παρω κανα suv τυπου daihatsu terios ή nissan juke παλι 15αρια αλλα awd

Δημοσ.

υπερβαινει κατα πολυ το budget μου και για μενα προεχει και η καταναλωση ,με το toyota ηταν αρκετα καλη και οπως ειδα και με το auris θα ναι ακομα πιο καλη απλα σκεφτομαι αν ηταν καλυτερα να παρω κανα suv τυπου daihatsu terios ή nissan juke παλι 15αρια αλλα awd

μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις?

Δημοσ.

μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις?

7-8000 εχω στην ακρη φυσικα δεν ηταν για αυτοκινητο αλλα μια και μου αφησε χρονους στο ατυχημα ψαχνω για κατι

Δημοσ.

Πάντως αν δεν σου είναι απαραίτητη η τετρακίνηση δες και κάποιο Hyundai i30 η kia ceed που βρίσκεις αυτόματα σε αυτά τα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...